ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Κωνσταντάτος: Φυλάκιο στον Υμηττό ( VIDEO )

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ,  Γιάννης Κωνσταντάτος , αναφέρεται στην δικαστική περιπέτεια την οποία έζησε για ένα φυλάκιο στο βουνό του Υμηττού.

Είναι γνωστό ότι η χώρα μας είναι πλήρης σε επάρκεια νόμων, όμως αρκετοί εξ' αυτών δεν αρμόζουν στο παρόν και στις συνθήκες οι οποίες επικρατούν.

Με βασικό δεδομένο ότι ο Υμηττός στα Νότια προάστια έχει καεί επανειλημμένα, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κ.  Κωνσταντάτος τοποθέτησε ένα ξύλινο φυλάκιο για τις ανάγκες πυρασφάλειας - πυροπροστασίας , όμως ήρθε αντιμέτωπος με νόμους του παρελθόντος, που πολλές φορές ορθά θεσπίστηκαν, όμως στην πράξη δεν συντελούν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Με νόμο του 1967, ο οποίος απαγορεύει την τοποθέτηση κατασκευών σε δάση και βουνά , ο αρμόδιος δασάρχης προσέφυγε στην δικαιοσύνη κατά του δημάρχου ο οποίος επέδειξε μέριμνα έπειτα από σειρά πυρκαγιών στην περιοχή μας για το κοινό καλό.

Ο Δήμαρχος αθωώθηκε ενώ ο νόμος παραμένει, και ενδεχομένως χρειάζεται ειδική μεταρρύθμιση, και άλλωστε το φυλάκιο είναι ξύλινο σε αρμονία με το περιβάλλον, ενώ τα μεταλλικά κοντέινερ και τα κεραιοσυστήματα των ΜΜΕ αποτελούν δυσαρμονία για τα δάση και τα βουνά, όμως και αυτά αποτελούν μια αναγκαιότητα.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Τονίζω ότι αποτελούσε δική μου πρόταση  , στο δήμο Γλυφάδας , από την δεκαετία του 90 , να προκύψει ένα σύγχρονο κέντρο με φυλάκια και θερμικές κάμερες και ουδέποτε υλοποιήθηκε.

Παράλληλα σας θυμίζω ότι ο πτυχιούχος Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας υπονομεύεται επί 30 ολόκληρα χρόνια στον Δήμο Γλυφάδας , ενώ στον αντίποδα τα στελέχη κομμάτων και οι ημέτεροι εθελοντές τελούν αρμόδιοι !

Ψηφιακό κέντρο - Θερμικές κάμερες

Το σύνολο των προτάσεών μου για σύγχρονο και ψηφιακό κέντρο πυροπροστασίας και πυρασφάλειας δεν υλοποιήθηκε ποτέ στον Δήμο Γλυφάδας ενώ εκατοντάδες άτομα απόλαυσαν και απολαμβάνουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου !

Από την δεκαετία του 90 πέρασα δημόσια τι απαιτείται στον Υμηττό της Γλυφάδας , με ψηφιακό κέντρο , φυλάκια , και θερμικές κάμερες ανίχνευσης , και επί τριάντα χρόνια κατατρώγονται τα χρήματα του συνόλου των δημοτών για την εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών καθώς και πλειάδας ημετέρων.

Το αίσχος της κομματοκρατίας στον Δήμο Γλυφάδας

Οι ''πράσινοι'' διαδέχονταν τους ''γαλάζιους'' και αντιστρόφως και κάθε νέα κομματική διοίκηση επιδείκνυε το αμεριστό της ενδιαφέρων στην κάλυψη υποστηρικτών και κομματικών στελεχών.

Δείτε το βίντεο:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Κωνσταντάτος: Φυλάκιο στον Υμηττό ( VIDEO ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">