ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία που θα υφίστανται το προσεχές 10ημερο λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης στην παραλιακή Λεωφ. Ποσειδώνος.

Πρόκειται για το οδικό τμήμα από την οδό Αλίμου έως το παλαιό δημαρχείο Γλυφάδας, όπου οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά από τις 10 μ.μ. έως τις 6 π.μ. το πρωί, με προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η Περιφέρεια ζητά την κατανόηση των πολιτών για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Μας ''σώσατε'' από τότε που υφίσταται η περιφέρεια Αττικής. Εργολάβοι, πολιτικοί, και αιρετοί ''έχετε φάει τον αγλέορα'' , και σας θυμίζουμε ότι από ένα μόνο τοπικό έργο στα νότια προάστια φαγώθηκαν τρία εκατομμύρια ευρώ - ως μίζα - προμήθεια, αναλογιστείτε τι έχει ισχύσει από τα εκατοντάδες που έχουν εκτελεστεί. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb