ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Για άλλη μια φορά επαναφέρουμε όσα έγραφε ο φερόμενος ''εκδότης'' , ο οποίος κάθε φορά πετυχαίνει , ενώ έβριζε τις υποψήφιες παρατάξεις, στη συνέχεια, όταν γίνονται διοίκηση, να ''ταΐζεται'' - χρηματίζεται κάτω από τα τραπέζια.

Ο βίος του ''ηθικοπλάστη'' ...ο οποίος επιθυμεί να έχει προνόμιο τον εξευτελισμό των υπολοίπων , ενώ ο ίδιος να βρίσκεται στο απυρόβλητο. 

Το να ''υποστηρίζεις'' κάποιον τον οποίο εξευτέλιζες την προεκλογική περίοδο, αξιολογείται και κρίνετε απ' όλους, όμως είναι γνωστό τοπικά στη πόλη της Γλυφάδας, σε ένα δήμο ο οποίος διαχειρίζεται δις ευρώ σε μια θητεία δημοτικής αρχής, πως αλλάζουν οι συμπεριφορές και οι τακτικές των εξαγορασμένων - χρηματισμένων.

Είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι έθεταν δημόσια ''και καλά'' τα έργα , ενώ ο αυτοσκοπός τους είναι να αποσπάσουν ιδιοτελή οφέλη από το δήμο και την εκάστοτε δημοτική αρχή.

Τα πολιτικά απόβλητα για τον εν λόγω ξαφνικά έγιναν ότι καταλληλότερο επί γης, όμως όσα ανέφερε το 2014 είναι αντιπροσωπευτικά εν μέρει της αλήθειας , διότι ο ίδιος , όπως και μερικές χιλιάδες κατοίκων εξυπηρετήθηκαν επί Παπανικολάου , έχοντας ιδία οφέλη, ενώ η πλειονότητα πληρώνει το μάρμαρο.

Ο φερόμενος ''εκδότης'' μας απάντησε επί όσων είχε δημοσιοποιήσει και βρίσκονται ακόμα και σήμερα σε κοινή θέα , αν ο άσχετος με τα προβλήματα της Γλυφάδας και των Γλυφαδιωτών Γ. Παπανικολάου επί τέσσερα χρόνια επέδειξε μέριμνα ;

Ενώ σε ολόκληρη την Ελλάδα , δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι βρίσκονται εμπράκτως δίπλα στους δημότες με προβλήματα και συμπαραστέκονται με κάθε πρόσφορο τρόπο, στη Γλυφάδα έχουμε εντελώς το αντίθετο, Ένα δήμαρχο, και μια δημοτική αρχή να χρηματίζουν υβριστές και λασπολόγους για προπαγάνδα η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα αιρετών και των ιδίων !

Επίσης,  ο Γιωργάκης απάντησε , πρώτον , αν έχει υπηρετήσει, και δεύτερον απέδειξε ότι του άρμοζε η θέση δημάρχου ;

Διαβάστε για άλλη μια φορά όσα δημοσιοποίησε το 2014 χρηματισμένος από τον Κώστα Κόκκορη ο φερόμενος ''εκδότης''

ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ο νεόσταλτος υψιλόμισθος ευρωβουλευτής των 30.000€ μηνιαίως Γ. Παπανικολάου φαίνεται να έχει καταβληθεί από άγχος και πανικό με αποτέλεσμα να έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα όρια της ανέξοδης κλασικής υποσχεσιολογίας των ΘΑΑΑ που παρέχουν οι πολιτικοί σαν του λόγου του και έχει περάσει στην μπουρδολιγία και στον κυνισμό αφού όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δεσμεύετε τάχα μου ότι θα αλλάξει τα πάντα στην διοίκηση του Δήμου.

Για να δούμε όμως ποιος είναι ο νεόσταλτος κ. Παπανικολάου κι αν μπορούμε να τον πάρουμε στα σοβαρά μετά την φρενίτιδα του πολιτικού Θατσισμού που έχει υποπέσει, θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν, πότε και που, εργάστηκε αυτό το παιδί του κομματικού σωλήνα και πόσα ένσημα έχει.

Η απάντηση που βγαίνει μέσα από το βιογραφικό του είναι ότι ο Γιωργάκης πέρασε καλά και δεν άγγιξε ποτέ καμιά θέση απασχόλησης.

Από το πανεπιστήμιο όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, άνοιξε ένα νομικό γραφείο και το κόμμα για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, φρόντισε να τον αποκαταστήσει και να του βρει θέση και μάλιστα καλή θέση (ευρωβουλευτή)

Επειδή όμως η θητεία του Γιωργάκη τελειώνει και πρέπει να βολευτούν κι άλλοι στας Ευρώπας προκειμένου να βρει κάποια απασχόληση και να μην μείνει σουρτούκης και ρέμπελος οι “σοφοί” τον έστειλαν να κάνει το αγροτικό του στην Γλυφάδα , έτσι που να μπορεί να ωφεληθεί πολιτικά για το μέλλον του, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο κύριος Παπανικολάου μας προέκυψε χωρίς καν να έχουν ρωτηθεί οι Τοπικές Οργανώσεις αν επιθυμούν έναν πολιτικό, μετά την οδυνηρή ήττα Βαρβιτσιώτη.

Αυτός ο κύριος Παπανικολάου δεν πάτησε ποτέ τα ποδαράκια του σε μια δημοτική συνεδρίαση και είναι άσχετος με τα προβλήματα της Γλυφάδας.

