ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Ο Δήμαρχος στη γειτονιά σας» - Αργυρούπολη 11 Νοεμβρίου 2019

«Ο Δήμαρχος στη γειτονιά σας» - Αργυρούπολη 11 Νοεμβρίου 2019 (Από Ανεξαρτησίας έως Αλιμούντος) ΔΕΥΤΕΡΑ 11/11 : ΩΡΑ 20:00 – στο Θέατρο Ολυμπίας στο 5ο Δημοτικό σχολείο (Ολυμπίας 82)

Όπως είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος προεκλογικά, σε τακτικά διαστήματα θα βρίσκεται στην γειτονιά σας προκειμένου να συζητάτε μαζί του προβλήματα και θέματα που θέλετε να θίξετε παρουσία όλων των αντιδημάρχων.

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Στο δήμο Γλυφάδας, ο Γ. Παπανικολάου, υποσχόταν το 2014 ότι μετεκλογικά θα βρίσκεται σε κάθε γειτονία - δίπλα στους δημότες , δίπλα σε κάθε θέμα και πρόβλημα , και έκτοτε οι κάτοικοι ''έχουν χάσει τα ίχνη του'' , όπως και εμείς ουδέποτε τον είδαμε στις γειτονιές μας.

Ακόμα και την προεκλογική περίοδο του 2019 δεν πάτησε το πόδι του στις γειτονιές της πόλης μας , και κυρίως στην Άνω Γλυφάδα - Τερψιθέα. 

Επενεργεί για λογαριασμό του ένα σύστημα διορισμένων του συμβασιούχων  , προμηθευτών , όσων απολαμβάνουν το δημοτικό χρήμα , καθώς και έμμισθων εκδοτών - δημοσιογράφων ( media ) , και πέραν αυτού τίποτα άλλο.

Από το σύνολο των αιτήσεων μας προς τον Δήμο Γλυφάδας δεν κάλυψαν ΤΙΠΟΤΑ , και κυρίως το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών.

Μια του ψεύτη , δυο του ψεύτη , τρεις και η κακή του μέρα . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Ο Δήμαρχος στη γειτονιά σας» - Αργυρούπολη 11 Νοεμβρίου 2019 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">