ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε τον Νίκο Παπάζογλου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε τον Νίκο Παπάζογλου και ασφαλώς θα έχει τους λόγους του για την επιλογή του.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Αυτή η ενέργεια δεν πέρασε απαρατήρητη στα sosial media , και όπως διαβάσαμε υπάρχει μια κυρία η οποία σιχαίνεται τον Κ. Μητσοτάκη. 


Συγκεκριμένα στο F/B αναφέρετε: 

Ο Νίκος Παπάζογλου είναι ο άνθρωπος που μας προμηθεύει ότι πιο καλό και σωστό για την υγιεινή των αστέγων. 

Εμείς από την Εθνική Αλληλεγγύη του χρωστάμε πολλά γιατί είναι χορηγός δίπλα μας από το πρώτο λεπτό και επιμένει να μας στηρίζει σε ότι και αν ζητήσουμε.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς έχουμε μια σειρά άλλων δεδομένων σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας , διότι σε συγκεκριμένη περίπτωση ΑΣΤΕΓΟΥ στην Πόλη μας δόθηκε εντολή δια της βίας να απομακρυνθεί από περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα: Η δημοτική αρχή - δήμαρχος - αντί να παρέχει αρωγή σε άστεγο της πόλης μας , επικοινώνησε με * εισαγγελικό λειτουργό , ( ο οποίος συμμετείχε στην καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση του 1999 κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ) και με την σειρά του ο εν λόγω δικαστικός ενεργοποίησε το Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας για την βίαιη απομάκρυνσή του αστέγου από παγκάκι στο οποίο διέμενε ώστε να προσκομιστεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα !!! 

* Βλέπε Δ. Σαββαϊδης , ο οποίος διατηρούσε και οικία στην πόλη της Γλυφάδας , και τον χρησιμοποιούσαν αρκετά πυκνά συχνά οι ''δήμαρχοι'' ως ''κλειδαρά'', είτε για την τέλεση καταχρηστικών ενεργειών , ( κατάχρηση εξουσιών - παράβαση καθήκοντος ) , είτε για την καταλήστευση πολιτών.

Η ''προσφορά'' Παπάζογλου στους αστέγους - Και κυρίως η ''προσφορά'' των συμπολιτών μας δημάρχων, αιρετών, επιχειρηματιών, και Α/Τ Τερψιθέας

Εντελώς τυχαία , κατά την ώρα της βίαιης παρέμβασης αστυνομικών οργάνων , βρέθηκα στο σημείο της Τερψιθέας Γλυφάδας, και παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας ήμουν ο μοναδικός ο οποίος αντέδρασε για την βίαιη μεταχείριση των αστυνομικών κατά του αστέγου.

Όταν ανέφερα στους αστυνομικούς να αφήσουν τον άστεγο , τον οποίο έσερναν ως σακί πατάτες , δέχτηκα δημόσια επίθεση δυο αστυνομικών , και παρουσία των δεκάδων μαρτύρων χτυπήματα σε ζωτικά όργανα.

Αμέσως μετά άφησαν την σύλληψη του αστέγου , και με συνέλαβαν με τις ''κατηγορίες'' * αντίσταση και εξύβριση κατά των αρχών, ώστε να κουκουλώσουν τις άθλιες ενέργειες τις οποίες ακολουθούσαν σε βάρος των πολιτών οι δυο ''κολλητοί'' και συνεργάτες. 

* ''Αντίσταση και εξύβριση κατά των αρχών'' διότι ανέφερα να μην σέρνουν ως σακί πατάτες έναν άνθρωπο !!!!!!!!!!

Σας θυμίζουμε ότι πρόκειται για το αμαρτωλό Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας, το οποίο το 1999 μεθόδευσε και την καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση των ανενεργών μηχανημάτων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , ( ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ) , καθώς και σειράς άλλων συσκευών οι οποίες υπήρχαν στον χώρο , με εντολή και παρουσία του ιδίου δικαστικού ο οποίος χρησιμοποιήθηκε και στην περίπτωση του αστέγου. 

Αντί να μεταβούν στα αυθαίρετα της Τερψιθέας που υπήρχε λειτουργία αναμεταδοτών με παρεμβολές , συμβολή και σύμφαση , το ''τοπικό σύστημα'' καθώς και οι αστυνομικοί του Α/Τ Τερψιθέας  είχαν προγραμματίσει τέλεση ληστείας κατά ημών ! 