Αυτό το άξιο τέκνο του κομματικού σωλήνα της ΝΔ θα πρέπει να ειπωθεί ότι από την θέση που ακόμα κατέχει δεν πρόσφερε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, ούτε ένα βοτσαλάκι, όμως, τώρα που τελειώνει η θητεία του στας Ευρώπας, θυμήθηκε την αγάπη του για την Γλυφάδα και βάλθηκε να μας γίνει δήμαρχος.

Και εμείς καλούμαστε και πάλι να αγκαλιάσουμε με στοργή και προδέρμ άλλο ένα Golden boys μιας παράταξης που μας απογοήτευσε, κι αυτό…για την πολιτική του σταδιοδρομία.

Ποιος όμως θα πληρώσει το μάρμαρο όταν για πέντε χρόνια θα διοικούν οι φατρίες και η Γλυφάδα θα υποχρεωθεί και πάλι στην μιζέρια και την απαξίωση? 

Αυτός ο κύριος προκειμένου να αποκατασταθεί φέρεται και άγεται από μια άνευ προηγουμένου αμπελοφιλοσοφία .

Πως όμως να πάρουμε στα σοβαρά τον νεόσταλτο Γ. Παπανικολάου όταν εκτός από το ότι είναι παντελώς απών όλα αυτά τα χρόνια , συνεπώς άσχετος με τα προβλήματα της Γλυφάδας, έχει συμμαχήσει και έχει στο ψηφοδέλτιο του ανθρώπους που οι Γλυφαδιώτες τους έχουν βάλει στο περιθώριο και τους έχουν γυρίσει πολιτικά την πλάτη?

Με ποιους θα πραγματοποιήσει ο Γιωργάκης όλα αυτά τα ΘΑΑΑ που υπόσχεται στους πολίτες της Γλυφάδας, με τον π. Δήμαρχο Σφακιανάκη και δυο τρία από τα μπουμπούκια που έχει δίπλα του? Ή με τα λαμόγια, απομεινάρια
και υπόλοιπα του σάπιου πολιτικού συστήματος που κάναμε αμάν να τους βγάλουμε από πάνω μας?

Βολικός ο λαϊκισμός, αλλά δεν του είπαν του νεόσταλτου Γλυφαδοσωτήρα Γ. Παπανικολάου ότι όσες αφίσες κι αν ανεβάσουν κι όσους εκδότες με λάθρες φυλλάδες κι αν δημιουργήσουν η αλήθεια δεν κρύβεται.

Οι Γλυφαδιώτες γνωρίζουν ότι ο συνεταίρος του κ. Σφακιανάκης κατά την περίοδο που ήταν δήμαρχος, η Γλυφάδα έχασε μια ακόμα τετραετία και παρέμεινε στην απαξίωση και την μιζέρια.

Ο νεόσταλτος Γλυφαδοσωτήρας Γ. Παπανικολάου θα είναι έγκλημα αν εκλεγεί δήμαρχος της Γλυφάδας.

Αυτός ο κύριος Παπανικολάου φαίνεται ότι δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει τον π. Δήμαρχο Γ. Θεοδωρόπουλο για τα φιντάνια που έβαλε στην παράταξη του. Όλοι μέσα να μαζέψουν ψηφαλάκια να φάνε τον Κόκκορη.

Όμως αν ο Θεός να φυλάξει εκλεγεί με αυτούς θα διοικήσει? Τι καινούργιο μπορούν να περιμένουν οι Γλυφαδιώτες από τα γνωστά παιδιά της πιάτσας που για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η κουτάλα?

Τι είδαμε από δαύτους όλα αυτά τα χρόνια για να τους ξαναβάλουμε στην εξουσία? Είδαμε μήπως στην Γλυφάδα έστω μια πλατεία, ένα πάρκο για τα παιδιά μας?

Ο νεόσταλτος ευρωβουλευτής Γ. Παπανικολάου στην καψούρα για την πολιτική αποκατάσταση παίρνει στο λαιμό του κάποιους από τους νέους ανθρώπους που έχει βάλει στο ψηφοδέλτιο του γιατί δεν τους λέει την αλήθεια.

Αν ο Θεός να φυλάξει υποτεθεί ότι γίνεται δήμαρχος τι τύχη θα έχουν αυτοί οι νέοι άνθρωποι δίπλα στα λαμόγια τα παμφάγα και τους χαμαιλέοντες?
Δεν ήξερε δεν ρώταγε να μάθει πως αυτή η «κρέμα”που έχει μαζέψει δίπλα του έστηναν ταcΔημοτικά Συμβούλια? Έμαθε μήπως πως παίζεται το παιχνίδι από τις ομαδούλες αν δεν ενδώσει στις απαιτήσεις τους?

Ρώτησε τον Σφακιανάκη να δει τι πέρασε με δαύτους?

Ξέρει τι έχει να πάθει αν δεν τοποθετήσει σε περίοπτες θέσεις όλη αυτήν την σαβούρα που προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος και να πάρει τον δήμο, μάζεψε δίπλα του.

Εν κατακλείδι η Γλυφάδα δεν προσφέρεται για άσυλο των πολιτικών και η νεκρανάσταση των ασύλων που οι Γλυφαδιώτες έστειλαν στον αγύριστο, θα είναι ότι χειρότερο για την Γλυφάδα μας

Αν φτου κακά… τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δαγκωτό Κόκκορης γιατί άλλαξε με τα έργα του την Γλυφάδα και την καθάρισε από τα πολιτικά απόβλητα.

Υ. Γ : Ο κ Παπανικολάου υπηρέτησε και που την στρατιωτική του θητεία???
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">