ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι ρόζ γραβάτες

Είναι ξεκάθαρο ό,τι αν δεν ταίριαζαν Καραμανλής - Παπανικολάου δεν θα κουμπάριαζαν, και άλλωστε το καταμαρτυρά και η ταυτόσημη επιλογή στις γραβάτες. 

Η κυβέρνηση Καραμανλή, με τον Γιωργάκη στο πλευρό του, ήταν η συνεχίστρια του αντιδημοκρατικού Σημητικού ΠΑΣΟΚ , το οποίο το 1999 μας φίμωσε διώκοντας και κατάσχοντας τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ώστε το 2005 , επί διακυβέρνησης Καραμανλή τα κατά τόπους Α/Τ να περαιώσουν τις αντιδημοκρατικές πολιτικές με νέα Δίωξη - Κατάσχεση. 

Και όλα αυτά σε εποχές συνεταίρων στα δημοτικά έδρανα του Δήμου Γλυφάδας , ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι εξυπηρετούσαν κάθε γραφικό τύπο , και παρείχαν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών σε δημότες Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Σαρωνίδας, Αλίμου, Αργυρούπολης, για παροχή ''υπηρεσιών''. 

Εμείς δεν θα σταθούμε στις φιέστες και στα βαφτίσια Παπανικολάου, διότι υπάρχει μια δεδομένη τοπική πραγματικότητα *κακούργων στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας με κολαούζα - συνεργάτες Συριζαίους , κ.α.

Φτιάξατε τη ζωούλα σας έπειτα των δημοτικών εκλογών του 2014 Παπανικολάου και λοιποί της εν λόγω παρατάξεως της Νέας Δημοκρατίας ; Ναι η όχι ; 

Τι προέκυψε έπειτα των δημοτικών εκλογών του 2014 ;

Μπορείτε να παρέχετε οι διοικούντες στους συμπολίτες μας τι ίσχυσε έπειτα του 2014 με τους Συριζαίους οι οποίοι αλλοίωσαν - αφαίρεσαν το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας ; 

Οι ενέργειες των εν λόγω υπερασπιστών της 'δημοκρατίας , της αλληλεγγύης και της διαφάνειας' , παράλληλα της καθολικής αδράνειας της δημοτικής αρχής να είναι ισόρροπη αναφορικά με το σύνολο, διαμορφώνει τους όρους της φυσικής μας εξόντωσης ; Ναι η όχι ;

Αδαείς οι δημότες Γλυφάδας ;

Θεωρείτε διοικούντες και ''αντιπολιτευόμενοι'' ό,τι υφίσταται άγνοια σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας, και δεν γνωρίζουν τις ενέργειές σας ευεργεσίας και πρόνοιας υπέρ συγκεκριμένων ατόμων ; Ειδικότερα για τους 'αντιπολιτευόμενους' , έχετε υπόψιν σας τι θα ισχύσει στις προσεχείς εκλογές ;

Η εντολή πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών αφορούσε τη ζωή μας και σε καμία περίπτωση τις υλικές απολαβές 'σαρδανάπαλων' με ακόρεστες ορέξεις 

Είναι σαφές ό,τι κάθε μεμονωμένο άτομο το οποίο πλεύρισε το δημαρχείο έλαβε είτε συμβάσεις, είτε ευεργετήματα , για εμάς με 4.500 χιλιάδες εντολή τι κάνατε ; 

Το πρωτοφανές για τα χρονικά της πολιτικής και της αυτοδιοικήσεως 

Σας αποδείξαμε ό,τι η εντολή ήταν δική μας, δεν ήταν των κομματαρχών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αντλούν την ωφέλεια , διότι στις εκλογές του 2019 έπεσαν στις δεδομένες τους ψήφους χάνοντας τα 3/4 των ψήφων του 2014 και οδηγήθηκαν στις ψήφους που ελάμβαναν πριν την δική μας υποστήριξη το 2010. 

Ασφαλώς όλα αυτά ίσχυσαν με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και με την απλή αναλογική, φανταστείτε τι θα ίσχυε με το παλιό εκλογικό σύστημα. Για πρώτη φορά στα χρονικά της πολιτικής και της αυτοδιοικήσεως της χώρας μας , με κυβερνών κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, η δημοτική του κομματική παράταξη δεν λαμβάνει τις ψήφους των προηγούμενων εκλογών. 

Επί δεκαετίες διακυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν υπήρξε ποτέ τέτοια συντριπτική ήττα στο Δήμο Γλυφάδας , ώστε η παράταξη του κυβερνώντος κόμματος να χάνει τα 3/4 των ψήφων των προηγούμενων εκλογών. Συνήθως η δημοτική παράταξη του κυβερνώντος κόμματος αύξανε την δυναμική της, είτε σε άλλες περιπτώσεις έχανε τις εκλογές όμως διατηρούσε ικανό αριθμό ψηφοφόρων.

