ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης

Στο πλαίσιο διενέργειας ειδικής εξόρμησης της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έξωθεν κέντρων διασκέδασης στη Γλυφάδα. 

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πρώτες πρωινές ώρες της 11-07-2020, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή της Γλυφάδας

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δέκα (10) ατόμων (-6- ημεδαποί και -4- αλλοδαποί), εκ των οποίων οι έξι (6) εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι τέσσερεις (4) ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων. 

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα. 

Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α. και Δ.Ο.Υ.), για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Σημείωση: Όπως αναφέρει έτερος σε τοπικό επίπεδο - Με αυτήν την επιχείρηση, ίσως θέλησαν να δείξουν οι της αστυνομίας κάποια πυγμή που πιθανόν να την είχαν “ξεχάσει” κάποιοι επιχειρηματίες και παρανομούσαν συνέχεια.

Η Δημοτική Αστυνομία της Γλυφάδας που βρίσκεται; Είναι δυνατόν οι απλοί πολίτες να γνωρίζουν το παράνομο νταλαβέρι της νύχτας, ακόμη και ημέρα γίνονται οι παρανομίες σε κεντρικά σημεία της πόλης, και αυτοί που είναι επιφορτισμένοι να εφαρμόζουν τον Νόμο να σφυρίζουν αδιάφορα; Τι κάνει ο επικεφαλής της Δημοτικής αστυνομίας κ. Κασσέρης; Γνωρίζει τι γίνεται; αν όχι ας φύγει να αναλάβει άλλος.

Αλλά το πρόβλημα δεν σταματά εδώ. Παλιότερα είχαν ακουστεί οτι κάποια στελέχη της Δημοτικής αρχής είχαν αλισβερίσια με ανθρώπους της νυχτερινής Γλυφάδας. Μάλιστα είχαν ειπωθεί και ονόματα δημοτικών συμβούλων και μπράβων. Ποιος δεν θυμάται σε συνεδρίαση που είχε θέμα την επιβολή προστίμου, ό,τι κάποιοι είχαν αντιρρήσεις;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αντιρήσεις έχουν διαχρονικά σε πολλά ζητήματα, και άλλωστε επί ημερών τους - κυβέρνησης ΝΔ - προέκυψε η αυθαίρετη δόμηση, επί ημερών τους προέκυψε η αυθαίρετη καταπάτηση της παραλίας, ( την οποία επιχειρούν να ''μαζέψουν'' επί του παρόντος ), επί ημερών τους προέκυψαν τα κυκλώματα μπράβων - νονών - εκβιαστών, κ.α., επί ημερών τους άνθησε και το πελατειακό σύστημα, το οποίο ισχύει μέχρι σήμερα. 

Τα προαναφερόμενα είναι ''καλούδια'' καπιταλιστικά, ανθούν κυρίως στις καπιταλιστικές κοινωνίες με τους γνωρίζοντες - τη διαπλοκή - τη διαφθορά - τις συναλλαγές , και εν γένει το ''ξεχαρβάλωμα'' , το οποίο στη συνέχεια ξεφεύγει του ελέγχου. Ποιοι θα ελέγχουν ποιους ;

Ποιος είναι ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας, σε τοπικό επίπεδο - δήμου - όταν δεν εκτελεί τα καθήκοντα της ;

Ο Δήμος γιατί αδειοδοτεί επιχειρήσεις οι οποίες ακολουθούν τις προαναφερόμενες τακτικές ; Τέλος, γιατί όλες οι διοικήσεις 30 ετών δεν υιοθέτησαν τις προτάσεις μας για υπόγεια και υπέργεια πάρκινγκ σε κεντρικά σημεία της πόλης ;

Το παραλιακό μέτωπο το οποίο το είχαν καταλάβει ιδιώτες, και σήμερα σταδιακά αξιοποιείται, δεν ήταν πρόσφορο για διαμόρφωση χώρων στάθμευσης , και κυρίως με παρκόμετρα ; Σε όλες τις προηγμένες χώρες όταν πηγαίνεις να διασκεδάσεις πληρώνεις , όμως δεν πληρώνεις για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης, πληρώνεις τον Δήμο. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">