ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άρχισαν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης - Ζούλα φίμωσης στην ΕΡΤ

Αντιδράσεις από ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ για τις τροπολογίες της κυβέρνησης δημοσιοποίησε στην σελίδα της η ΕΡΤ, πριν από 23 ώρες, και αμέσως μετά το θέμα έπεσε. 

Ποιοι διέταξαν την διαγραφή του θέματος ;

Δείτε ΕΔΩ ότι το θέμα διαγράφηκε από την σελίδα της ΕΡΤ 

Tην έντονη αντίδρασή τους εκφράζουν με ανακοινώσεις η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ για τις πρόσφατες τροπολογίες που πέρασαν στο διυπουργικό νομοσχέδιο.

Η Συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων αναφέρει ότι: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ζητά την κατάργηση των αντεργατικών τροπολογιών και δηλώνει πως θα αντιταχθεί με όλες της τις δυνάμεις στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, καθώς και σε οποιαδήποτε προσπάθεια περιορισμού των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Από την πλευρά του το ΠΑΜΕ αναφέρει πως: «Το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση, στην απεργία μακριά και έξω από την παρέμβαση του κράτους και της εργοδοσίας δεν διαπραγματεύονται.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προετοιμαστούν καλά και σχεδιασμένα απέναντι στη νέα επίθεση κυβέρνησης – εργοδοσίας. 

Να συνεχίσουμε με περισσότερη ορμή τον αγώνα για τις ΣΣΕ, τη διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς, στα μεροκάματα, την κατάργηση όλων των άθλιων αντιασφαλιστικών – αντεργατικών νόμων που βάζουν εμπόδια και να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ : Για όσα ισχύουν κατά ημών έχετε να δηλώσετε κάτι ; Έπειτα από ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας , για δημοτικό μέσο όλων των δημοτών , η διοίκηση Παπανικολάου εξυπηρέτησε εκατοντάδες ημέτερους της ΝΔ με πλειάδα συμβάσεων.

Το έργο σας ΑΔΕΔΥ - ΠΑΜΕ περιορίζεται στα συμφέροντα των εξυπηρετούμενων από την εκάστοτε διοίκηση - δήμαρχο ; 

Περισσότερα οφέλη στους εξυπηρετούμενους και τα ρουσφέτια των ''γαλάζιων'' δημάρχων ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άρχισαν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης - Ζούλα φίμωσης στην ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">