ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εσωπαραταξιακά παρατράγουδα στην διοικούσα παράταξη

Εσωπαραταξιακά παρατράγουδα στην διοικούσα παράταξη , και  ''επισκέψεις'' παρά τη θέλησή τους Δημάρχου - Αντιδημάρχου στο Α/Τ Γλυφάδας.

Γλυφάδα Web

Σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες , πριν από λίγες ημέρες έβγαλαν τα ''χατζάρια'' οι αντιδήμαρχοι Αγγελάτος - Καυκά. Βασικό σημείο της διένεξης ενδότερες σκοπιμότητες και συμφέροντα.

Ασφαλώς δεν είναι μυστικό σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας ότι υφίσταται φαγωμάρα στο εσωτερικό της διοικούσας παρατάξεως, η οποία προκύπτει δεδομένης της αποχωρήσεως του στελέχους της ΝΔ - Δημάρχου το 2023 από τα κοινά και της επιστροφής του στην πολιτική σκηνή, καθώς επίσης, πλην των ''βαρώνων - δελφίνων'' και της διαδοχής, υφίστανται και πλειάδα άλλοι λόγοι.

Επίσης, σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες , διότι επικοινωνήσαμε και δεν μας απάντησαν , σήμερα 24/06/2020 ο Δήμαρχος, Γ. Παπανικολάου και η αντιδήμαρχος Α. Καυκά , κλήθηκαν στο Α/Τ Γλυφάδας, έπειτα από εντολή του εισαγγελέα στον ανακριτή για τοπικού χαρακτήρα ζήτημα.

Οι μηνυτές του εν λόγω θέματος , της κλήσεως δημάρχου - αντιδημάρχου από τον ανακριτή να καταθέσουν για μήνυση σε βάρος τους , κλήθηκαν και δεν μας απάντησαν, οπότε μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μας ενημερώσουν , είτε οι δήμαρχος - αντιδήμαρχος, είτε οι εξασφαλισμένοι και προνομιούχοι τους σε επίπεδο διαδικτυακού τύπου, οι οποίοι δημοσιοποιούν αποκλειστικά δελτία τύπου.

Εν αναμονή δημόσιας διαψεύσεως 

Παράλληλα αναμένουμε διάψευση σχετικά με το δημοσίευμα το οποίο αφορά ''αντιπολιτευόμενη παράταξη'' , η οποία έπειτα των δημοτικών εκλογών αφαίρεσε σημεία του προεκλογικού προγράμματος, διότι αυτό είναι ''καρατσεκαρισμένο'' και απόλυτα διασταυρωμένο. 

Τέλος, αναμένουμε διάψευση σχετικά με το ζήτημα της επιλεκτικής ευνοιοκρατίας του δήμαρχου - αιρετών σε συγκεκριμένα άτομα τα οποία λανσάρουν το ''μοντελάκι'' της συστημικής ρεκλάμας διοικούντων και παροικούντων. 

Αλήθεια πως τα πάτε με τον Μητσοτάκη ; 


# Όπως ανέφερε πρόσφατα ο Γ. Τράγκας, και το έχουμε διαπιστώσει επί δεκαετίες δημοτικών αρχών στο Δήμο Γλυφάδας, όποιος δεν τάσσεται στις υπηρεσίες κυβερνήσεως - πρωθυπουργού, (στη δική μας περίπτωση δημοτικής αρχής), μένει έξω απ' όλα.

# Η νεοελληνική κοινωνία είναι δέσμια των επιλογών της , και όσων διαμορφώνονται , άρα για εμάς ποτέ δεν κυβέρνησε , και ποτέ δεν διοίκησε ακόμα και σε επίπεδο αυτοδιοικητικό. Η κοινωνία διαμορφώνει μια παθογένεια εκβιαστικού τύπου με προεκτάσεις μαφιόζικων μεθοδεύσεων.

Υ.Γ: Αλήθεια, πρόκειται να ξεχάσουμε - όσα χρόνια να περάσουν - το γνωστό * '' Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση , ο λαός στην εξουσία '' ; To 1983-84 με τον λαό στην ''εξουσία'' , και το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, δεχτήκαμε δίωξη - κατάσχεση του ραδιοφωνικού σταθμού διότι πρωτοστατούσαμε για την μετεξέλιξη των ερτζιανών στη χώρα μας. Ζήσαμε και την συνέχεια, ''δικαιοσύνης, δημοκρατίας, αλληλεγγύης'', όπως τα ζείτε και αρκετοί από εσάς. 

* Το αναφέρουμε διότι έχει άμεση σχέση με όσα υποσχόταν προεκλογικά ο ''σωτήρας'' της Γλυφάδας, ο οποίος ερχόταν ώστε να φτιάξει τη ζωή των δημοτών, όμως διαπίστωσαν οι συμπολίτες μας ό,τι φτιάχτηκε η ζωή του ιδίου, αρκετών παραταξιακών του, και μερίδας ημετέρων και υποστηρικτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εσωπαραταξιακά παρατράγουδα στην διοικούσα παράταξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">