ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΟΒΟΛΗ: Θα Χυθεί Αίμα (2007) - Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στις 8.30 μμ

ΠΡΟΒΟΛΗ: Θα Χυθεί Αίμα (2007) - Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στις 8.30 μμ-ΣΤΟ π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ.

Θα Χυθεί Αίμα
There Will Be Blood

Αμερικάνικη δραματική ταινία, του 2007
διάρκεια: 158’
Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Με τους: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Ράσελ Χάρβαρντ, Πολ Ντάνο

Μια επική ταινία για την οικογένεια, την πίστη, την εξουσία και το πετρέλαιο, η οποία διαδραματίζεται στην Καλιφόρνια στο γύρισμα του αιώνα, την περίοδο της πετρελαϊκής άνθησης. Η ιστορία περιγράφει την άνοδο του Ντάνιελ Πλέινβιου, ο οποίος από αδέκαρος μεταλλωρύχος που μεγαλώνει μόνος του το γιο του, μετατρέπεται σε μεγιστάνας του πετρελαίου.

Η ταινία μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, στη σκληρή πραγματικότητα της Καλιφόρνια των αρχών του αιώνα, αγγίζοντας ζητήματα όπως η φιλοδοξία, ο πλούτος και η οικογένεια μέσα από έναν αξέχαστο χαρακτήρα: τον Ντάνιελ Πλέινβιου, έναν σκληροτράχηλο χρυσοθήρα που, μέσω του πετρελαίου, μεταμορφώνει τον εαυτό του αλλά και μια ολόκληρη πόλη. Από βασανισμένος μεταλλωρύχος ο Πλέινβιου καταλήγει να γίνει αυταρχικός μεγιστάνας, στα πρότυπα αντιστοίχων ιστορικών προσωπικοτήτων όπως ο Έντουαρντ Ντόχενι και ο Τζον Ρόκφελερ, συνεισφέροντας παράλληλα στην οικονομική ανάπτυξη ενός κατ’εξοχήν φτωχού τόπου, με μεγάλο όμως ψυχικό κόστος για τον ίδιο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου πεζών

Εθελοντές Πολίτες - π. Κάμπινγκ Βούλας
πληροφορίες : http://voulacamp.blogspot.gr/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΟΒΟΛΗ: Θα Χυθεί Αίμα (2007) - Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στις 8.30 μμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">