ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η τριχοτόμηση της Νέας Δημοκρατίας

Ανατροπές κι εκπλήξεις αναμένεται να φέρουν οι δημοτικές εκλογές στο Δήμο Γλυφάδας , δεδομένου ότι τόσο η Νέα Δημοκρατία , όσο και αρκετά άλλα κόμματα , θα κατέβουν στις εκλογές διαιρεμένα και διασπασμένα.

Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έπειτα από τρεισήμισι χρόνια δημαρχοκεντρικού μοντέλου διοικήσεως από τον Γιώργο Παπανικολάου , των ανεξαρτητοποιήσεων , και της κόντρας ανάμεσα σε στελέχη , συμμετέχοντες , συνεργαζόμενους , κ.α. , το 2019 όπως όλα δείχνουν θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές διαιρεμένη στα τρία.

Επίσης, κάτι ανάλογο θα προκύψει και με το ΠΑΣΟΚ , σημερινό ΚΙΝ.ΑΛ. το οποίο θα κατεβάσει άλλο υποψήφιο στη Γλυφάδα και όχι τον τέως δήμαρχο Κώστα Κόκκορη.

Το αντίστοιχο θα ισχύσει , μετά την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ , και με την τοπική παράταξη του 2014 η οποία πλέον θα κατέβει στις εκλογές διαιρεμένη στα τρία ! 

Ουκ ο λίγες θα είναι οι παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή - εκλογή τους για ένα η περισσότερα έδρανα στο Δήμο Γλυφάδας , και μετά την κατάτμηση των κομμάτων - οργανώσεων - παρατάξεων ,  καθώς και των νέων κομμάτων - παρατάξεων , η μάχη θα είναι αμφίρροπη και των παρασκηνιακών συνεργασιών.

Όπως ακούγετε - σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Λυγνού ίσως συνεργαστεί με την εναπομείνουσα παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, ενώ ακούγεται ότι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι ίσως συνεργαστούν με τα άλλα κομμάτια της δεξιάς.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου ώστε να υπάρξει κάτι νέο εκτός από τις παρατάξεις των οργανωμένων αστικών κομμάτων εξουσίας.  Τα αστικά κόμματα εξουσίας κατέχουν έρεισμα και ψήφους στο 50 % της τοπικής μας κοινωνίας , και μένει το άλλο 50 % το οποίο ψηφίζει κατά το δοκούν κάθε τέσσερα - πέντε χρόνια.

Αν το 50% περίπου των συμπολιτών μας έχει επιδίωξη μια ριζική αλλαγή όσων ίσχυαν - ισχύουν - μέχρι και σήμερα στο Δήμο Γλυφάδας , μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε έκπληξη το 2019.






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η τριχοτόμηση της Νέας Δημοκρατίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">