ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Παπανικολάου - Καυκά πρέπει να γνωστοποιήσουν στους δημότες πότε τέθηκε ο όρος ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Δήμαρχος και αντιδήμαρχος - Παπανικολάου και Καυκά - πρέπει να γνωστοποιήσουν στους δημότες Γλυφάδας πότε τέθηκε ο όρος ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε τοπικό επίπεδο, από ποιόν, και από που τέθηκε.

Σε καθολική αντιδιαστολή των τοπικών ιστοσελίδων σε εμάς δεν αρέσει η αναπαραγωγή δελτίων τύπου - συστημική προπαγάνδα - η οποία ωφελεί προσωπικά συγκεκριμένα άτομα.


Πρόσφατα υπήρξε ένα δελτίο τύπου από τον Δήμο Γλυφάδας στο οποίο δίνεται έμφαση στην ανακύκλωση και το όφελος του Δήμου από την ανακύκλωση, όμως τόσο ο δήμαρχος όσο και η αντιδήμαρχος της ''γαλάζιας'' παρατάξεως σκόπιμα παρακάμπτουν πότε, από ποιον, και από που τέθηκε σε πρώιμο στάδιο ο όρος ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ στη πόλη της Γλυφάδας.



Ενώ οι σημερινοί διοικούντες για τα στενά τους συμφέροντα προβάλλουν τα δελτία τύπου αναφορικά με την ανακύκλωση, εμείς σας θυμίζουμε ότι πριν από τρεις δεκαετίες θέσαμε δημόσια , ραδιοφωνικά , τα ζητήματα ανακύκλωσης με σειρά προτάσεών μας τις οποίες επί τριάντα χρόνια δεν διαπιστώνουμε να υιοθετούνται από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές.

Για εμάς η ανακύκλωση σε επίπεδο δήμου είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο διότι δεν έχει δοθεί έμφαση στην οικιακή ανακύκλωση , καθώς και την επιχειρηματική , ενώ τα τελευταία χρόνια η δημοτική αρχή πίστωσε πέντε εκατομμύρια για ανταλλακτικά οχημάτων, και αντίστοιχο ποσό η προηγούμενη δημοτική αρχή.



Με δέκα εκ. ευρώ ο Δήμος Γλυφάδας μπορούσε να αγοράσει νέας τεχνολογίας οχήματα , καθώς επίσης , να δώσει έμφαση στην οικιακή και επιχειρηματική ανακύκλωση με νέους κάδους και κάδους κομποστοποίησης.

Θεωρούμε ότι τόσο από τη πλευρά της Περιφέρειας Αττικής, όσο και από τη πλευρά των δήμων γίνονται αργά βήματα αναφορικά με ένα σημαντικό ζήτημα.





Ενώ σε πλειάδα χωρών έχουν υιοθετηθεί οι πολιτικές για πολλαπλούς κάδους , κυρίως οικιακής χρήσης , στη δική μας χώρα οι δήμοι παρέχουν τους μεγάλους οικιακούς κάδους για το σύνολο των απορριμμάτων.

Η μετεξέλιξη της ανακύκλωσης αφορά το σύνολο των πολιτών, άρα πρέπει να δοθεί έμφαση στην οικία και την επιχείρηση, καθώς επίσης, στα σχολεία τις πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους με κάδους για όλα τα απορρίμματα.

Διαθέτετε οι διοικούντες του δήμου τη μεγαλοψυχία εκτός του να ''ευλογείτε τα γένια σας'', τουλάχιστον μια φορά να πείτε την αλήθεια αναφορικά με την ανακύκλωση , και ότι επί δεκαετίες δεν υπήρξαν οι απαιτούμενες πολιτικές τόσο από την πολιτεία όσο και από πλευράς Δήμων ; 



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Παπανικολάου - Καυκά πρέπει να γνωστοποιήσουν στους δημότες πότε τέθηκε ο όρος ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">