ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Άποψη συμπολίτη μας για τις εκλογές

Εχθές το βράδυ έθεσα μια ερώτηση σε έναν συμπολίτη μας αναφορικά με την επιλογή Μητσοτάκη να κόψει απο το ψηφοδέλτιο τον Νίκο Παπάζογλου.

Η απάντησή του ήταν:

Δεν γνωρίζω Γιάννη εάν έχει ενδιαφέρον η άποψη μου, αλλά αφού με ρωτάς, απαντώ. Εμένα προσωπικά, μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν άποψη και δεν είναι ενταγμένοι σε κόμματα και παραταξιακούς μηχανισμούς.

Και εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω, τουλάχιστον στις τελευταίες δεκαετίες, γιατί ακόμη (πέραν αυτών που έχουν προσωπικό συμφέρον και κοιτούν μόνον την πάρτη τους) κγια ποιο λόγο έχουμε παρατρεχάμενους σε κόμματα.

Κατά τα λοιπά, αναφορικά με τον Νίκο, κάθε ένας στη ζωή του κάνει τις επιλογές σύμφωνα με αυτά που πιστεύει και αφού τα πιστεύει καλά κάνει και τα ακολουθεί.

Σε ότι με αφορά, εκτιμώ κάθε άνθρωπο που ακολουθεί αυτό που πιστεύει.

Καλό βράδυ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αυτά ανέφερε ο συμπολίτης μας , και μπορώ να συμφωνήσω μαζί του διότι ουδέποτε επεδίωξα συμμετοχή σε κόμματα και κομματικούς μηχανισμούς , και την μοναδική φορά, έπειτα από μήνες καλεσμάτων , που βρέθηκα σε μια τοπική ΟΜ βίωσα απίστευτες καταστάσεις. Αδιανόητες. Πρωτοφανείς. Απόδειξη Τριτοκοσμικής χώρας, και ασφαλώς Τουρκικών καταλοίπων.

Η συμμετοχή σε κόμματα διασφαλίζει απυρόβλητο , ισχύ , και όρους ενίσχυσης των οικονομικών ορισμένων επιτήδειων οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι παρτάκηδες , όμως οργανώνονται σε κόμματα με διαβλητούς όρους.

Αναφορικά με τους παρατρεχάμενους: Τακίμια , Τσιράκια , Μπαξίσια , Ρουσφέτια.

* Αν επιθυμεί ο συμπολίτης μας μπορούμε να αναφέρουμε το όνομα του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Άποψη συμπολίτη μας για τις εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">