Επί πέντε χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε ούτε μια ενέργεια των πολλά υποσχόμενων αλληλεγγύη, δικαιοσύνη , δημοκρατία, για όσα είχαν προηγηθεί στην πόλη μας, αντιθέτως έπειτα απο πλειάδα υπονομευτικών πρακτικών εμφανίστηκαν μια σειρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ένα μήνα προ των δημοτικών εκλογών λέγοντας '' Πρωταγωνιστής ο Πολίτης !!! ''

Που βρισκόταν ο κ. Παπάζογλου και η προσφορά του στην τοπική μας κοινωνία καθώς και στους αστέγους ;

Εγώ είδα να σέρνουν έναν άνθρωπο και παρενέβην , και θα το έκανα για οποιονδήποτε. Το σύνολο των υπολοίπων τι είναι και αξιώνουν έδρανα , και θεσμικές θέσεις , και δια μέσω των οργανώσεων κομμάτων υπονομεύουν την κοινωνία ;;;;

Επί αρκετούς μήνες ο άστεγος διέμενε σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Ο εν λόγω άστεγος επί μήνες ''στεγαζόταν'' σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην πλατεία Καραϊσκάκη - Τερψιθέας Γλυφάδας - και μολονότι το εγκαταλελειμμένο το απέσυραν στη συνέχεια βρέθηκε σε παγκάκι της περιοχής, άρα είναι σαφές ότι επί αρκετούς μήνες υφίστατο το καθεστώς του αστέγου.

Είχε επιχειρηθεί και σε προγενέστερο χρόνο παρέμβαση του Α/Τ Τερψιθέας και οι κάτοικοι είχαν αποτρέψει τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον άστεγο.

Ασφαλώς την δεύτερη φορά δεν υπήρχε σχεδόν κανείς απ' όσους είχαν αποτρέψει τις βίαιες ενέργειες κατά ενός αστέγου, υπήρχαν όμως μερικές δεκάδες άλαλοι και άβουλοι οι οποίοι παρακολουθούσαν τη λειτουργία του ''συστήματος'' μπάτσων , πάταξης , και συλλήψεων, αντί αρωγής του Δήμου Γλυφάδας. 

Αναρωτηθείτε διαβάζοντας το κείμενο της κυρίας αν υφίσταται σχέση συμφέροντος και δούναι και λαβείν.

Με αυτό το κείμενο, θα σας περιγράψω γιατί σιχαίνομαι τον Μητσοτάκη, που πουλάει αξιόλογους ανθρώπους, μόνο και μόνο γιατί δεν τον προσκυνούν.

Ο Nikos Papazoglou, είναι πολύ γνωστός στη Γλυφάδα και πολύ αγαπητός. Εμείς από την Εθνική Αλληλεγγύη του χρωστάμε πολλά γιατί είναι χορηγός δίπλα μας από το πρώτο λεπτό και επιμένει να μας στηρίζει σε ότι και αν ζητήσουμε.

Ο Νίκος Παπάζογλου είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους, που ασχολείται με την πολιτική και βάζει χρήματα από την τσέπη του προσφέροντας χωρίς να ζητάει τίποτα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Ο Νίκος Παπάζογλου είναι ο άνθρωπος που απέρριψε εχθές ο Μητσοτάκης από τα ψηφοδέλτια του. Παρόλο που ψηφίζεται από τους πρώτους στην τοπική αυτοδιοίκηση, παρόλο που ήταν ο πλέον επιτυχημένος Πρόεδρος της ΤΟ Γλυφάδας της ΝΔ, πληρώνοντας από την τσέπη του για τα γραφεία και τα πάγια.

Ο Νίκος Παπάζογλου είναι τυχερός που δεν έχει τον Μητσοτάκη πάνω από το κεφάλι του και η Νέα Δημοκρατία άτυχη που τον έχασε. Πιο άτυχη όμως θα είναι η Ελλάδα αν δεν τον έχει μέσα στο Κοινοβούλιο. Γιατί ίσως και να είναι από τους ελάχιστους που θέλει να γίνει βουλευτής όχι για να φάει αλλά για να βοηθήσει πραγματικά τον κόσμο.

Γ.K: Τους πολιτικούς που βοηθούν τον κόσμο τους έχουμε ζήσει από την δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα , 42 χρόνια διώξεων - κατασχέσεων κατά του πρωτεργάτη των Ιδιωτικών Ραδιοτηλεοράσεων και των FM. 

