ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Εισβολή με συνθήματα και τρικάκια πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Μία ομάδα περίπου 10 ατόμων έφτασε στο νοσοκομείο διαμαρτυρόμενη για το θάνατο της αποκλειστικής νοσοκόμας το περασμένο Σάββατο.


Τα μέλη της αναρχικής ομάδας αφού πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα στη συνέχεια αποχώρησαν.


Αποκλειστική πήδηξε από το παράθυρο ώστε να μη συλληφθεί γιατί δεν είχε άδεια και σκοτώθηκε

Γυναίκα που εργαζόταν παράνομα ως αποκλειστική όταν αντιλήφθηκε ότι θα συλληφθεί κατά τη διάρκεια σχετικού ελέγχου αποφάσισε να πηδήξει από το παράθυρο του 1ου ορόφου.

Συγκεκριμένα η αποκλειστική νοσοκόμα πήρε φόρα και πήδηξε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου.

H γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά καθώς έφερε πολλαπλά κατάγματα. Λίγο αργότερα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα είχε καταγωγή από την Αρμενία και ήταν περίπου 50 χρονών.

Επισημάνσεις του Γ.Κ: Είναι τουλάχιστον τραγελαφικό στις μέρες μας να ισχύουν αυτά τα φαινόμενα τα οποία αποτελούν συνέχεια κάκιστων πολιτικών οι οποίες προηγήθηκαν.

Εμείς τα έχουμε ζήσει βέβαια σε σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων ( ληστρικών επιθέσεων ) του ανήθικου Ελληνικού Κράτους - συστήματος.

Μια αχαρακτήριστη πολιτεία , η οποία έπειτα από το σύνολο των σύννομων ενεργειών δεν παρέχει άδεια στους πρωτεργάτες του χώρου , και εν συνεχεία αξιώνει άδεια με τέλεση διώξεων - κατασχέσεων , τις οποίες έστηναν δήμαρχοι , οικονομικοί παράγοντες - ιδιοκτήτες μέσων , και τα κατά τόπους Α/Τ Τερψιθέας - Γλυφάδας , ενώ παράλληλα παρανομούσαν στο σύνολο των πρωτοκολλημένων αιτήσεών μας στον Δήμο Γλυφάδας, σε σειρά υπουργείων, καθώς και στο Ε.Σ.Ρ.

Αξιώνοντας την επανεκλογή του ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς , θα μας παρέχει τα πεπραγμένα του πέντε ετών ;

Αιτηθήκαμε στο υπουργείο την θέσπιση ανάλογου νόμου των προηγμένων χωρών στην Διαβούλευση για την Ραδιοτηλεόραση. 

Ποιοι καθόρισαν να μην ισχύσει ; Οι γνωστές οικογένειες , η μήπως οι ωφελημένοι του ΣΥΡΙΖΑ , ( κομματοκρατίας ) , πέντε ετών ; ( Αντί της λαϊκής κυριαρχίας )

Τονίζεται ότι στη συνέχεια προσφύγαμε στον Άρειο Πάγο , δεδομένου ότι ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής δεν εφάρμοσε τις αιτήσεις μας , και διαπιστώσαμε ότι ο κ. Τσίπρας τοποθέτησε στο γραφείο του την αρεοπαγίτισσα Β. Θάνου στην οποία αναφέρονταν οι προσφυγές μας στην Δικαιοσύνη.

Έχετε σαφή εικόνα όσοι/ες δεν πρέπει να γεράσετε σε μια τριτοκοσμική χώρα χωρίς να δικαιώνεστε ;

Και μετά σου φτιάχνουν βιντεάκια γεννήθηκα στην Αθήνα . . . και τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας ,  μόνο που δεν μας αναφέρουν ποιοι καθόριζαν επί πέντε χρόνια τις ασκούμενες πολιτικές. Τις καθόριζε ο Τσίπρας , ο * Παππάς , η και πολλοί περισσότεροι εκτός του κυβερνώντος κόμματος ;

* Πλειάδα πολιτών διερωτάται γιατί είναι εξαφανισμένος ο υποψήφιος της Β' Αθηνών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εισβολή του Ρουβίκωνα στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νίκαιας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">