Πολιτική κρίση αντί πολιτικής συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, διότι η κοινωνία παρέχει την εντολή - η κοινωνία κρίνει και αξιολογεί

Καραμανλής - Παπανικολάου είστε πολιτικοί , άρα δεν υπάρχει ενδεχόμενο δήμαρχε άγνοιας σε τέτοια ζητήματα ώστε να σας προσεγγίζει κάθε επιτήδειος αντλώντας την ωφέλεια. Την πρώτη φορά πλήρωσαν οι κάπηλοι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, χάνοντας τα 3/4 των ψήφων, την δεύτερη φορά θα πληρώσετε το κοινωνικό τίμημα εσείς. 

Αν δεν μπορείτε κ. δήμαρχε να παρέχετε μια αιτιολόγηση στους συμπολίτες μας , στα τσακίδια 

Υ.Γ: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η κόρη του εισαγγελέα ετοιμάζει και άλλο θηλυκό. Να τα χιλιάσετε. . . 

* Σε ενδεχόμενο για πολλοστή φορά παρερμηνειών και παρεξηγήσεων αναφέρουμε: Όσοι παρέλασαν από το 2014 και μετέπειτα από τον 4ο όροφο του Δημαρχείου Γλυφάδας, για ''παροχή υπηρεσιών'' , ασφαλώς χωρίς εντολή από 4.500 χιλιάδες δημότες στην κάλπη , και έλαβαν συμβάσεις κ.α., έχουν να προσκομίσουν κάτι περισσότερο στους συμπολίτες μας από εμάς ; 

* Αν θεωρείτε ό,τι την εντολή την είχαν λάβει δυο - τρεις Συριζαίοι οι οποίοι βρέθηκαν στα έδρανα ''απατάστε'' οικτρά. Απεδείχθη πριν από ένα χρόνο στις δημοτικές εκλογές , διότι οι ''σαρδανάπαλοι'' είχαν τις δικές τους σελίδες υποστήριξης στη Γλυφάδα , και ειδικότερα συστημικές χωρίς άσκηση κριτικής στην διοίκηση, όμως έχασαν τα 3/4 των ψήφων.

  • Στις εισαγωγικές σελίδες του Βιβλίου Α΄ του έργου του Αριστοτέλη Ηθικά Νικομάχεια, αυτοί που (λανθασμένα σύμφωνα με τον Αριστοτέλη) εξισώνουν την καλή ζωή με την βάρβαρη απόλαυση συνδέονται με το Σαρδανάπαλο, και τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από βαρβαρότητα να παραποιείς την εντολή χιλιάδων ανθρώπων για τις δικές σου απολαύσεις - απολαβές. 
  • Όπως διαπιστώνεται όλα αυτά τα χρόνια εμείς δεν αποσκοπούμε στα χρήματα των Γλυφαδιωτών, ούτε σε ακόρεστες απολαύσεις. Το ζήτημα είναι θέμα τοπικής δημοκρατίας, καθώς και προόδου για το μέλλον μιας ισορροπημένης τοπικής κοινωνίας, με αξίες και ιδεώδη, αντί για μεμονωμένες απολαβές - απολαύσεις τις οποίες συνδράματε ως δημοτική αρχή. 
  • Θέσατε και εσείς εκτός το μέσο όλων των δημοτών, το οποίο ψήφισαν χιλιάδες συμπολίτες μας, και καλύψατε τις επιθυμίες μεμονωμένων ατόμων. Δικαστικά επιλήψιμο, και άλλωστε γι' αυτόν το λόγο προέκυψε η αφαίρεση της εντολής των Γλυφαδιωτών από το ''πρόγραμμα'' τοπικής παράταξης.
  • Είναι μείζον να μάθουν οι συμπολίτες μας το τίμημα αυτής της πράξεως - ενέργειας η οποία θέτει επί αμφιβόλω κάθε υπόσταση τοπικής δημοκρατίας και εκπροσώπησης. 
  • Όταν παρουσιάζεται τα δημόσια έργα επί ημερών σας, δια των έμμισθων και συνεργαζόμενων παρόχων ''υπηρεσιών'' , δεν πρέπει να αγνοείται ό,τι παρακάμψατε το σημαντικότερο όλων. ( Ελλείψει μέσων , και κυρίως του διαδικτύου, πως θα παρουσιάζατε σήμερα τα δημόσια έργα σας ; Μήπως με ντελάλη ; Η ύπαρξη πολλών ''ΜΜΕ'' στις μέρες μας δεν συνεπάγεται και πλουραλισμού, πολυφωνίας , διότι αποδεικνύεται ό,τι η πλειονότητα αποτελεί όργανο της διοικήσεως, για αυτονόητους λόγους, άρα χωλαίνει η ''ιδιόκτητη δημοκρατία'' την οποία επικαλείστε κάθε τέσσερα χρόνια. Η πρότυπη έχει εκλείψει πριν από χιλιάδες χρόνια. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι ρόζ γραβάτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">