ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δήμαρχε της συμφοράς θα πουλάς τρέλα και τα επόμενα 4 χρόνια ;

Γλυφάδα: Έχουν κλείσει 42 ολόκληρα χρόνια που πληρώνουμε ανεύθυνους στην αυτοδιοίκηση.

Δήμαρχε της συμφοράς θα πουλάς τρέλα και τα επόμενα 4 χρόνια ;

Απο το 1977 , λόγω έλλειψης πεζοδρομίου , έχουμε πλημμυρίσει εκατοντάδες φορές με καταστροφή χιλιάδων ευρώ. Από τις προχθεσινές βροχοπτώσεις πλημμυρίσαμε για πολλοστή φορά.  

Δεν πρόκειται να το αναφέρουμε άλλη φορά. Φροντίστε άμεσα την κάλυψη των αιτήσεών μας διότι θα καλέσω την πολεοδομία και θα προσφύγω δικαστικά. Η οδός είναι κατασκευαστικά λάθος με ρήση προς την ιδιοκτησία μας και χωρίς πεζοδρόμιο. 

Σας έχουμε καλέσει ΔΗΜΟΣΙΑ , και επανειλημμένα , με σειρά αιτήσεων και δημοσιευμάτων για συγκεκριμένα τοπικά ζητήματα - προβλήματα.

Να είσαι βέβαιος ότι το επόμενο έργο βιτρίνας το οποίο θα διαπιστώσω , ενώ δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση  έπειτα από 42 χρόνια και σειρά αιτήσεών μας , θα γίνει θρύψαλα. 

Παράλληλα το ανάλογο τίθεται υπόψιν και του συνόλου των υπολοίπων ''εκπροσώπων'' τακιμιών , τσιρακιών , ρουσφετιών , κ.α.

Επι 42 χρόνια πληρώνουμε ανεύθυνους, οι οποίοι κατασκεύασαν λάθος την ασφαλτόστωση στην οδό με ρήση χωρίς να υπάρχει πεζοδρόμιο. 

Λόγω της ρήσης στην οδό κάθε φορά που βρέχει τα νερά λιμνάζουν και εν συνεχεία κατεβαίνουν στην ιδιοκτησία μας.

Ποιοι κανονίζουν που θα τοποθετηθούν πεζοδρόμια ; Ο δήμος δεν παρεμβαίνει εκεί που χρειάζεται , και στην εν λόγω οδό είναι πασιφανές , διότι σχεδόν κανένας δεν έχει βγάλει άδεια για πεζοδρόμιο , και ο κάθε ένας έχει κάνει της κεφαλής του. 

Στις οδούς που βρίσκονται τα γραφεία της ΝΔ και οι ημέτεροι γνωρίζεται να τοποθετείται πλάκες ;

Στις οδούς που κατοίκουν οι αντιδήμαρχοι και τα τσιράκια τους γνωρίζατε να τοποθετείται καινούργια πεζοδρόμια και να κάνετε ασφαλτοστρώσεις ;

Τίθεται το ερώτημα: Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις ανέλαβε ο δήμος Γλυφάδας την τοποθέτηση πεζοδρομίων και πλακών , και δεν τα κατασκεύασαν οι ιδιοκτήτες ; 

Θα μας αποδείξετε ότι είχαν αιτηθεί πριν από εμάς , και ότι αντιμετώπιζαν ανάλογο πρόβλημα ; 

Τονίζεται ότι δυο φορές μας ζητήθηκε, από υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας, να καταβάλουμε 1.500 και 2.500 χιλιάδες ευρώ λόγω λάθους το οποίο είχαν κάνει αναφορικά με τα τετραγωνικά (!!) , όμως δεν αξιώθηκαν επί σειρά ετών να κατασκευάσουν πεζοδρόμιο.

Πλήρωσαν κάτι περισσότερο οι υπόλοιποι στα σημεία τα οποία τοποθετήθηκαν νέα πεζοδρόμια ;

Έχουν πληρώσει κάτι περισσότερο σε σχέση με χιλιάδες συμπολιτών μας και με εμάς ; 

Παίξτε για ελάχιστα ακόμα Παπανικολαουκοκοροταστάνηδες , δώστε έμφαση σε οτιδήποτε αφορά ημέτερους, τσιράκια, έργα βιτρίνας , κ.α. , και αμέσως μετά έρχεται η σειρά μας  . . .

Να θυμάστε ότι επί 42 χρόνια δεν άγγιξα τίποτα. Επανειλημμένα  αιτηθήκαμε και δημοσιοποιήσαμε. 

Από το 2019 μέχρι το 2023 αν δεν πληρωθούν οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ μας δεν θα μείνει τίποτα όρθιο από τις πιστώσεις για έργα βιτρίνας

# Να διαπιστώσουμε ποιο απόβλητο θα μας αναφέρει δημόσια για καταστροφή δημόσιας περιουσίας , με βασικό δεδομένο όσα προαναφέρονται και όσων έργων βιτρίνας έγιναν και τα πέντε τελευταία χρόνια.

# Είναι ξεκάθαρο ότι στο σύνολο των περιπτώσεων που πιστώθηκαν τα χρήματά μας για καινούργια πεζοδρόμια και πλάκες δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα , είναι έργα βιτρίνας.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Όπου δεν πίπτει ο πολιτισμός πίπτουν άλλες τακτικές.

* Η φωτογραφία είναι από καινούργια πεζοδρόμηση και πλακόστρωση η οποία έγινε έναντι της οδού στην οποία στεγαζόταν τα γραφεία της τοπικής οργανώσεως της ΝΔ τη περίοδο προεδρίας Ν. Παπάζογλου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δήμαρχε της συμφοράς θα πουλάς τρέλα και τα επόμενα 4 χρόνια ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">