ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Έργα στην πλατεία Καραϊσκάκη

Έργα εκτελούνται περιμετρικά της πλατείας Καραϊσκάκη στην Τερψιθέα Γλυφάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς καλούμε την δημοτική αρχή , δεδομένου ότι λόγω των έργων που εκτελούνται έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος του πεζοδρομίου , ΤΩΡΑ να πιστώσει ένα ποσό ώστε να ανακατασκευαστεί το πεζοδρόμιο το οποίο ήταν σε άθλια κατάσταση.

Δεν θα ισχύουν μια ζωή μπαλώματα , μια της μιας υπηρεσίας, μια του δήμου , και μια του κάθε (......)

Μια που γίνονται τα έργα , τώρα να πιστωθεί και από τον δήμο Γλυφάδας ένα ποσό για νέα πεζοδρόμηση περιμετρικά της πλατείας.

Είναι απίστευτο πόσα χρόνια - δεκαετίες - γίνονται μπαλώματα πότε του ενός και πότε του άλλου.

Γίναμε κατανοητοί ;

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών 

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής ζητά Tην κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία που θα υφίστανται το προσεχές 10ημερο λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης στην παραλιακή Λεωφ. Ποσειδώνος. 
Πρόκειται για το οδικό τμήμα από την οδό Αλίμου έως το παλαιό δημαρχείο Γλυφάδας, όπου οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά από τις 10 μ.μ. έως τις 6 π.μ. το πρωί, με προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Η Περιφέρεια ζητά την κατανόηση των πολιτών για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.
Υ.Γ: Οι κάτοικοι Δάφνης , θα κουβαληθούν για πολλοστή φορά στην γειτονιά μας ώστε να μας ''ενημερώσουν'' ότι γίνονται έργα ; Μήπως κουβαληθούν - λόγω σχέσεως με την δημοτική αρχή - και ''από του διαόλου τη μάνα'' οι κάτοικοι των βορείων προαστίων ; ( Έχετε διαμορφώσει - ΣΥΝΟΛΙΚΑ - έναν απίστευτο ''τοπικό πολιτισμό''. Εύγε ! )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Έργα στην πλατεία Καραϊσκάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb