ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Κυβέρνηση βλάπτει τα Εθνικά συμφέροντα

Όπως αναφέρει σε άρθρο-επιστολή του ο κ. Βασίλης Κερμενιώτης , εκπαιδευτικός από την Πτολεμαϊδα : 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 

Αξιότιμοι κύριοι/ες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία έγινε Κυβέρνηση πριν από ένα χρόνο, είναι διότι την ψήφισε η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Ελλήνων. 

Και την ψήφισαν για να απαλλαγούν από την ακραία εθνομηδενιστική και εκκλησιομάχο πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άθεοι αριστεροί, πέρα από την ενδοτικότητά τους στα εθνικά θέματα (βλ. συμφωνία Πρεσπών), ψήφιζαν το ένα αντίχριστο νομοσχέδιο πίσω από το άλλο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ:

https://drive.google.com/file/d/1IJBChtDxp6saLHbdIsBx9GyL4npBnqG8/view?u

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Από το δικό μας μετερίζι, βλέποντας το άρθρο - επιστολή του κ. Κερμενιώτη αναρτήσαμε την ταινία - ''Μάθε παιδί μου γράμματα'', και δεν σχολιάζουμε περαιτέρω τους χαρακτηρισμούς κατά των άθεων αριστερών. 

Εμείς επικροτούμε τον πλουραλισμό και την πολυφωνία , διότι από την σύνθεση απόψεων θα οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο μέλλον, και το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο μέσο όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα ιδεολογιών - τάσεων - θρησκειών - κομμάτων κ.α. ( το αντίστοιχο επιθυμούμε για το Δήμο Γλυφάδας, όμως δεν έχει ευοδωθεί )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Κυβέρνηση βλάπτει τα Εθνικά συμφέροντα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">