ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο αριστερός Παπαδημούλης ιδιοκτήτης σε 32 ακίνητα !

Προσωπικά μου προκαλούν πλέον αηδία οι εκάστοτε κυβερνώντες στη χώρα μας , ανεξάρτητα κόμματος και πολιτικών πεποιθήσεων , άλλωστε οι πεποιθήσεις αποτελούν το ''όχημα'' σε ευρύ φάσμα της κοινωνίας μας.

Αηδία μου προκαλούν και τα επιλεκτικά δημοσιεύματα τα οποία στοχοποιούν έναν από πληθώρα πολιτικών της χώρας μας , οι οποίοι τα έχουν αρπάξει κανονικά από χορηγούς πάσης φύσεως. ( Αναφορικά με τον Δ. Παπαδημούλη δεν υφίστανται στοιχεία ότι τα έχει αρπάξει, σε αντιδιαστολή πολλών άλλων, τίθεται όμως ευθέως ένα ζήτημα κοινωνικής ηθικής της νεοελληνικής κοινωνίας.)

Πρόσφατο δημοσίευμα στοχοποιεί τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος όπως δείχνει το πόθεν έσχες αγόρασε οκτώ ακίνητα το 2018, ενώ συνολικά είναι ιδιοκτήτης - συνιδιοκτήτης σε 32 ακίνητα.

Ευθέως τίθεται ένα ζήτημα αναφορικά με τα περιουσιακά στοιχεία βουλευτών - ευρωβουλευτών , όμως όπως επικαλούνται αρκετοί '' κάθε ένας έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να επενδύσει τα χρήματά του όπου επιθυμεί.''

Εμείς δεν θα περιοριστούμε στο Δ. Παπαδημούλη ο οποίος αποτελεί κραυγαλέα περίπτωση πλουτισμού των εμπλεκομένων προσώπων με την πολιτική , ούτε στην σύζυγό του η οποία έχει υπερδιπλάσια έσοδα από τον ίδιο από επιδόματα , μισθωτές υπηρεσίες , πρόσθετες αμοιβές , κ.α. , εμείς θα σταθούμε στον Ελληνικό λαό.

Αν θεωρεί ο κάθε ένας σε κοινωνικό επίπεδο ό τι του αρμόζει να τον κυβερνούν , και να αντιπολιτεύονται άτομα με περιουσιακά στοιχεία όμοια του Παπαδημούλη , είτε ορισμένοι της ΝΔ με εκατοντάδες ακίνητα, ( ως εκπρόσωποί του ), να τους χαίρεται και να τους ψηφίζει ώστε να αποκτήσουν υπερδιπλάσια περιουσιακά στοιχεία όσο η κοινωνική και οικονομική κατρακύλα θα ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια όλων με την υπογραφή τους.

Δείτε το πόθεν έσχες Παπαδημούλη , και έπονται περισσοτέρων


Για «επίθεση οργανωμένη με nonpaper που έστειλε η ΝΔ» με αφορμή την περιουσία του έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά και τον «θόρυβο» που προκλήθηκε από τη δήλωσή του για το «πόθεν έσχες».

«Πίσω από τα οκτώ ακίνητα του Παπαδημούλη η ΝΔ θέλει να κρυφτούν τα δανεικά κι αγύριστα, τα 125 ακίνητα ενός υπουργού της και τα πολλά πανάκριβα ακίνητα στο εξωτερικό του πρωθυπουργού» υποστήριξε σημειώνοντας πως δίνει τώρα «όλες τις εξηγήσεις, γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Έφερα χρήματα από το εξωτερικό για να αγοραστούν αυτά τα ακίνητα, τα οποία αγοράστηκαν πριν από 2,5 χρόνια στις τιμές της αγοράς, όχι από πλειστηριασμό, όπως ψευδώς λένε, και μεταβιβάστηκαν και τα οκτώ - τα έξι με υψηλή και τα δύο με πλήρη κυριότητα - την ίδια χρονιά στα δύο παιδιά μου».

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Μα δεν έχετε ίχνος τσίπας ; Κυβερνήσατε μια πενταετία χωρίς να αποκαταστήσετε ίχνος αδικιών , ενώ την ίδια χρονική περίοδο αποκτούσατε πληθώρα ακινήτων. 

Και εμείς ακολουθούμε το nonpaper της ΝΔ , η μήπως μας παρέχουν κρατική διαφήμιση ;

Υ.Γ: Εσείς που τυγχάνει να μας διαβάζεται , και κυρίως εσείς που τρέξατε στην κάλπη , πόσα ακίνητα αποκτήσατε το 2018 ;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο αριστερός Παπαδημούλης ιδιοκτήτης σε 32 ακίνητα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">