ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κύριε υποδιοικητά υπηρετείται ο άνθρωπος ?

Στον Αιμίλιο Βουγιουκλάκη , ο οποίος δηλώνει δημοσιογράφος , ενόψει των γενεθλίων του, αντί των κοινότυπων ευχών, θέτουμε ένα σαφές ερώτημα : Κατά την προσωπική του εκτίμηση , σύμφωνα όσων έχουν υποπέσει στην αντίληψή του τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Γλυφάδας , υπηρετείται ο άνθρωπος ;

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι πριν από ένα μήνα ο πρωθυπουργός , Κ. Μητσοτάκης, καθώς και ο υπουργός υγείας, Β. Κικίλιας, διόρισαν τον Αιμίλιο υποδιοικητή - Αν.Διοικητή στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ασφαλώς γνωρίζεται ότι μέχρι πρότινος ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης διετέλεσε πρώην αντιδήμαρχος στον Δήμο Γλυφάδας.

Με βασικό έναυσμα την προτέρα ιδιότητα του αιρετού αντιδημάρχου, καθώς και ενός συμπολίτη μας , ο οποίος παράλληλα όλων των υπολοίπων συμπολιτών μας , ετύγχανε της συνολικής εικόνας όσων ισχύουν σε επίπεδο δήμου , θέτουμε το ερώτημα το οποίο προηγήθηκε: Υπηρετείται ο άνθρωπος ;

Χωρίς φανφάρες , και ανούσια λόγια εντυπώσεων , ο κ. Βουγιουκλάκης σύμφωνα όσων βιώνει , και όσων γνωρίζει , πρέπει να διαθέτει την ικανότητα κρίσεως και συμπερασμάτων. Το αντίστοιχο ισχύει για το σύνολο των συμπολιτών μας.

Επισημαίνουμε ότι το 2014 υπήρξε μια ΕΝΤΟΛΗ 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας , η οποία μέχρι σήμερα , το 2020 , δεν έχει καλυφθεί από τη πλευρά της δημοτικής αρχής, και ασφαλώς μας παρέχει το δικαίωμα , έχοντας στον αντίποδα χιλιάδες άλλες περιπτώσεις , να θέτουμε δημόσια: Υπηρετείται ο άνθρωπος ;

Δεδομένου ότι η φιλοδοξία του κ.  Βουγιουκλάκη , σύμφωνα όσων ανέφερε , είναι να υπηρετήσει από την θέση την οποία του εμπιστεύτηκαν τον άνθρωπο , και αντιστοίχως αποτελεί υποχρέωση όλων των πολιτικών , καθώς και των αιρετών της αυτοδιοικήσεως , δεν υπάρχει ενδεχόμενο αδυναμίας του να συμπεράνει ορθά , αν έχει ισχύσει επί πέντε χρόνια στον Δήμο Γλυφάδας έπειτα από την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας.

Η υποχρέωση κάθε ευνομούμενης πολιτείας , πολιτικών - αιρετών, πρωταρχικά είναι η τήρηση χωρίς αποκλίσεις των βασικών πυλώνων. Του Συντάγματος , και της εντολής των πολιτών. Ειδικότερα όταν η εντολή παρασχέθηκε στις εκλογές, στην κάλπη, και δεν αποτελούσε προϊόν προσωπικής συνδιαλλαγής πολιτικών - αιρετών - και πολιτών, όπως έχουμε τα στοιχεία σε πλειάδα περιπτώσεων εξυπηρετούμενων την τελευταία πενταετία.

Σε όποιο βαθμό και να ενοχλούνται ορισμένοι/ες , εμείς από το δικό μας μετερίζι σηματοδοτούμε  και υπογραμμίζουμε , ότι όσα αποτελούσαν την υποχρέωση πολιτικών - αιρετών δεν ισχύουν από το 2014 μέχρι και σήμερα, αντιθέτως ισχύουν σε πλειάδα περιπτώσεων , όσα διαδραματίστηκαν αδιαφανώς στην βάση του πελατειακού συστήματος, των εξυπηρετήσεων, και της επιλεκτικής εύνοιας ημετέρων, κολλητών, καθώς και κλακαδόρων.

