ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ισπανία: Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 757 νέοι θάνατοι από κορωναϊό

Το σύνολο των θανάτων στην Ισπανία ανέρχεται σε 14.555, υπάρχουν 146.690 μολυσμένα άτομα από τον Κορωναϊό και 48.021 θεραπευμένα άτομα.  

Περισσότεροι από 1,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον Κορωναϊό παγκοσμίως, 83.400 έχουν χάσει τη ζωή τους και περίπου 308.100 έχουν θεραπευτεί, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Johns Hopkins

Η Ισπανία έχει καταγράψει 757 νέους θανάτους με κοροναϊό τις τελευταίες 24 ώρες, μια μικρή αύξηση σε σύγκριση με χθες. 

Ο Φερνάντο Σίμον, διευθυντής του Κέντρου Συντονισμού Υγείας του Υπουργείου, προειδοποίησε την Τετάρτη ότι μόλις αρχίσουν να χαλαρώνουν τα μέτρα  θα αρχίσει η πιο δύσκολη φάση. 

Ο Υπουργός Υγείας, Σαλβαδόρ Ίλα, παρεμβαίνει αυτή την Τετάρτη στην Επιτροπή Υγείας του Κογκρέσου. "Στόχος είναι να σταματήσουν οι μολύνσεις από Κορωναϊό και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία". 

Ο Υπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι η λήξη της κατάστασης συναγερμού δεν σημαίνει την επιστροφή στην κανονικότητα και εξήγησε ότι όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη της υγείας των πολιτών στην Ισπανία. 

Όπως αναφέρει η κυβέρνηση της Ισπανίας: "Χρειαζόμαστε τη βοήθεια άλλων χωρών, γι 'αυτό χτίστηκε η Ευρώπη"

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ισπανία: Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 757 νέοι θάνατοι από κορωναϊό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">