ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ηλιούπολη : Σχέση καθηγητή με 14χρονη μαθήτρια

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την υπόθεση της σχέσης που διατηρούσε ο 44χρονος καθηγητής με την 14χρονη μαθήτριά του στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Πρόκειται για καθηγητή Φυσικής και Μαθηματικών, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ύστερα από καταγγελία της μητέρας της, η οποία αντιλήφθηκε τυχαία το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μυστικό του 44χρονου πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης μαθήτριας, οι οποίες και ανάγκασαν τον καθηγητή να ομολογήσει την πράξη του.

Αυτή τη στιγμή πλέον οι έρευνες εστιάζουν στη γενικότερη δραστηριότητα του καθηγητή, συγκεκριμένα επιχειρείται να εξακριβωθεί εάν ο άντρας είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και συνιστούν στους γονείς να είναι προσεκτικοί με τις επαφές των παιδιών τους και να μιλούν μαζί τους.

Δήμαρχος Ηλιούπολης: Δυστυχώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Χατζηδάκης από πλευράς δημοτικής αρχής υπήρξε επικοινωνία με εκπαιδευτικούς του σχολείου και γονείς. «Δυστυχώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό το γεγονός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για να δούμε λεπτομέρειες της υπόθεσης», συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πόλης που απηύθυνε έκκληση σε γονείς και παιδιά να πηγαίνουν στο δήμο, στις υπηρεσίες του δήμου, για ψυχολογική υποστήριξη.

«Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν γεγονότα που κρύβουν, είτε παιδιά, είτε γονείς, είτε εκπαιδευτικοί και σε αυτό πρέπει όλοι να συμβάλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ηλιούπολη : Σχέση καθηγητή με 14χρονη μαθήτρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">