Θέτουμε ένα σαφές ερώτημα σε ένα συμπολίτη μας ο οποίος δηλώνει δημοσιογράφος, το κόμμα του αυταπόδεικτα τον υποστήριξε επανειλημμένα, ενώ στον αντίποδα , τόσο ο ίδιος , όσο και χιλιάδες συμπολιτών μας , έχουν τα πειστήρια τι ίσχυσε και ισχύει κατά της εντολής χιλιάδων συμπολιτών μας.

Βέβαια ''το πρώτη φορά αριστερά'' , καθώς και ο Τσίπρας , ο οποίος νομοθέτησε και αδειοδότησε τους ολιγάρχες των εθνικών καναλιών , και αυταπόδεικτα στράφηκε κατά των προτάσεων και των αιτήσεών μας στις δημόσιες διαβουλεύσεις , δεν αποτελούν πλέον κυβέρνηση , ο Κ. Μητσοτάκης σχεδόν επί ένα χρόνο εφάρμοσε όσα ισχύουν σε ολόκληρο τον πλανήτη ; 

Ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης θεσμοθέτησε σύμφωνα με όσα ισχύουν σε πλειάδα χωρών για την ραδιοφωνία ;

Ο τέως ευρωβουλευτής και δήμαρχος Γλυφάδας , ο οποίος υποσχόταν τα μύρια όσα ώστε να εκλεγεί, σεβάστηκε την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας ; 

O δήμαρχος γλυφάδας έχει να επιδείξει έστω μια ενέργεια ; 

Σύμφωνα του γεγονότος ότι οι αήθεις επιθέσεις εξ ονόματος δημάρχου ήταν πολλές , φαφλατάς είναι όποιος αναφέρει την αλήθεια , η οποίος υπόσχεται  '' έπειτα των εκλογών θα με βλέπετε καθημερινά δίπλα στον δημότη , σε κάθε ζήτημα , σε κάθε πρόβλημα ''  ενώ επί μια πενταετία δεν έχει να μας παρέχει έστω μια απόδειξη ;

Χρόνια πολλά . . . που δεν ισχύουν τα ορθά. 

# Σήμερα διαθέτουμε χιλιάδες πειστήρια , πως μπορεί να εξυπηρετηθούν κατά κόρον μεμονωμένα χιλιάδες άτομα, ενώ στον αντίποδα να μην ισχύει η εντολή χιλιάδων πολιτών ! 

Όσα κόμματα κυβερνήσατε και κυβερνάτε , καθώς και οι ψηφοφόροι σας , πρέπει να είστε πολύ περήφανοι  , που ακόμα και σήμερα , το 2020 , δεν ισχύουν στη χώρα μας όσα ισχύουν σε πλειάδα χωρών , ενώ εναλλάσσεστε σε θεσμικές θέσεις και ρόλους. ( Το αναφέρουμε για τους υμνητές δημάρχων - πολιτικών, οι οποίοι ασφαλώς ακόμα και σήμερα , και με το σύνολο των αυταπόδεικτων , έχουν αδυναμία αντιλήψεως ότι 30 χρόνια υπηρετούν πέντε οικογένειες.) 

Δείτε ολόκληρη η Γλυφάδα έχει γεμίσει με ρεκλάμα του MEGA Μαρινάκη. Ασφαλώς υπηρετούνται τα συμφέροντα ημέτερων , για τον άνθρωπο δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ:  Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας , και λοιποί της ''αριστεράς'', βλέπετε τι ισχύει με τους δημοσιογράφους της ΝΔ ; Είναι σαφές ότι οι συμπολίτες μας έκριναν τα πεπραγμένα σας , και άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πλέον βρίσκεστε αποδυναμωμένοι στην αντιπολίτευση , αποκλειστικά με τις κομματικές ψήφους των στελεχών σας , και οι έτεροι των ''αριστερόμετρων'' εκτός δήμου και βουλής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κύριε υποδιοικητά υπηρετείται ο άνθρωπος ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">