ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι πολίτες σχολιάζουν την ανακαίνιση 700 χιλιάδων ευρώ στο Μελίνα Μερκούρη

Επαναφέρουμε στο προσκήνιο  την ανακαίνιση 700 χιλιάδων ευρώ ( 700.000.00 ) στο Μελίνα Μερκούρη ώστε να προσθέσουμε τι ειπώθηκε δια στόματος πολλών ερωτηθέντων.

Επί ένα μήνα από την πλευρά μας - του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB - τέθηκε σε σειρά κατοίκων , και εργαζομένων σε τοπικό επίπεδο , το ζήτημα της ανακαίνισης στο κινηματοθέατρο ''Μελίνα Μερκούρη'' ύψους 700.000 χιλιάδων ευρώ.

Στη συνέχεια παραθέτουμε τι ακούσαμε από αρκετούς πολίτες όταν τέθηκε το ποσό των 700 χιλιάδων για μια ανακαίνιση:

α ) Με 700 χιλιάδες στη παρούσα οικονομική κατάσταση ο Δήμος μπορούσε να αγοράσει ένα οικοδομικό τετράγωνο. 

β ) Είναι πολλά τα χρήματα δεν δικαιολογούνται για μια ανακαίνιση.

γ ) Σοβαρολογείς ; Με 700 χιλιάδες χτίζεις τετραώροφο κτήριο.

δ ) Είναι δυνατόν ; Γι' αυτό ο κόσμος δεν έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη στους πολιτικούς , γιατί η πλειονότητα μεθοδεύει μίζες και προμήθειες.

ε ) Το ξέρω το θέατρο διότι στην αίθουσα διοργανώνουμε εκδηλώσεις. Πολλά λεφτά χρεώνουν για ανακαίνιση. Με τις 700 χιλιάδες αγοράζεις πολυκατοικία.

Περιληπτικά και συνοπτικά οι κυριότερες των απαντήσεων που είχαμε , τονίζοντας ότι κανείς - καμία εκ των συμπολιτών μας δεν μας ανέφερε ότι η πίστωση 700 χιλιάδων ευρώ για μια ανακαίνιση λογίζεται ορθή ενέργεια.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ίχνος αντιδράσεως απο τη πλευρά των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων , καλούμε δημόσια τον Δήμαρχο , οποτεδήποτε επιθυμεί , παρουσία του , και με ανοικτή την κάμερα , να θέσουμε το ερώτημα ενώπιόν του σε σειρά συμπολιτών μας ώστε να ακούσει ο ίδιος τι λέγουν οι συμπολίτες μας , και ποιος δικαιούται να τον ανατρέψει.






Σημείωση: Το γεγονός ότι οι 700.000.00 χιλιάδες ευρώ αναγράφονται ως ενδεικτικού προϋπολογισμού , ενδεχομένως ορισμένους να τους αποπροσανατολίσει , διότι το μείζον είναι τι αναγράφεται ως ποσόν διάθεσης από τη πλευρά του Δήμου. 

Ο δήμαρχος Γλυφάδας ήδη έχει δαπανήσει περίπου το μισό αναγραφόμενο ποσό , και κανείς δεν γνωρίζει αν το ποσό ενδεικτικού προϋπολογισμού ( 700.000 χιλιάδων ευρώ ) καλυφθεί μέχρι τελευταίας δεκάρας για την ανακαίνιση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι πολίτες σχολιάζουν την ανακαίνιση 700 χιλιάδων ευρώ στο Μελίνα Μερκούρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">