ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέο κύμα προσλήψεων στο Δημόσιο

Νέες προσλήψεις μόνιμων δημόσιων υπαλλήλων προκηρύσσεται από τα υπουργεία Υγείας και Οικονομικών.

Παράλληλα, με Κοινή Υπουργική Απόφαση , εγκρίθηκε η επιπλέον πρόσληψη 325 ατόμων στις ΔΥΠΕ για τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και στα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Οι προσλήψεις αυτές μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν μετά από δεκαήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Οι ειδικότητες αφορούν:

Νοσηλευτές, τραπεζοκόμοι, διοικητικού οικονομικού, ψυχολόγων, φυσικοθεραπείας, λογοθεραπευτών, τεχνολόγων ιατρικών εργαστηρίων, ραδιολογίας-ακτινολογίας, χειριστών ιατρικών συσκευών, διοικητικών γραμματέων, ακτινοφυσικών, τραυματιοφορέων κ.α.

Προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών

75 άτομα ΔΕ και ΤΕ στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Οι ενδιαφερόμενοι εκτός από δίπλωμα θα πρέπει να διαθέτουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:
  1. Επεξεργασίας κειμένων
  2. Υπολογιστικών φύλλων
  3. Υπηρεσιών διαδικτύου
Θα πρέπει να διαθέτουν επίσης καλή γνώση αγγλικών ή γαλλικών ή γερμανικών.

100 άτομα ΠΕ πληροφορικής στην ΑΑΔΕ Οι τίτλοι σπουδών που γίνονται αποδεκτοί είναι:
  1. Πληροφορικής
  2. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
  3. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών
  4. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
  5. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών
  6. Μηχανικού Η/Υ και πληροφορικής
  7. Επιστήμης Πληροφορικής
  8. Επιστήμης Υπολογιστών
  9. Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών
  10. Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων
  11. Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων
  12. Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών
  13. Πληροφορικής (ΕΑΠ)
Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων και Επιστημών και Πολιτισμού – Κατεύθυνση Η/Υ (ΠΣΕ) ΑΕΙ ελληνικής ή ισότιμης ξένης σχολής

160 άτομα στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων. Αναζητούνται πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ με ειδικότητα:
  1. ΠΕ Πληροφορικής
  2. ΤΕ Πληροφορικής
  3. ΠΕ Οικονομολόγων
  4. ΠΕ Νομικών
Ενισχύονται άμεσα δήμοι και φορείς του Δημοσίου

Παράλληλα νέο κύμα προσλήψεων στο Δημόσιο για αρχαιολόγους, νηπιαγωγούς, φύλακες, εργάτες και καθαριστές. 

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18-65 ετών.
Προβάδισμα στο διορισμό έχουν οι υποψήφιοι που θα τεκμηριώσουν μακροχρόνια ανεργία, εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, και αριθμό ανήλικων τέκνων. ( Φουκαρά χωρίς τέκνα σε έφαγε το ''πρώτη φορά αριστερά'' το οποίο νομιμοποίησε οι ομόφυλοι να υιοθετούν παιδιά !!! )
Επισήμανση του Γ.Κ: Προσωπικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα αποφέρει στην κυβέρνηση το νέο κύμα προσλήψεων μονίμων στο Δημόσιο , και κυρίως όταν οι δικαστές , γιατροί, ένστολοι, κ.α. επέδειξαν ενδιαφέρων για τα αναδρομικά από το 2012 και μετέπειτα , ενώ οι περικοπές είχαν υπάρξει σε συνταξιούχους , και σε πλειάδα άλλων πολιτών , χωρίς να διασφαλίζεται το ανάλογο αναδρομικών , ούτε από τους δικαστές , ούτε από την κυβέρνηση η οποία δέχθηκε τα αναδρομικά στους γιατρούς , γνωρίζουμε όμως τι θα λάβουν από εμάς. ( Θα λάβουν ότι μας παρείχαν έπειτα των προτάσεων και των αιτήσεών μας. Δεν μας παρέχουν άδεια, δεν θα τους παρέχουμε ''άδεια''. )

# Καθημερινά έρχονται κύματα λαθρομεταναστών στην Ελλάδα με βασικό δεδομένο ότι τα Ελληνικά Νοσοκομεία τους παρέχουν εντελώς δωρεάν όλες τις θεραπείες καθώς και νοσηλεία. Λέτε τα Νοσοκομεία να λειτουργούν για τους Έλληνες ; ( Είμαστε βασικοί μάρτυρες , το έκτακτο περιστατικό ηλικιωμένος - γέροντας να βρίσκεται στον προθάλαμο νοσοκομείου , από το πρωϊ μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα , και στις πόρτες των γιατρών ουρές από αλλοδαπούς. Άλλωστε πηγαίνουν οργανωμένοι σε ομάδες, ο φουκαράς ο Έλληνας - ΈΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ - συνήθως είναι μόνος. Ακόμα και όταν πήγα στους γιατρούς ώστε να αναφέρω το περιστατικό επικρατούσε ''κομφούζιο''. Ζούγκλα. )

# Το παραεμπόριο ανθεί στα νοσοκομεία , κυρίως από αλλοδαπούς , με τις ενοικιαζόμενες καρέκλες - ξαπλώστρες για τους συγγενείς των ασθενών , οι οποίες ενοικιάζονται δέκα ευρώ τη μέρα. Και μη μας πείτε γιατί δεν πηγαίνουν οι Έλληνες να ενοικιάζουν καρέκλες - ξαπλώστες,  διότι είναι σαφές ότι τους Έλληνες θα τους ''μαζέψουν''.

# Τέλος, έπειτα από το νέο κύμα προσλήψεων στο δημόσιο που κυμαίνεται η ανεργία στη χώρα μας ; Πόσες πιθανότητες έχει ένας συμμετέχοντας ; Αν παίξει λόττο μήπως έχει περισσότερες πιθανότητες , διότι στους δήμους έχουμε τις τακτικές Παπανικολάου ; ( Βλέπε Δήμος Γλυφάδας εποχικοί πυροπροστασίας, καθώς και ''κουμπάροι - κολλητοί''.)

Υ.Γ: Δεν είμαστε ρατσιστές, δεν είμαστε ξενοφοβικοί, όμως πολλές φορές έχει τύχει να γίνουμε μάρτυρες υποβάθμισης των Ελλήνων , προς χάριν ξένων , αντί της ισορροπίας. Άλλωστε ο άνθρωπος είναι ένας . . . ( Σαφώς όπως λειτουργούν στη χώρα μας τα ακραία στοιχεία, κατά ξένων και Ελλήνων, κατά τον ίδιο τρόπο σκέπτονται και οι αλλοδαποί. Έχει τύχει να ακούσω από αλλοδαπούς ότι οι σκουρόχρωμες φυλές δεν πρέπει να βρίσκονται στην Ελλάδα σε αντιδιαστολή με τους ίδιους !!! )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέο κύμα προσλήψεων στο Δημόσιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">