ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Ερρίκος Πετιλόν συνελήφθη για απόπειρα κλοπής κινητού

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού επιχείρησε - μαζί με συνεργό του - να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας που περίμενε σε στάση λεωφορείου στην πλατεία Συντάγματος.
Το περιστατικό συνέβη επί της Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων πολιτών.
Ο 58χρονος οδηγούσε ένα σκουτεράκι με συνοδηγό έναν 45χρονο φίλο του. Σε μια στάση λεωφορείου είδαν μια 20χρονη κοπέλα η οποία περιεργαζόταν το κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά σταμάτησαν μπροστά της και ο συνεπιβάτης έτρεξε προς το μέρος της προσπαθώντας να αρπάξει το τηλέφωνο από τα χέρια της.
Ωστόσο, δεν υπολόγισε την αντίδραση της κοπέλας, η οποία αντιστάθηκε φωνάζοντας. Περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν αρπάζοντας και ακινητοποιώντας τόσο τον 58χρονο πρώην παρουσιαστή όσο και τον 45χρονο συνεργό του.
Η αστυνομία δεν άργησε να φθάσει στο σημείο. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν πρώτα στο Α.Τ. Συντάγματος και στη συνέχεια στον εισαγγελέα.
Την υπεράσπιση του παρουσιαστή και πρώην μοντέλου, ανέλαβε ο ''νάνος δικηγόρος'' Αλέξης Κούγιας με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ερρίκος Πετιλόν συνελήφθη για απόπειρα κλοπής κινητού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">