ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Τροχαίο στην συμβολή των οδών Ιασωνίδου - Πλαπούτα

Τροχαίο συνέβη στις 6:30 μ.μ , 13/12/2019 , στην συμβολή των οδών Ιασωνίδου - Πλαπούτα στο Ελληνικό.

Γλυφάδα web

Το Ι.Χ λευκού χρώματος συγκρούστηκε με ένα κορίτσι το οποίο χτύπησε  στο αριστερό πόδι  ( ακούστηκε ένας κρότος ), και εν συνεχεία ακούγονταν στην περιοχή οι φωνές του κοριτσιού.

Η οδηγός του λευκού αυτοκινήτου , έπειτα από την σύγκρουση ταράχτηκε και αντί να πατήσει φρένο , πάτησε τέρμα το γκάζι , με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καρφωθεί σε πινακίδα σήμανσης στην συμβολή Ιασωνίδου - Πλαπούτα στο Ελληνικό, η οποία και καταστράφηκε.

Από την σύγκρουση του Ι.Χ με την πινακίδα σήμανσης καταστράφηκε και η μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου.

Τυχεροί στάθηκαν οι διερχόμενοι από την λεωφόρο Ιασωνίδου , καθώς και όσοι εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν και έβγαιναν από τα A.T.M  της Εθνικής τράπεζας  , διότι η ταραχή της οδηγού του Ι.Χ , έπειτα από την σύγκρουση,  και τις φωνές του κοριτσιού , ήταν μεγάλη , με αποτέλεσμα να πατήσει τέρμα το γκάζι και να σφηνωθεί πάνω στην κολόνα σήμανσης , όπου και τελικά σταμάτησε το αυτοκίνητο.

# Όπως ανέφεραν ορισμένοι εκ των μαρτύρων του τροχαίου χρειάζονται δραστικότερα μέτρα από τη πλευρά της πολιτείας , και ενδεχομένως πρέπει να αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης στο 50 % των οδηγών του παρόντος.

# Απαιτείται άμεσα η αντικατάσταση της κολόνας σήμανσης.

Είναι σαφές ότι καθημερινά υφίστανται σειρά από ανάλογα περιστατικά τα οποία δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα τον τελευταίο μήνα έχουμε γίνει μάρτυρες σε απίστευτα γεγονότα - τροχαία - τα οποία εξελίσσονται κυρίως στα όρια Ελληνικού - Γλυφάδας.

Χαρακτηριστικότερη περίπτωση η επιτόπια στροφή επί της Ιασωνίδου , στην στάση του μετρό , όπου πάμπολλες φορές έχουμε δει οδηγούς να βρίσκουν στο κιγκλίδωμα , λες και βρίσκονται σε συγκρουόμενα.

Έχουν προκύψει και περιστατικά στην συμβολή Γούναρη και Μυκάλης , μόνο με υλικές ζημιές χωρίς τραυματισμούς.   

Επισήμανση: Έχετε εικόνα στην σημερινή πραγματικότητα πόσα γεγονότα δεν παρουσιάζουν τα αναρίθμητα ΜΜΕ , τα οποία υποτίθεται ότι μας ενημερώνουν για όσα έγιναν ; 

Κάθε φορά επιβεβαιώνεται ότι σήμερα η ολοκληρωμένη ενημέρωση αποτελεί κοινωνική υπόθεση , ( του συνόλου ).

Υ.Γ: Και λέει ο μονοδιάστατος '' ακόμα είσαστε στην εποχή του blogger ; '' Να δούμε λοιπόν ποιο media , και ποια εφημερίδα θα αναφέρει το συγκεκριμένο συμβάν. Η μήπως για τους ''μονοδιάστατους'' το συμβάν δεν συνέβη επειδή δεν θα το προβάλουν τα κανάλια και οι εφημερίδες ;  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Τροχαίο στην συμβολή των οδών Ιασωνίδου - Πλαπούτα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">