ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαρκογιαννάκης κατά Μητσοτάκη

Για «αχαριστία» προς το πρόσωπο του και για «οικογενειοκρατία» έκανε λόγο σήμερα ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Επιμελητήριο Χανίων.
Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ., που εδώ και καιρό έχει ανοιχτή κόντρα με τον πρόεδρο της Ν.Δ., επανήλθε σήμερα δριμύτερος αφήνοντας βαρύτατες αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μπακογιάννη.
«Απέναντι μου έχω την οικογενειοκρατία με την πλέον άθλια μορφή. Όλα γίνονται για την πρωτιά της Ντόρας. Ποτέ δεν συμβαίνει να κόβουν κάποιον που έχει τη λαϊκή στήριξη. Αντιμετωπίζω μια απίστευτη οικογενειακή άθλια συμπεριφορά. Αντιμετωπίζω την αχαριστία από την Ντόρα, την Ντόρα που στάθηκα δίπλα της στη "Δημοκρατική Συμμαχία"», υποστήριξε.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη σύζυγο του Μαρίκα λέγοντας ότι «ο Κώστας Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρίκα με σεβόταν. Με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίκας Μητσοτάκη πέθανε και η ανθρωπιά και το φιλότιμο. Έρχονται τώρα τα τέκνα τους και διαπράττουν τη μεγαλύτερη πολιτική ατιμία που έχει γίνει ποτέ στο νομό Χανίων», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Aκόμα κατηγόρησε τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ ότι στις εκλογές του 2015 στην περιοχή των Χανίων στήριξε συγκεκριμένη υποψήφια με το Ποτάμι.
Όπως ανέφερε «το 2015, έγινε προδοσία του κόμματος στα Χανιά. Γιατί ο κ. πρόεδρος ο σημερινός και η παρέα στήριξαν το Ποτάμι. Συγκεκριμένη υποψηφία του Ποταμιού. Και υπελήφθη ελαχίστων υποψηφίων η ΝΔ και δεν έβγαλε βουλευτή και πήγαν στράφι 2-3 χιλιάδες ψήφοι που πήγαν άλλου. Καταγγέλλω τον πρόεδρο της ΝΔ ως πέμπτη φάλαγγα του κόμματος στις εκλογές του 2015. Ως προδότη του κόμματος».
Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που, όπως είπε, έκανε προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ παρουσιάζοντας και σειρά επιστολών που του είχε στείλει.
«Τον Αύγουστο του 2018 με δέχθηκε μετά από 2,5 χρόνια στο γραφείο του. Μου ζήτησε να τον διευκολύνω για να προχωρήσει σε ανανέωση. Είναι ψεύτης γιατί βάζει στα ψηφοδέλτια μεγαλύτερους από εμένα», υποστήριξε.
Επισήμανση του Γ.WEB: Και εμείς είχαμε την εντύπωση ότι αυτές είναι αποκλειστικά πρακτικές των ''Σκαμπαρδώνηδων'' του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας.
Το 2014 με την υποστήριξη της κοινωνίας συγκεκριμένη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 12.500 χιλιάδες ψήφους , ενώ συγκεκριμένος υποψήφιος της υποστήριζε τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ !!! ( Προδοσία ). Όπως γνωρίζεται στις δημοτικές του 2019 , χωρίς την συμβολή της κοινωνίας και του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB , οι 12.500 χιλιάδες ψήφοι έγιναν 4.000.
Η αχαριστία είναι η μεγαλύτερη παθογένεια. 

Όσα ίσχυσαν στη Γλυφάδα πρέπει να αποτελούν σημείο αναφοράς, ειδικά για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι αρκεί ένα άτομο με λαθεμένη νοοτροπία ώστε να χαντακώσει το σύνολο.

Όσοι/ες επιλέξατε ''Σκαμπαρδώνηδες'' για το ΚΑΠΠΑ του δήμου Γλυφάδας , ώστε να αναφέρει δημόσια ότι ο Τοπικός Πολιτισμός της Γλυφάδας είναι οι Πόντιοι, οι Κρήτες, και οι Πελοπονήσσιοι , χωρίς να έχει να επιδείξει επί σειρά ετών ούτε μια ενέργεια για την τοπική κοινωνία και για συμπολίτες μας οι οποίοι εργάστηκαν επί χρόνια για το αποτέλεσμα του 2014, είστε οι βασικοί διαμορφωτές της καθολικής σας υποβάθμισης και της συντριπτικής σας ήττας. 

Άλλωστε τι να περιμένουμε από ξενόφερτους , και κυρίως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίοι αναγνωρίζουν ως ''τοπικό πολιτισμό'' όσους λαμβάνουν τα χρήματα των συμπολιτών μας . . . 

''Σκαμπαρδώνηδες'' , τοπικός πολιτισμός είναι όσοι επιδοτούνται από τον Δήμο Γλυφάδας για μια ετήσια μουσική εκδήλωση ; 

Εμείς μεταδίδουμε ΜΟΥΣΙΚΗ 24 ΏΡΕΣ το 24 ΩΡΟ επί 42 χρόνια , και σε πλήρη αντιδιαστολή με εσάς είμαστε αυτόχθονες στη Γλυφάδα, δεν είμαστε ξενόφερτοι.

Τους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας ποτέ δεν τους είδαμε ως χρήμα, και άλλωστε το γνωρίζουν από την εποχή του ΓΛΥΦΑΔΑ FM. 

Θεωρούμε ότι πρέπει να δικαιωθεί κάποια στιγμή το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας , διότι το σύνολο αποτελεί τον πραγματικό ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Πόλης , ενώ εσείς ως τοπικά αστικά κόμματα είστε εκμαυλιστές και αδικείται κατάφωρα το σύνολο. ( Αποδεικνύεται από την τεράστια αποχή και τα λευκά - άκυρα των δημοτικών εκλογών. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαρκογιαννάκης κατά Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">