ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ξενόφερτο στέλεχος κόμματος χαρακτηρίζει τοπικό πολιτισμό οτιδήποτε ξενόφερτο !!!

Για πολλοστή φορά υφίστανται παρεμβάσεις οι οποίες ''δικαιώνουν'' την διαδρομή και την Ιστορία του δημότη Γλυφάδας.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ
glyfadaweb@gmail.com

Ευχόμαστε ''καλή συνεργασία'' ανάμεσα σε δεξιούς και φερόμενους αριστερούς, αν και αυταπόδεικτα έχετε αποτύχει παταγωδώς.

Ειδικότερα , για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο ρόλος της ''αντιπολιτεύσεως'' είναι διακοσμητικός δεδομένου ότι περισσότεροι από 25.000 χιλιάδες δημότες - δημότισσες δεν ψήφισαν κανέναν.

Η πραγματική αντιπολίτευση είμαστε όσοι/ες δεν ψηφίσαμε κανέναν , και δεν εξαργυρώσαμε προσωπικά φέουδα , να το έχετε υπόψιν σας.

Όλες μαζί οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις δεν συγκεντρώνουν το ποσοστό αποχής, λευκών, και άκυρων, άρα η αντιπολίτευση στο Δήμο Γλυφάδας είμαστε εμείς.

Το ''80%'' , αναφορικά με την διοικούσα παράταξη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα , διότι περίπου ανάλογος αριθμός όσων τους ψήφισαν δεν προσήλθε στην κάλπη , είτε ψήφισε λευκό και άκυρο. ( Έλαβαν 80 % απ' όσους ψήφισαν , ενώ η μισή ΓΛΥΦΑΔΑ δεν ψήφισε κανέναν. )

Να σας απασχολεί ιδιαίτερα το αυταπόδεικτο γεγονός αποχής του ενεργού πληθυσμού της πόλης, και ειδικότερα πέραν των 20.000 χιλιάδων κατοίκων, οι οποίοι/ες είναι μεγάλο τμήμα της νεολαίας , και άνθρωποι από ολόκληρο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας.

Ευελπιστούμε να μην επαναλάβετε για πολλοστή φορά τα ίδια λάθη του παρελθόντος.

Σας θυμίζουμε για την Ιστορία ότι το 2010 τέσσερα αστικά κόμματα έλαβαν στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Γλυφάδας 800 ψήφους. Το 2014 έπειτα από την δική μας ( κοινωνική υποστήριξη ) έλαβαν 12.500 χιλιάδες ψήφους, ενώ στις εκλογές του 2019 έπεσαν στις 4.000 χιλιάδες ψήφους !!

Είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο, η θα βρεθούν για πολλοστή φορά επιτήδειοι εκμαυλιστές επιχειρώντας να μειώσουν την νοημοσύνη των συμπολιτών μας ;

Αναφορικά με τους διοικούντες τις περιόδου 2019 - 2023 , δεδομένης της αυταπόδεικτης τοπικής πραγματικότητας, αν επιχειρηθεί εκ νέου ορισμένοι με 150 ''ψήφουλα'' παριστάνοντας τους ''φορείς τοπικού πολιτισμού'' να υποστηριχθούν πέραν του δέοντος εις βάρος των 25.000 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας , θα βρεθείτε σε δεινή θέση. ( Εφιστούμε την προσοχή σας )

Συγκεκριμένα ξενόφερτος - στέλεχος τοπικού κόμματος - το οποίο υπέστη συντριπτική ήττα στις δημοτικές εκλογές , προεκλογικά ανέφερε ότι ο τοπικός πολιτισμός στην πόλη της Γλυφάδας είναι οι Πόντιοι (!!!) , οι Κρήτες (!!!) , και οι Πελοποννήσιοι (!!!) στοχεύοντας μάταια σε ψήφους.


Ως δημότες - δημότισσες Γλυφάδας αναλογιστείτε αν υφίσταται προηγούμενο - οπουδήποτε αλλού σε ΕΛΛΑΔΙΚΟ επίπεδο, και κατά πόσο μπορεί να ισχύσει να χαρακτηρίζονται οι Γλυφαδιώτες ''τοπικός πολιτισμός'' στην Κρήτη, η στην Πελοπόννησο.

Τέλος , είναι σαφές ότι ουδέποτε χιλιάδες κάτοικοι Γλυφάδας προβήκαμε σε σύσταση συλλόγων ώστε να χαρακτηριστούμε από κομματικούς μηχανισμούς ''τοπικός πολιτισμός'', όμως μπορούμε να αποδείξουμε ότι χιλιάδες συμπολιτών μας - όπως και εμείς - είμαστε ο κατ' ουσίαν ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Το θέμα είναι ότι ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στο Δήμο Γλυφάδας είναι η κατάντια όσων πολιτεύονται σε τοπικό επίπεδο , οι οποίοι διαπλέκονται μεταξύ τους, και στη βάση της προσωπικής τους ιδιοτέλειας εκμαυλίζουν τόπο , κατοίκους, πολιτισμό.


Για εμάς ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ήταν οι κάτοικοι της Αιξωνής , και οι πρώτοι κάτοικοι αυτής της Πόλης. Ειδικότερα και οι κάτοικοι του απαλλοτριωμένου ΒΟΣΠΟΡΟΥ Γλυφάδας οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην πόλη τη δεκαετία του 1920. 

Πραγματικός Τοπικός πολιτισμός υφίστατο μέχρι την δεκαετία του 50 κατά την οποία διατέλεσε δήμαρχος ο αείμνηστος θείος μας , με αλληλεγγύη , υποστήριξη των δημοτών , και ανθρωπιά. Έκτοτε οργανωμένα συμφέροντα και ξενόφερτα στελέχη αστικών πολιτικών κομμάτων.

Επί 42 χρόνια δεν υπάρχει πραγματική εκπροσώπηση , παρά μόνον συμφέροντα τα οποία διαπλέκονται , και αντί αναβάθμισης της τοπικής κοινωνίας , του δήμου , και οτιδήποτε δικού μας , προσωπική ιδιοτέλεια , τσιράκια, και ημέτεροι.

# Από το 1977 , περίοδο κατά την οποία λειτουργήσαμε για πρώτη φορά τοπικά Ραδιοφωνικούς σταθμούς, και μέχρι σήμερα , το 2019, δεν υπάρχει ούτε μια ενέργεια από τη πλευρά δήμου - αιρετών - διοικούντων. ( Χρειάζεστε κάτι περισσότερο ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ξενόφερτο στέλεχος κόμματος χαρακτηρίζει τοπικό πολιτισμό οτιδήποτε ξενόφερτο !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb