ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στο ''σκαμνί'' ο Παπανικολάου για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Ο δήμαρχος Γλυφάδας είναι κατηγορούμενος [ παράβαση του αρ.28 παρ. 1α του Ν.1650/86 ] αναφορικά με τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Γλυφάδας και στις 6/12/2018 θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για παράβαση των άρθρων 1, 14, 16, 17, 18, 26 παρ 1, 27 παρ 1, 51 και 53 του ποινικού κώδικα, άρθρο 28 παρ 1 Ν 1650/86, και του άρθρο 7 παρ 1 Ν. 4042/12.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάϊο του 2016 άσκησε δραστηριότητα χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Συγκεκριμένα , με την ιδιότητα του δημάρχου προέβη στην λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Γλυφάδας χωρίς να εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής , καθώς επίσης , να μεριμνήσει για την έκδοση απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων ( ΑΕΠΟ ) όπως ήταν υποχρεωμένος .

Δείτε το έγγραφο της Εισαγγελίας 



Εμείς σας θυμίζουμε ότι επί Κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη , το 1991 , είχε απαιτηθεί από το Δήμο η μεταφορά των εγκαταστάσεων στο βουνό και η απελευθέρωση του χώρου που βρίσκεται το γκαράζ και ο σταθμός μεταφόρτωσης.

Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι  το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως έχει προβεί σε πλειάδα ενεργειών στο βουνό της Γλυφάδας οι οποίες επιβαρύνουν το περιβάλλον και το οικοσύστημα. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί το νεκροταφείο εντός του τέως στρατοπέδου της αεροπορίας το οποίο κατασκευάζεται έπειτα από μια εκπρόθεσμη τροπολογία εντός της Α' Ζώνης του Υμηττού σε προστατευόμενη περιοχή NATURA , και κυρίως σε ρέμα με όσους κινδύνους διατρέχει η τοπική μας κοινωνία.

Η κίνηση Ενεργών Πολιτών «ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» αναφέρει σχετικά:

Σε επανειλημμένες αιτήσεις μας, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο
Δήμαρχος και οι υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας αρνούνταν να μας απαντήσουν για τον τρόπο κατασκευής, εκτός των άλλων, του μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου. Ενός έργου εκατομμυρίων ευρώ που κατασκευάστηκε χωρίς καμία δημοπρασία, Ανάδοχο-Εργολάβο, επιβλέποντες Μηχανικούς της Τ.Υ του Δήμου και πολλά άλλα. Επικράτησε δηλαδή καθ' όλα τα στάδια πλήρης αδιαφάνεια και «σκοτάδι» στις διαδικασίες, κάτι που καθιστά τον κ. Παπανικολάου υπεύθυνο και υπόλογο τουλάχιστον απέναντι στους δημότες της Γλυφάδας.

Με την σπουδή που έδειξε για την έκδοση της απόφασης για την αποδοχή
της ΔΩΡΕΑΣ, αλλά και την ανακοίνωση των εγκαινίων για το Δημοτικό
Κοιμητήριο, ιδίως όταν έχουμε καταγγείλει αδιαφανείς διαδικασίες και σοβαρές
παρατυπίες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δείχνει ότι βρίσκεται σε πανικό και επικοινωνιακό αδιέξοδο, καθώς το άρθρο 55 της ισχύουσας Νομοθεσίας (Ν.4557/2018) είναι σαφές και απόλυτο όσον αφορά στη συγκρότηση επιτροπής, η οποία και θα έχει την ευθύνη για την παρακολούθηση, εκτέλεση και παραλαβή του έργου.

Η αυτοψία της υπηρεσίας αυθαιρέτων στις 14/09/2018 ενημερώνει το δήμο Γλυφάδας για την ακαταλληλότητα του χώρου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων , κ.α υπηρεσιών, και ανακοινώνει την σφράγιση επ' αόριστο χρόνο. Σαφώς δεν έχει ισχύει η σφράγιση του χώρου και αναμένονται εξελίξεις.











Εμείς ως «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να σώσουμε τη Γλυφάδα , και αυτό διότι σε αντιδιαστολή χιλιάδων άλλων , δεν είμαστε ούτε έμμισθοι, ούτε εγκάθετοι, ούτε υποκρύπτονται πίσω από εμάς οικονομικοί παράγοντες κ.α συμφέροντα. Ουδέποτε διατελέσαμε αιρετοί, και ουδεμία σχέση έχουμε με το σύνολο των παρατάξεων και αιρετών του Δήμου Γλυφάδας.

Επισήμανση: Έχουν κλείσει πάνω από τριάντα χρόνια κατά τα οποία αξιώνουμε από την εκάστοτε δημοτική αρχή την ισχύ των αυτονόητων για διαφάνεια και πολιτικό πολιτισμό. Η εκάστοτε κομματική δημοτική αρχή αρνείται κατηγορηματικά να υπάρξει μια δημοτική δομή ώστε όλα τα τοπικά ζητήματα να συζητούνται με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων χωρίς τα γνωστά πυροτεχνήματα, τους έμμισθους προπαγανδιστές, καθώς και όσους/ες χρηματίζονται ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντα μιας παρατάξεως.

Εμείς αποστέλλουμε όσες καταγγελίες και θέματα των κατοίκων Γλυφάδας στον 4ο όροφο του δημαρχείου, και συγκεκριμένα στο team των έμμισθων του δημάρχου οι οποίοι διατηρούν και τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες. Καλείστε και εσείς να στέλνετε τις καταγγελίες σας στο Γ. Σκούφη, και τους υπολοίπους, οι οποίοι επί τέσσερα χρόνια απολαμβάνουν τα χρήματα όλων των δημοτών Γλυφάδας  ώστε να εξυπηρετούν τα στενά συμφέροντα του δημάρχου ο οποίος επί τέσσερα χρόνια τους ανανεώνει τις συμβάσεις. 

Είναι στα πλαίσια της νομιμότητας η της δημοκρατικότητας να ανανεώνονται οι συμβάσεις επί τέσσερα χρόνια των έμμισθων του Παπανικολάου οι οποίοι δεν καλύπτουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και πράττουν προπαγάνδα υπέρ του δημάρχου ;

Η φαιδρότητα θα αναπαραχθεί και από όσους αξιώνουν να διοικήσουν το 2019 , διότι όποιος αναλάβει τη διοίκηση επιθυμεί αυλικούς , κόλακες , προπαγανδιστές , και ξεχνά ποιες είναι οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντά του

Γι' αυτό το ζήτημα των έμμισθων ''τοπικών εκδοτών - δημοσιογράφων'' , καθώς και για το ψήφισμα περισσοτέρων από 4,500 χιλιάδων δημοτών για δημοτικό μέσο ΌΛΩΝ των δημοτών, γιατί δεν έχουν τοποθετηθεί τόσο οι παρατάξεις όσο και οι ενεργοί δημότες ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στο ''σκαμνί'' ο Παπανικολάου για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">