ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Πρόεδρε τα Πνευματικά Δικαιώματα

Άλλοι εκλέγονται, άλλοι διορίζονται, άλλοι γεμίζουν τα σεντούκια, και άλλοι καλούνται να πληρώσουν !

Δείτε τι ισχύει στο τόπο μας:

Ένας κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων που χρησιμοποιεί το Content ID υπέβαλε αξίωση πνευματικών δικαιωμάτων για υλικό του βίντεό σας.

Τίτλος βίντεο: ΟΜΙΛΙΑ ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΥΦΩΝΑ

Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα: Main Title (O Adonis) [From "Z" του Μίκη Θεοδωράκη ]
Αξίωση από: The Orchard Music

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Με βασικό δεδομένο ότι ο Τ.Ταστάνης έχει εκλεγεί αιρετός , και όσων συνεπάγονται αυτού, καθώς επίσης, ο προαναφερόμενος με βάση την ιδιότητά του διορίστηκε εν συνεχεία από τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α, απολαμβάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα τελευταία χρόνια, εμείς θα πληρώσουμε για λογαριασμό του ;

Άλλοι χρησιμοποίησαν μουσική χωρίς να καλύψουν τα δικαιώματα και άλλοι πληρώνουν τη νύφη ;

Mας πλήρωσε ο Τ. Ταστάνης για την κάλυψη που κάναμε την προεκλογική περίοδο ;

Εν συνεχεία της εκλογής του στον Δήμο Γλυφάδας κάλυψε την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας η φρόντισε αποκλειστικά τις προσωπικές του βλέψεις ;

Τέλος, μπορούσαμε εμείς να γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιούν μουσική χωρίς να έχουν καλύψει τα δικαιώματα ;

Εμείς παρευρεθήκαμε σε μια δημόσια τοπική εκδήλωση στην οποία μας κάλεσαν και καταγράψαμε τα δρώμενα.

Υ.Γ: Προχθές ο προαναφερόμενος πέρασε περπατώντας από δίπλα μας , στην πλατεία Καραϊσκάκη , στο ένα μέτρο απόσταση , και έκανε ότι δεν μας γνωρίζει . Μπροστά αυτός , και ακολουθούσε η ''ακόλουθος'' στο δυο μέτρα από πίσω. Δεν μας μίλησε , έκανε σαν να μην μας γνωρίζει .

# Αναλογιστείτε τώρα , τι ίσχυε επί πέντε χρόνια προεδρίας του εν λόγω , που καλύφθηκαν στο έπακρο οι προσδοκίες τους , όμως δεν επικοινώνησαν πλέον ούτε μια φορά μαζί μας , σε αντιδιαστολή πριν το 2014 που επί σειρά ετών δεν μας είχαν αφήσει σε ησυχία. Πρωϊ, μεσημέρι, απόγευμα, νύχτα, ερχόντουσαν βροχή τα μηνύματα και χτύπαγαν τα τηλέφωνα. 

# Ελπίζουμε να γινόμαστε πλήρως αντιληπτοί, διότι εμείς ούτε διοριστήκαμε σε καρέκλες , ούτε έδρανο διαθέτουμε στο δήμο Γλυφάδας , και κυρίως δεν απολαύσαμε εκ. χιλιάδες ευρώ. 

# Σε όσους είναι στενάχωρη η αλήθεια δεν φέρουμε ευθύνη εμείς, φέρουν οι ίδιοι , γιατί η κοινωνία δεν εκπροσωπείται από δαύτους και πρέπει να προκύψουν αποκαταστάσεις. Η εντολή της τοπικής μας κοινωνίας δεν τηρήθηκε, και όταν δεν τηρείτε μια εντολή δεν φταίει για όλα η δημοτική αρχή. Φταίει η αδράνεια , η ακόμα η αδιαφορία όσων έλαβαν την εντολή.

* Έπειτα από έξι χρόνια θυμήθηκαν τα πνευματικά δικαιώματα !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Πρόεδρε τα Πνευματικά Δικαιώματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">