Η αποστέρηση της ΑΔΕΙΑΣ από όσους άνοιξαν τον δρόμο για την μετεξέλιξη στη χώρα μας αποτελεί σήμα κατατεθέν των πολιτικών και της προσφοράς τους. Δεν εξαιρείται ο Ν. Παπάζογλου δεδομένου ότι κατοικεί στην Γλυφάδα .

Όπου φτωχός και η μοίρα του

Αναλογιστείτε τι θα ισχύσει και για εσάς , αν για τον οποιονδήποτε λόγο ( π.χ κατάσχεση ) βρεθείτε άστεγοι. Αυτόματα , με συνοπτικές διαδικασίες , αντί αρωγής , θα διαπιστώσετε έναν δήμαρχο , μια δημοτική αρχή , και ένα όλοκληρο σύστημα , να επιχειρούν να σας χαρακτηρίσουν τρελούς ώστε να σας κλείσουν στο Δαφνί !!! ( Τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας αντί τοπικής Δημοκρατίας ) 

Οργανώσεις και χρισμένοι ''μπουμπούκια''

Λανδράκηδες , Σφακιανάκηδες , Κοκοροπαπανικολάου , και Σκαμπαρδωνηδοταστάνηδες, οργανώσεις αστικών κομμάτων , και η ουρά τους στη τοπική αυτοδιοίκηση, μέχρι και σήμερα , με τις προηγμένες ''πολιτικές'' των καφενείων. 

Το ποταπό μέλλον η πραγματική πρόοδος ?

Έχουμε και τη περίοδο 2019 - 2023 απόρροια διαπλοκής, διασπάθισης, ανομίας, και ''πολιτικών'' των καφενείων, ώστε να έχετε απτά αποδεικτικά στοιχεία , πως τα 42 χρόνια υπονομεύσεων ενδέχεται να γίνουν 46 προς χάριν των ''σκούφηδων'' καθώς και όσων επιλέγουν τη συντήρηση των καταλοίπων της Τουρκοκρατίας. Μπαξίσι, τσιράκι, ρουσφέτι, τακίμι.

Υ.Γ: Το θέμα είναι ότι παρόντες στην βίαιη προσαγωγή του αστέγου, και στα δημόσια χτυπήματα τα οποία δέχτηκα από τους αστυνομικούς του Α.Τ Τερψιθέας Γλυφάδας, βρίσκονταν και ''αγωνιστές'' υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης μας οι οποίοι δεν έβγαλαν ούτε άχνα !!!

Υ.Γ 1: Τα άτομα τα οποία ενεργοποίησαν τον Δήμαρχο για τις ποταπές ενέργειες οι οποίες ακολούθησαν , και κυρίως σε βάρος μας , παριστάνουν μέχρι σήμερα τους αδαείς , ενώ έχουν ΠΛΗΡΗ εικόνα τι διαμόρφωσαν. Ας προσέχουν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τις επόμενες ενέργειές τους.

# Ποτέ ξανά αυτού του τύπου ''πολιτικές'' διότι θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Εννοούμε τις πολιτικές ΝΔ - ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων δεκαετιών οι οποίες καταδεικνύουν στον απόλυτο βαθμό ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα.

# Ποτέ ξανά αμαρτωλά Α/Τ στη συνοικία μας - Δεν χρειάζεται η Τερψιθέα Α/Τ. Όλοι οι Δήμοι έχουν ένα Α/Τ , στη Γλυφάδα όμως δημιούργησαν δύο ώστε να υφίστανται κακώς κείμενα 

# Ποτέ ξανά και ψευτοαριστεροί ''αγωνιστές'' , οι οποίοι εκμαύλισαν μέχρις εσχάτων την ΑΡΙΣΤΕΡΑ στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ. 

Εκτός αν λογίζονται σοσιαλιστές , η ακόμα αριστεροί , όσοι/ες δεν έβγαλαν ούτε άχνα , όμως αξιώνουν τα φέουδα , τα προνόμια , και τα έδρανα. Αναφορικά με τους ''δημάρχους'' οι οποίοι ενεργούσαν με αυτού του τύπου ενέργειες , είναι σαφές ότι κάκιστα είχαν υποστηριχθεί από την κοινωνία και από συγκεκριμένα κόμματα.

# Αντί φαυλότητας και στημένων - διαπλεκόμενων καταστάσεων , από κομματικά στελέχη και εκμαυλιστές , κάθε ένας / μια οφείλει να γνωρίζει την πραγματικότητα μιας τοπικής κοινωνίας, και τα πραγματικά γεγονότα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε τον Νίκο Παπάζογλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">