ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα Τσιρώνη για τον δήμο Αθηναίων!

Ο Γιάννης Τσιρώνης ρίχνεται στην... μάχη του δήμου Αθηναίων, "απέναντι" στον υποψήφιο από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο κι αυτή η είδηση δεν "ήχησε"... καθόλου καλά στην Κουμουνδούρου.

Εκνευρισμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ από την υποψηφιότητα Τσιρώνη για τον δήμο της Αθήνας. Η απόφαση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης να «κατέβει» απέναντι στον Νάσο Ηλιόπουλο ξάφνιασε αλλά και θύμωσε πολλούς στο κυβερνών κόμμα, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή δεν υπήρχε καμία ένδειξη από την πλευρά των Οικολόγων ότι θα αναζητούσαν δικό τους υποψήφιο.

Η απόφαση Τσιρώνη και η οργή στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, λοιπόν, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για λογαριασμό των Οικολόγων Πρασίνων. Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων.

Παρόντες ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξελέγη ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης ο κ. Τσιρώνης, ο οποίος δήλωσε: «Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Θα δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις».

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ , κάνατε τις επιλογές σας ,  άρα επί του παρόντος , σύμφωνα των Πολιτικών επιλογών σας , θα θερίσετε τις συνέπειες.

Να σας θυμίσουμε ότι οι πρώτοι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ στη χώρα μας , πριν την ίδρυση αστικών πολιτικών κομμάτων , είμαστε εμείς , οι πρωτεργάτες της ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ των FM κυμάτων ,  και το διακηρύξαμε ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ

Το μείζον λάθος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σαφώς δεν ιδρύσαμε πολιτικά κόμματα ώστε να μας ''καπελώνεται'' όλοι εσείς οι εν ενεργεία πολιτικοί των αστικών κομμάτων, διότι αν είχαμε δημιουργήσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ τις δεκαετίες 70 - 80 είναι βέβαιο ότι οι 2.000 χιλιάδες περίπου ασχολούμενοι με την Ραδιοφωνία στο Ν.Αττικής θα ήταν οι ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ στο λεκανοπέδιο , και δεν θα υπήρχε ενδεχόμενο της γνωστής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Ιδιοκτητών.

Δείτε την ομιλία του κ. Τσιρώνη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα Τσιρώνη για τον δήμο Αθηναίων! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb