ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσιάρας: Μέχρι δύο χρόνια φυλακή σε όποιον βρίζει τα Θεία !

Αυστηροποίηση των ποινών για την κακόβουλη βλασφημία των θείων επιφέρουν τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, κατά τη δεύτερη ανάγνωση του σχεδίου νόμου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Όπως ειδικότερα ανακοίνωσε ο κ. Τσιάρας:

Επανέρχονται η κακόβουλη βλασφημία και η καθύβριση των θρησκευμάτων (άρθρο 198 του ΠΚ). 

Προβλέπεται φυλάκιση έως 2 έτη για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα. 

«Με αυτόν τον τρόπο θεραπεύουμε τα πάντα και δημιουργούμε τις συνθήκες, ώστε φαινόμενα που αποτέλεσαν κορυφαία σημεία της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίζονται με το συγκεκριμένο τρόπο», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Σημείωση του Γ.WEB: Είναι πραγματικά απίστευτο το 2019 να ακούγονται δημόσια όσα προέτασσαν οι χουντικοί το 1967.

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν . . .

Έπειτα από 100 ημέρες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώνουμε να βγαίνουν οι σκελετοί από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Τύφλα να έχουν οι Παττακός , Μακαρέζος και Παπαδόπουλος: 
Οι μάσκες κανονικότητας ήδη έπεσαν: «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία. Η Χούντα δεν τελείωσε το 73'» Όχι απλά βλακωδώς ένα τμήμα του Ελληνικού λαού επανέφερε την δεξιά , σύμφωνα με το σύνολο όσων διαπιστώνουμε τις τελευταίες ημέρες, έχει επανέλθει αμιγώς η νοοτροπία της χούντας.

Εφιστώ την προσοχή , ειδικά σε ορισμένους ''γαλάζιους'' , οι οποίοι επανειλημμένα έχουν ειρωνευτεί και καθυβρίσει το δωδεκάθεο τον ΕΛΛΗΝΩΝ , την αμιγώς Ελληνική Θρησκεία , ενώ μας προτάσσουν την μυθολογία των Εβραίων ως θρησκεία της Ελλάδας. Ήμαρτον.

Όταν μας προτάσσεται σεβασμό σε μια μυθολογία η οποία εξυπηρετεί επιλεκτικά τα συμφέροντα του κλήρου , και μιας σειράς συντηρητικών πολιτικών - πολιτών οι οποίοι θέλουν το λαό και τη χώρα σε φάση ''σκοταδισμού'' , να πράξετε άμεσα το ανάλογο , και η Ελληνική Δικαιοσύνη να μην θέτει στο αρχείο περιπτώσεις ''γαλαζιών στελεχών'' οι οποίοι επί σειρά ετών έπρατταν διασπάθιση εκατομμυρίων και προμήθευαν μερίδιο αυτών σε τσιράκια ''φερόμενους εκδότες'' ώστε να καθυβρίζουν σε καθημερινή βάση. 

Σε ποιo Θεό αναφέρεστε ; Ποιο είναι το μορφωτικό σας επίπεδο ;
Αν καλούμαστε ως πολίτες να επιλέξουμε μια μυθολογία, αν χρειάζεται , εμείς μεταξύ εβραϊκής και Ελληνικής επιλέγουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ,  είτε ακόμα δηλώνουμε ΆΘΕΟΙ. 

Ποινικoποιείται το άυλο και το ανύπαρκτο ;

Δυστυχώς αδυνατούμε να πιστέψουμε , με βασικό δεδομένο την συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε. , ότι προτάσσεται πολιτικές οι οποίες δεν ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε χώρα της Ε.Ε. ; Δυο χρόνια φυλάκιση για τα ''Θεία'' και τα ''άυλα'' ; 

Όπως λέγεται στις γραφές '' είμαι το Α και το Ω'' , ο πρώτος και ο έσχατος , άρα ο πρώτος και ο έσχατος χρειάζεται την δική σας αρωγή με ποινικοποίηση ; 

Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθον βαλέτω εις βάρος του οιονδήποτε. Εσείς είστε αναμάρτητοι ; Αν πράγματι πιστεύεται στα θεία και τον Θεό γιατί δεν αφήνετε τον ίδιο να κρίνει επί των ανθρώπων ;

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν . . .

Κατάλυση της Ελευθερίας διαπιστώνουμε και συντηρητικό αναχρονισμό ο οποίος στοχεύει στην έμμεση χειραγώγηση της Ελληνικής κοινωνίας ώστε να διευρυνθούν ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ χαρακτηριστικά τα οποία πλέον δεν ισχύουν σε καμία προηγμένη χώρα , πλην ορισμένων του τρίτου κόσμου.

Και ύστερα σου λένε οι ''γαλάζιοι'' για τους ''φανατικούς Ισλαμιστές'' , την ίδια στιγμή που επιχειρούν να διαμορφώσουν κάτι αντίστοιχο στη δική μας χώρα.

Υ.Γ: Δεν μπορούμε να σιωπούμε σε φαινόμενα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ''κανονικότητα'' , την αλλαγή σελίδας , και όσα υποσχόταν προεκλογικά το κόμμα της ΝΔ. Ομολογουμένως γίνεται ένα πισωγύρισμα 50 ετών , σε μια κοινωνία η οποία σε ένα ποσοστό 44 % δεν παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης σε κανένα αστικό κόμμα , και κυρίως στις εθνικές εκλογές δεν παρείχε εντολή στη ΝΔ. 

# Δυο χρόνια φυλάκισης για τα ''θεία''. Αναφορικά με την καθύβριση του Διαόλου θα προβλεφτεί κάποια ποινή φυλάκισης , η μπορούν άπαντες να τον καθυβρίζουν Δημόσια ; ( Ο νοών νοείτω για όσα φέρνει στο προσκήνιο η ΝΔ.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσιάρας: Μέχρι δύο χρόνια φυλακή σε όποιον βρίζει τα Θεία ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">