ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παιχνίδια γνώσεων και παρατηρητικότητας σε εθνική εμβέλεια


Ο * ''οτινανισμός'' είναι η βασική σφραγίδα του κυβερνώντος κόμματος , το οποίο θα έφερνε το ''πρώτη φορά αριστερά'' , ενώ εμείς επί τέσσερα σχεδόν χρόνια διαπιστώνουμε , εκτός της προδοσίας , την πιστή αναπαραγωγή όσων ίσχυσαν επί Πασοκοκρατίας.

Είναι γνωστά τα φαινόμενα σύστασης της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής επί ΠΑΣΟΚ , και επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγεται η πιστή επανάληψη.

Έπειτα από το μαύρο στο MEGA , και το κλείσιμο του καναλιού το οποίο συστάθηκε επί ΠΑΣΟΚ , έρχεται το OPEN.

Το Open TV ετοιμάζεται ν’ «αντικαταστήσει» το Epsilon σε λίγες μέρες και θέλει, φυσικά, να ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό τοπίο, κάνοντας από πολύ νωρίς τη διαφορά. Γι’ αυτό, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ετοιμάζεται να προβεί σε μια κίνηση που θα κάνει θραύση και θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Τονίζεται ότι το Epsilon είναι το κανάλι του ΚΚΕ το οποίο ''κονόμησε'' την περίοδο διακυβέρνησης του ενιαίου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ - ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ , το οποίο πουλήθηκε στο μεγάλο κεφάλαιο , ενώ πριν πουληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρων το συγκεκριμένο κανάλι να περάσει στην ''Αριστερά'' ! ( Ποια αριστερά , του θεάματος και του προσηλυτισμού από τηλεοράσεις ; )

Ένας από τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχτεί το νέο πρόγραμμα του καναλιού είναι τ’ αθλητικά. Το Open TV έχει τα δικαιώματα της Εθνικής Ελλάδος μέχρι και το 2022.

Οι ιθύνοντες του σταθμού, όμως, ετοιμάζουν πυρετωδώς και την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, η οποία θα έχει ως κεντρικό της θέμα τα τεκταινόμενα στην Superleague.

Φαίνεται πως ο επιχειρηματίας και μιντιάρχης, Ιβάν Σαββίδης, εκτός από τον ΠΑΟΚ το ΕΘΝΟΣ και το OPEN TV θέλει να προχωρήσει περισσότερο τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον χώρο των media. Λέτε να πρόκειται για πλεονεξία η διαπλοκή ανάλογη με αυτή που είχαν συστήσει επί ημερών τους η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ;

Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί να αποκτήσει τον Sport FM ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το «Secret» ο Γιάννης Αλαφούζος δε θα έλεγε όχι σε οποιαδήποτε πρόταση.

Ωστόσο τονίζεται ότι δεν πρόκειται να πουλήσει με χαμηλό αντίτιμο το αθλητικό ραδιόφωνο του ομίλου ΣΚΑΪ. Γι’ αυτό το λόγο έχει δοθεί σχετική εντολή προκειμένου οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη να κάνουν πρόταση που να βρίσκεται κοντά σε αυτά που θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Εφόσον η πρόταση ικανοποιήσει τον Γιάννη Αλαφούζο δεν αποκλείεται εντός του χρόνου το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο να αλλάξει χέρια. Θυμίζουμε ότι ο Sport FM πέρασε στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου τον Ιανουάριο του 2014.

Δημοσίευμα των New York Times για Ιβάν Σαββίδη και ρωσικά παιχνίδια κατασκοπίας

Με εκτενέστατο ρεπορτάζ η αμερικανική εφημερίδα «New York Times» επιχειρεί να αναλύσει τη διείσδυση του ρωσικού παράγοντα στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στα Σκόπια.

Στο πλαίσιο αυτό αποκαλύπτει πως οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες κινήθηκαν ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία από emails, προσωπικές συνομιλίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα του Ιβάν Σαββίδη.

Στο μικροσκόπιο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών βρέθηκαν οι δραστηριότητες του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αφήνεται να εννοηθεί πως ο πανίσχυρος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ενεργεί για την προώθηση των ρωσικών συμφερόντων στη Βόρεια Ελλάδα και στα δυτικά Βαλκάνια.

Τον Ιούνιο Αμερικανοί αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών - έπειτα από έρευνες που διεξήγαγαν σε emails, προσωπικές συνομιλίες του Σαββίδη, μηνύματα και τηλεφωνήματα - κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο επιχειρηματίας πλήρωνε διαδηλωτές.

Ανώτατος αξιωματούχος των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες μπόρεσαν εύκολα να συγκεντρώσουν οικονομικά στοιχεία που τεκμηρίωναν πληρωμές σε πολίτες και ποδοσφαιρόφιλους, προκειμένου να υποκινούν βίαια επεισόδια κατά του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με τον οργανισμό ερευνών «Organized Crime and Corruption Reporting Project», ο κ. Σαββίδης πλήρωσε ανθρώπους προκειμένου να εναντιωθούν στο δημοψήφισμα για τη μετονομασία της ΠΓΔΜ καταβάλλοντας τουλάχιστον 300.000 - 350.000 ευρώ.

Εκείνοι που έλαβαν τα εν λόγω ποσά ήταν μεταξύ άλλων πολιτικοί στα Σκόπια, μέλη νεοϊδρυθέντων ριζοσπαστικών εθνικιστικών οργανισμών και οι οργανωμένοι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας Vardar, οι οποίοι διοργάνωσαν βίαιες διαμαρτυρίες μπροστά από τη Βουλή των Σκοπίων, σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα.

Ο κ. Σαββίδης έχει απορρίψει τις κατηγορίες. «Είναι εντελώς ψευδείς και ιδιαίτερα συκοφαντικές (σ.σ.: οι κατηγορίες)» είχε ανακοινώσει η εταιρεία του το περασμένο καλοκαίρι.

Υ.Γ: Οι μετέχοντες του κυβερνώντος κόμματος παρατηρήστε προσεκτικά τη πρώτη φωτογραφία από το παιχνίδι γνώσεων και παρατηρητικότητας στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη , είναι χαρακτηριστικά δείγματα αριστεράς. Αναφορικά με τους συμπολίτες μας θεωρούμε ότι κρίνουν επαρκώς σε τι έχει μεταλλαχθεί το κυβερνών κόμμα, το οποίο αντί να υπηρετεί συνολικά την κοινωνία επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα για το κεφάλαιο και τους κεφαλαιοκράτες υποστηρικτές του. 

* Ουσιαστικό που φανερώνει την επικριτική στάση του υποκειμένου για την κατάσταση της συμπεριφοράς του αντικειμένου , μία κατάσταση στην οποία βρίσκονται άτομα των οποίων οι πράξεις δεν λογαριάζουν κάποιες άγραφες κοινωνικές συμβάσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παιχνίδια γνώσεων και παρατηρητικότητας σε εθνική εμβέλεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">