ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ερντογάν: Θα μιλήσουμε στη γλώσσα που καταλαβαίνουν

Συνεχίζει να απειλεί και να ανεβάζει τους τόνους ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με το ζήτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι κάνουμε τα απαραίτητα βήματα στο πλαίσιο του δικαίου. «Και από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Αλλά αν δεν αναγνωρίζουν το δίκαιο, τότε ξέρουμε κι εμείς να μιλάμε με τέτοια γλώσσα και τότε θα την καταλάβουν. 

Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό να αναγνωρίζουν δικαιώματα μόνο για τους εαυτούς τους, τα οποία δεν είναι και νόμιμα. Άλλωστε η ''νότια Κύπρος'' μέχρι σήμερα δεν κινήθηκε ποτέ με βάση το δίκαιο. 

Η διοίκηση Νοτίου Κύπρου ( Κυπριακή Δημοκρατία ) η οποία εντάχθηκε ύπουλα στην ΕΕ προσπαθεί να εκφοβίσει την ΤΔΒΚ ( ψευδοκράτος ) από τη δύναμη που λαμβάνει από εκεί. Η Ε.Ε. δεν συμπεριφέρεται ειλικρινά», ανέφερε ο Ερντογάν.

Επίσης υποστήριξε ότι «η πιο μεγάλη αδικία εναντίον της ΤΔΒΚ έγινε στο Μπούρκγεστον». «Παρόλο που είπε όχι στο δημοψήφισμα, η νότια Κύπρος εντάχθηκε στην Ε.Ε. Η βόρεια Κύπρος παρόλο που είπε ναι δεν εντάχθηκε. Και στο θέμα της οικονομικής βοήθειας της Ε.Ε. δεν δόθηκαν τα χρήματα που έπρεπε στην Βόρεια Κύπρο. Τώρα εμείς πως να εμπιστευτούμε την Ε.Ε.; Αυτοί δεν είναι ειλικρινείς. Αυτοί είναι όλοι σφετεριστές. Και εδώ το ίδιο κάνουν».

Επισήμανση του Γ.Κ: Εμείς υποστηρίζουμε ότι αντίστοιχα φαινόμενα και λειτουργία ισχύουν και στο τόπο μας , ''Νότια Προάστια Αττικής''( Γλυφάδα ).

Είμαστε οι πρώτοι που λειτουργήσαμε media σ' αυτό το τόπο , καταθέσαμε σύννομα στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ , ενώ οι ξενόφερτοι επί δεκαετίες διαμορφώνουν απίστευτες καταστάσεις υπέρ της ιδιοτέλειας τους , καθώς και σειράς έτερων ξενόφερτων , οι οποίοι από εργάτες εφημερίδας δήλωσαν τοπικοί εκδότες και δημοσιογράφοι !

Έπειτα των ποινικών διώξεων για σειρά ύβρεων , συκοφαντιών , και οικτρών ψευδών  σε βάρος μας , αναμένουμε τα δέοντα από τη πλευρά της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Είμαστε οι αυτόχθονες στη πόλη της Γλυφάδας , ενώ επί 50 χρόνια διοικούν ξενόφερτοι και συντηρούν με συμβάσεις σειρά έτερων ξενόφερτων.

Αν εσείς κρίνετε σε τοπικό επίπεδο ότι υπάρχει κάποια διαφορά με το ψευδοκράτος , και όσα ισχύουν στην Κύπρο , να μας το αναφέρετε.

Ψευδοκράτος στην Κύπρο και ψευδοδημοτική αρχή στην Γλυφάδα, απόρροια ρουσφετιών, συναλλαγής, εξυπηρετήσεων , και ανομίας

Ενώ υπήρξαν αιτήσεις ώστε η δημοτική αρχή να καλέσει όλα τα τοπικά media στην ανάληψη των καθηκόντων τους , αυτοί με φασίζουσα νοοτροπία έκαναν μια σειρά συμβάσεων σε ημετέρους , και εν συνεχεία αφαίρεσαν από την σελίδα του Δήμου Γλυφάδας το σύνολο των τοπικών media , πλην όσων τους εξυπηρετούν.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ερντογάν: Θα μιλήσουμε στη γλώσσα που καταλαβαίνουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">