ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πυρκαγιά στην Παιανία - Στις φλόγες ο Υμηττός

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/8) από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή της Παιανίας στην Αττική, στους πρόποδες του Υμηττού.


Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 32 Πυροσβέστες με 14 οχήματα, οχτώ Πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 28 Πυροσβέστες.
Δείτε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

σε δασική έκταση στην Παιανία Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 68 με 18 οχήματα. Αναλυτικά οι δυνάμεις: 32 με 14 οχήματα, 8 με 4 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 28 .



Η φωτιά έφτασε μέχρι το πάρκο κεραιών, και έχει κάψει κοντέινερ , δεδομένου ότι αρκετοί αναμεταδότες ραδιοφωνικών σταθμών της ΑΙΓΙΝΑΣ δεν μεταδίδουν πρόγραμμα.

Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά

Όπως έχουν δημοσιοποιήσει έχουν καεί τα κοντέινερ αρκετών Ρ/Σ , όμως ορισμένοι μαφιόζοι των ερτζιανών , ( με σειρά μέσων της αυτής και άλλης μορφής ) , αποκομίζουν μηνιαίως περιουσίες , άρα η επαναφορά τους είναι ζήτημα λίγων ημερών.



Η φωτιά όπως φαίνεται από το αεροδρόμιο. Έχει δύο εστίες, μια ψηλά στο βουνό, και η δεύτερη κοντά στα σπίτια στην Παιανία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πυρκαγιά στην Παιανία - Στις φλόγες ο Υμηττός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">