ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοτζιάς: Η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος !

Η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος ; Αν όντως υπάρχει υπόσταση σε όσα ανέφερε ο Πάνος Καμένος και γνωστοποίησε στον Ελληνικό λαό ο Νίκος Κοτζιάς να επαναφέρουμε τη χούντα των συνταγματαρχών !!!

Ο Νίκος Κοτζιάς αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στο Υπουργικό Συμβούλιο εκτόξευσε την κατηγορία ότι ο Τζορτζ Σόρος είχε πληρώσει την ελληνική κυβέρνηση για να προωθήσει τη συμφωνία των Πρεσπών.


Οι αποκαλύψεις του δεν έχουν σχολιαστεί ούτε από τον Αλέξη Τσίπρα ούτε από τον Πάνο Καμένο.


Η δήλωση του Νίκου Κοτζιά  για όσα συνέβησαν στο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου


«Ο πρωθυπουργός έκανε γενικές αναφορές, είπε τα ουδέτερα του, ότι πρέπει όλοι να είναι στα πλαίσια της ίδιας γραμμής . Η άλλη πλευρά  έλεγε ότι τα συμφωνήσαμε χθες με τον πρωθυπουργό στη Λέσχη Αξιωματικών, εγώ δεν ήξερα τι ειπώθηκε. Κλείνοντας ο πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω».


Έπειτα από τις δηλώσεις Κοτζιά , μια σειρά από αστικά κόμματα άδραξαν την ευκαιρία ώστε να εξαπολύσουν επιθέσεις στην κυβέρνηση με  ανακοινώσεις, καθώς επίσης, τοποθετήθηκαν με ερωτήσεις στη Βουλή.


Δείτε το επίμαχο βίντεο




Ο 89χρονος George Soros έχει συσσωρεύσει περισσότερα από 24 δισεκατομμύρια δολάρια από «φιλανθρωπικές» δράσεις. Οι κερδοφόρες αυτές δράσεις του απέδωσαν τα τελευταία χρόνια μόνο δυο δισεκατομμύρια δολλάρια.


Όσοι πράκτορες δουλεύουν για τον «φιλάνθρωπο» Soros επίσης πλουτίζουν πολύ εύκολα.

Αυτά που συσσώρευσε ο Soros φυσικά αφαιρέθηκαν από τις τσέπες των φτωχότερων στρωμάτων, προκαλώντας πείνα, δυστυχία, αυτοκτονίες κι εγκληματικότητα. Τόσο «φιλάνθρωπος», γράφουν σε δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι « ανθρωπιστής είναι αυτός ο οποίος παρέχει από τα δικά του υπάρχοντα σε όσους το έχουν ανάγκη, ενώ στον αντίποδα, απατεώνας είναι αυτός που παριστάνει τον ανθρωπιστή με τα χρήματα και τις περιουσίες των άλλων».

* Σίγουρα κάτι θα σας θυμίζει, διότι έχει άμεση σχέση με όσα ισχύουν με αρκετούς από τους δικούς μας ''ανθρωπιστές'' , οι οποίοι κακοδιαχειρίζονται το χρήμα του συνόλου, και εν συνεχεία παριστάνουν και τους φιλάνθρώπους, λες και οι πολίτες είναι ανεγκέφαλοι και δεν γνωρίζουν τις μίζες, τις προμήθειες , και όσα αποκομίζουν οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά και τη πολιτική. ( Έχουμε το πρόσφατο θέμα με τον Γ. Παπαντωνίου )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοτζιάς: Η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">