ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κινέτα και οι Περιφέρειες της «παρηγοριάς»

Όταν εδώ και δυο μήνες η «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ανοίγαμε το θέμα της πολιτικής της διαχείρισης των ρεμάτων στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο - https://oiko-symmaxia.blogspot.com/2019/09/blog-post_25.html - εισπράτταμε την καθαρή απόρριψη από την διοικούσα Παράταξη και τους συμπράττοντες και υποστηρικτές της.

Αντί να δημιουργήσει άμεσα την ad hoc Επιτροπή που ζητήσαμε - με την συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας και συλλόγων και συλλογικοτήτων που ασχολούνται με την προβληματική της προστασίας και της ανάδειξης των ρεμάτων και των ποταμών της - και να θέσει σε διαρκή προτεραιότητα όσα υποδεικνύαμε, επέλεξε το προγραμματικό «τίποτα» και τις παρωχημένες επικοινωνιακές πρακτικές με την παρουσία της σε ημερίδες και εκδηλώσεις.

Τώρα που τα κακοποιημένα ρέματα της Κινέτας έβαλαν, εύλογα, το χέρι τους στην δραματική καταστροφή της περιοχής, η διοικούσα Περιφερειακή Παράταξη τρέχει να καταγράψει ζημιές και να παρηγορήσει.

Η «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» επαναφέρουμε για μια ακόμη φορά την πρόταση για την άμεση δημιουργία της ad hoc Επιτροπής, που είχαμε ζητήσει, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και στόχους.
 
«Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής»
- Για τον ριζικό αναπροσανατολισμό των πολιτικών της Περιφέρειας.
- Για την διοικητική και πολιτική της αυτονομία.
- Για την «Οικολογική Μετάβαση» σε μία κοινωνία βιώσιμης ευημερίας.
- Για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κινέτα και οι Περιφέρειες της «παρηγοριάς» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">