ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Παπαδημούλης: Αντί για την ισχύ του δικαίου, κυριαρχεί το «δίκαιο» των ισχυρών !

Η δημοσιογραφική κάλυψη του θέματος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ σχετικά με το τροχαίο της ανασφάλιστης Corvette στην Γλυφάδα , όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης , ο οποίος παράλληλα αναφέρει ότι ''αντί για την ισχύ του δικαίου, κυριαρχεί το «δίκαιο» των ισχυρών''.

Δεν είμαστε βέβαιοι αν η επιθυμία του κ. Παπαδημούλη είναι να απαγγείλουμε ποίηση , η να εκθέσουμε τα γεγονότα , και παράλληλα , να επιβεβαιωθεί ότι επί παντός επιστητού στη χώρα μας '' αντί για την ισχύ του δικαίου, κυριαρχεί το «δίκαιο» των ισχυρών ''.

Το θέμα είναι ότι ο όρος '' ισχυροί '' είναι ψευδεπίγραφος. Που είναι ισχυροί ; Στα ψέματα ; Στην διαπλοκή ; Στην εξαπάτηση ; Στην ειλικρίνεια, στην αλήθεια, και στην τήρηση όσων δηλώνουν φερεγγυότητα είναι ισχυροί ;

Ως κόμμα , πρόσφατα κάνατε ''αυτοκριτική'' , μόνο που ήταν ελλιπής. Και εσείς για πέντε χρόνια με την εντολή του λαού ήσασταν '' ισχυροί '' , γίνατε κυβέρνηση , όμως πολύ σύντομα χάσατε την ισχύ σας όταν ο λαός αντιλήφθηκε ότι αλλάξατε την Ρότα. Διερωτηθείτε πόσο ισχυροί είστε σήμερα. ( Σήμερα είστε και εσείς στη θέση όσων εξαπατήσατε και δεν υπηρετήσατε. Χάσατε την ισχύ σας , διότι η ισχύς στην πολιτική είναι ο λαός. )

Μήπως αυταπόδεικτα οι μετέχοντες των εξουσιών , και του συνολικού συστήματος της χώρας μας , αποτελείται από ανίσχυρους και συνειδησιακά διεφθαρμένους ;

Μπορεί να φέρουν συνολικά την ευθύνη τα μέλη μιας κοινωνίας για την αδράνεια και τα δυο μέτρα και σταθμά τα οποία καθιερώθηκαν απο τη πλευρά των μετεχόντων των εξουσιών και του συστήματος ;

Προσωπικά διαπιστώσαμε ότι με την έλευση δεκαετιών , επί του ιδίου ζητήματος , προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία μεταβολή , διότι προσωπικά είμαι παθόν ασυνείδητου οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος βγήκε παράνομα στις 11 τη νύχτα από παράδρομο στην Βουλιαγμένης , χωρίς φώτα , πιάνοντας σχεδόν και τις τρεις λωρίδες , και όταν διαπίστωσε ότι κινούνται άλλα οχήματα προς αυτόν , αντί να πατήσει το γκάζι και να προχωρήσει πάτησε φρένο και ακινητοποίησε το όχημά του στη μέση της λεωφόρου με απόρροια τον σοβαρό τραυματισμό μας.

Έπειτα από την πράξη του εν λόγω οδηγού , αναμέναμε την δικαιοσύνη που επικαλείστε , όμως δεν την διαπιστώσαμε , και αμφιβάλουμε ακόμα και σήμερα αν προκύψει απόκλιση στο περιστατικό της Corvette η οποία αφαίρεσε τη ζωή σε ένα νεαρό.

Δεδομένου ότι δεν αιτιολογήσατε γιατί η δημοσιογραφική κάλυψη του θέματος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ , αναμένουμε να το αιτιολογήσετε.

Άλλωστε εσείς , όπως και πλειάδα έτερων , απολαμβάνετε θεσμικούς ρόλους και αποδοχές από τον Ελληνικό λαό , ενώ τόσο το κόμμα σας , όσο και ο τέως συνάδελφός σας ευρωβουλευτής της ΝΔ , και δήμαρχος Γλυφάδας , πράττεται κατά τον τρόπο που επικαλείστε:

Αντί για την ισχύ του δικαίου , κυριαρχεί το «δίκαιο» των ισχυρών

Να διαπιστώσουμε εμπράκτως ότι όσα αναφέρεται τα εννοείται , διότι μέχρι σήμερα επιβεβαιώνεται το αντίθετο.

Επισήμανση: Πότε προέκυψε απόδειξη ότι τηρείτε την ισχύ του δικαίου αντί για το «δίκαιο» των ισχυρών ; Να σας υπενθυμίσουμε τα πεπραγμένα του κόμματός σας ;

1ον ) Μια πενταετία διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ νομοθετήσατε ώστε να παρέχεται άδειες στους ολιγάρχες , ενώ στον αντίποδα δεν ίσχυσε το αντίστοιχο για εμάς.

2ον ) Στις δημοτικές εκλογές ως κόμμα υποστηρίξατε την υποψηφιότητα του Τ. Ταστάνη , τον οποίο είχατε διορίσει πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α , ενώ διατελούσε παράλληλα αιρετός , κατέβηκε υποψήφιος και για βουλευτής , και τον υποστηρίξατε ώστε να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος έπειτα από τα πέντε χρόνια προεδρίας.

3 ον ) Έπειτα από σαφή εντολή στις εκλογές του 2014 , πέραν των 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας , ο προαναφερόμενος επί μια πενταετία δεν σεβάστηκε και δεν τήρησε την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας , με απόρροια στις εκλογές του 2019 περισσότεροι από τα 2/3 των ψηφοφόρων να μην τον ξαναψηφίσουν.

Το σύστημα που ακολουθεί το κόμμα σας μόνο δίκαιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί , όμως η πλειονότητα των συμπολιτών μας αντιλήφθηκε πλήρως την αδικία.

Όσα αναφέρετε δημόσια τα πιστεύεται ( ; ) η πρόκειται για μια αντιστοιχία λόγων του θεαθήναι όπως έπραττε προεκλογικά ο τέως συνάδελφός σας δήμαρχος Γλυφάδας , ο οποίος υποσχόταν ότι '' μετά τις εκλογές θα με βλέπετε παντού, καθημερινά, δίπλα σε κάθε δημότη και σε κάθε πρόβλημα '', όμως κύλησαν πέντε ολόκληρα χρόνια που δεν τον είδαμε πουθενά και σε τίποτα , παρά μόνον στην εξυπηρέτηση ημετέρων ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Παπαδημούλης: Αντί για την ισχύ του δικαίου, κυριαρχεί το «δίκαιο» των ισχυρών ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb