ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέφτει ''μαύρο'' στο Epsilon

Υστερα από συνεδρίαση, το ΕΣΡ αποφάσισε να απορρίψει την αίτηση θεραπείας και την προσφυγή του καναλιού κατά της προηγούμενης απόφασης και έτσι θα πέσει ''μαύρο'' στο κανάλι Epsilon.

Η τελεσίδικη αυτή απόφαση θα εκτελεστεί στο διάστημα μεταξύ 22 ως 28 Ιουλίου. Πέρα από το μαύρο στο κανάλι θα επιβληθεί πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βασικοί λόγοι για αυτήν την απόφαση ήταν η παράνομη δικτύωση του σταθμού και η απουσία πρωτογενούς προγράμματος.

Η τηλεοπτική επιχείρηση που έχει το περιφερειακής εμβέλειας σταθμό έχει το δικαίωμα από το νόμο να προσφύγει στο ΣτΕ. Δεν αποκλείεται ωστόσο, ο σταθμός να συνεχίσει να μεταδίδει το ίδιο πρόγραμμα με άλλο τίτλο και διαφοροποιημένο περιεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, το ΕΣΡ αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την ποινή της 7ήμερης διακοπής λειτουργίας και του προστίμου 300.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon», μέχρι να εξετάσει την αίτηση θεραπείας του καναλιού.

Το «μαύρο» στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα και θα διαρκούσε μέχρι την άλλη Κυριακή!

Το Συμβούλιο είχε επιβάλει την ποινή αυτή για την απουσία αυτόνομου προγράμματος και τη συνολική ανάθεση παραγωγής και διαχείρισης προγράμματος σε τρίτους.

Ωστόσο, οριστική είναι η διακοπή λειτουργίας για δύο κανάλια – αναμεταδότες του «Epsilon». Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ανακάλεσε τις άδειες του «ΑΕ TV Κρήτης» και του «ΑΕ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης», καθώς πριν πάρουν τα τρέχοντα ονόματά τους είχαν σταματήσει να εκπέμπουν -ως «Tele Κρήτη» και «TV Δέλτα» αντίστοιχα- παραβιάζοντας τον νόμο περί αδιάλειπτης λειτουργίας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Και σε όλα τα κανάλια να πέσει ''μαύρο'' , εμάς δεν μας ενδιαφέρει καθόλου , διότι δεν τα παρακολουθούμε. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέφτει ''μαύρο'' στο Epsilon Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">