ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

'' Τι το' θελε και ανακατεύτηκε με τα πίτουρα; '' , αναφέρει σε  δημοσίευμα η τοπική ιστοσελίδα της Γλυφάδας '' Δημολογίες ''  σχετικά με τον Στρατή Παναγάκο , ο οποίος σχεδόν επί τέσσερα χρόνια βρίσκεται στη θέση του προέδρου του Δ/Σ Γλυφάδας , και έχοντας ενεργή ανάμειξη στην διαρκή κατάλυση της νομιμότητας.

Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια αναφορικά με τον κ. Παπαγάκο , διότι εκτός από τα τρία χρόνια παρανομιών, με 100 πλαστές αποφάσεις στις οποίες φέρει ενεργή συμμετοχή, επιχείρησε εκλογή νέου Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου παρακάμπτοντας τον καθ' ύλην αρμόδιο ο οποίος είναι ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος.

Εμείς προσωπικά δεν γνωρίζουμε αν ο εν λόγω πρόεδρος του Δ/Σ έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη , είναι ξεκάθαρο όμως ότι μετείχε της ορκωμοσίας των αιρετών το 2014 την οποία έχει παραβεί επανειλημμένα.

Συμφωνούμε απόλυτα με την τοπική ιστοσελίδα για το αυταπόδεικτο, η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια αναφορικά με τον Γ. Παπανικολάου, και με τον Στρατή Παναγάκο, και είναι απορίας άξιο κατά την ώρα της ορκωμοσίας - φιέστα - σε τι ορκίστηκαν, και γιατί επέλεξαν να ορκιστούν.

Αναφορικά με την φιέστα που διοργανώνουν στο δημαρχείο Γλυφάδας, από τη πλευρά του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, μπορούν να στοιχειοθετήσουν στους συμπολίτες μας πως αντιλαμβάνονται την εκπροσώπηση τόπου και δημοτών, και πως ασκούν αντιπολίτευση ; 

Είναι ξεκάθαρο ότι σε επίπεδο Ο.Τ.Α υφίσταται καθολική διαπλοκή, με δεκάδες χρηματισμένους , είτε αιρετούς, είτε ακόμα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα, τα οποία ασκούν το ρόλο της ''ενημέρωσης'' , με τα γνωστά δελτία τύπου των δημάρχων - διοικήσεων, όμως στον αντίποδα, η πλειονότητα δεν δημοσιοποιεί τα κακώς κείμενα και τις παρανομίες τους, και απόρροια αυτών των πρακτικών μπορεί να είναι η αντίληψη από τη πλευρά αρκετών συμπολιτών μας ότι οι ελάχιστοι οι οποίοι ασκούν έλεγχο και περνούν δημόσια τα κακώς κείμενα μπορεί να πράττουν Παραπληροφόρηση.

Τέλος, από τη δική μας πλευρά επί μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συμμετάσχουμε - παρευρισκόμαστε στα Δ/Σ και σε άλλες τοπικές εκδηλώσεις, διότι έχουμε σαφή επιχειρήματα. 

α ) Θυμάστε τον Γ. Παπανικολάου, σημερινό δήμαρχο, να είχε συμμετάσχει ως κάτοικος Γλυφάδας, έστω μια φορά σε ένα Δημοτικό συμβούλιο πριν από το 2014, και πριν αναλάβει δήμαρχος ; ( Εμείς επισκεπτόμαστε τακτικά επί Σπονδυλίδη, Σφακιανάκη, Κόκκορη , το Δ/Σ, αν και είναι γνωστό ότι έπειτα από τις παρανομίες των δυο τελευταίων , και τις εξυπηρετήσεις σε έτερους , η επαφή μας με τον Δήμο μειώθηκε αισθητά, όπως και επί Παπανικολάου. Να επισκεπτόμαστε το Δήμο ώστε να συναντούμε τους εξυπηρετούμενους κλακαδόρους καθώς και τους παρανομούντες σε βάρος μας ; )

β) Δεδομένου ότι τον Παπανικολάου τον εκλέξατε Δήμαρχο, χωρίς να έχει παραστεί ούτε σε ένα Δ/Σ πριν από το 2014, αν δεν το επαναλάβετε το 2019 αναφορικά και με άλλους υποψηφίους, είστε επιεικώς απαράδεκτοι - διπρόσωποι - και καταφανώς όπως αναφέρουν και στις Δημολογίες έρχεται η Νέμεσις.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

Δεν είχε ακούσει την παροιμία ότι "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα θα τον φάνε οι κότες";

Προσωπικά μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι όλες αυτές τις παρανομίες, με τις μαϊμού συνεδριάσεις και τις πλαστές αποφάσεις, αλλά και διάφορα άλλα έγγραφα που κατά καιρούς φέρουν την υπογραφή του, είναι δημιουργήματα της σκέψης και της βούλησης του ίδιου του κ. Στρατή Παναγάκου.

Πρόσφατο κατόρθωμά του είναι, η με το έτσι θέλω σύγκλιση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΣΗΣ για την εκλογή νέου Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρότι αυτή η αρμοδιότητα βάσει του νόμου ανήκει στον πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο κ. Τζούβελης.

Αποτέλεσμα αυτού του σφετερισμού της αρμοδιότητας του κ. Τζούβελη, ήταν ένα "ηχηρό χαστούκι" στον κ. Παναγάκο, από τον Ελεγκτή Νομιμότητας, που ακύρωσε ως παράνομη την ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του κ. Παναγάκου, ο οποίος δεν είχε ούτε καν τη λεβεντιά να ζητήσει συγνώμη από τους Δημοτικούς Συμβούλους για όλο αυτό το φιάσκο που τους συμπαρέσυρε.

Είναι κοινά παραδεκτό ότι για να σπουδάσει κάποιος γιατρός,αλλά και για να ασκήσει αυτό το επάγγελμα - λειτούργημα με επιτυχία, σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ευφυή, αλλά και πραγματικά έξυπνο άνθρωπο, όπως πιστεύω ότι είναι και ο καρδιολόγος κ. Παναγάκος.

Όμως αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τους έξυπνους ανθρώπους, εκτός από την ικανότητά τους στο επάγγελμά τους, είναι η αξιοπρέπεια, ο αυτοσεβασμός, και σίγουρα η ικανότητα της αυτοπροστασίας.

Αυτά όμως τα χαρακτηριστικά απουσιάζουν από τον Βίο και την Πολιτεία του κ. Στρατή Παναγάκου στην Προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας.

Τώρα το γιατί συμβαίνει αυτό, θα μου επιτρέψετε να αναφωνήσω ότι: Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ !!!

Ειλικρινά, όλα αυτά τα γράφω με μεγάλη θλίψη, αλλά φίλτατε γιατρέ, πέρα από τα όποια προσωπικά συναισθήματα προέχει η νομιμότητα και το Δημόσιο Συμφέρον κι εδώ "τα έχεις κάνει μούσκεμα".

Και καλά βρε γιατρέ μου, ο "αδάμαντας της νομιμότητας" έχει μια ελπίδα να την σκαπουλάρει, αν τα καταφέρει κι έχει ασπίδα την πολυπόθητη βουλευτική ασυλία, αφού βουίζει ο τόπος ότι έχει βάλει όλα τα μεγάλα μέσα που διαθέτει για να καταφέρει τον Κυριάκο να τον βάλει στη λίστα, προκειμένου "να την κάνει" από Δήμαρχος με ελαφρά πηδηματάκια, βάζοντας υποψηφιότητα για Βουλευτής.

Εσύ Στρατή μου πώς θα την γλυτώσεις; Έχεις συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρά είσαι μπλεγμένος ;

Κι επειδή η ΝΕΜΕΣΙΣ έρχεται, ας πρόσεχες...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">