ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΚΕ: Μόνο οι επιχειρηματίες πανηγυρίζουν στο Ελληνικό

Για στήριξη των επιχειρηματιών και κατεδάφιση δικαιωμάτων κάνει λόγο το ΚΚΕ.

Επίσης, ζητά  το κράτος να αναλάβει την κατασκευή, τη διαχείριση και το κόστος λειτουργίας-συντήρησης ενός μητροπολιτικού πάρκου, ανοιχτού για το λαό, με όλες τις απαιτούμενες υποδομές. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Να αναπτυχθεί ο λαϊκός αθλητισμός και πολιτιστικές δραστηριότητες αξιώνει το ΚΚΕ, ενώ εμείς έχουμε τα στοιχεία μέχρι σήμερα εξυπηρέτησης ημετέρων αντί δομών όλων των δημοτών που αποτελούν την εντολή μας.

ΚΚΕ: Αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού για τις ανάγκες των εργαζομένων & του λαού και όχι για τα κέρδη των μονοπωλίων

Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ:

«Αυτό που σήμερα επιχειρείται να «κατεδαφιστεί στο Ελληνικό» είναι το δικαίωμα του λαού να έχει πρόσβαση και να απολαμβάνει ένα έργο που θα υπηρετεί τις δικές του ανάγκες. Ενώ, οι μόνοι που μπορούν να πανηγυρίζουν είναι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι που προχωρούν απρόσκοπτοι στα σχέδιά τους», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν με κάθε τρόπο ώστε να υλοποιηθεί ένας από τους μεγαλύτερους στόχους του κεφαλαίου, που είναι η ενίσχυση της περιοχής της Νότιας Αθήνας και συνολικά του λεκανοπεδίου της Αττικής, ως τουριστικού πόλου υψηλού επιπέδου, με υποδομές πολυτελείας, μακριά από τις ανάγκες των εργαζόμενων και του λαού σήμερα. Η επένδυση στο Ελληνικό εντάσσεται στους συνολικούς σχεδιασμούς για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Αττικής, με την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, την πώληση της Μαρίνας του Αλίμου, τη δημιουργία της «Αθηναϊκής Ριβιέρας» όπως την ονομάζουν» προσθέτει και καταλήγει:

Οργανώνουμε την πάλη μας και απαιτούμε:

Σε όλο το χώρο του Ελληνικού (παραλία, πρώην αεροδρόμιο, πρώην αμερικανική βάση) να μην αναπτυχθεί καμιά επιχειρηματική δράση. Με αποκλειστική του ευθύνη το κράτος να αναλάβει την κατασκευή, τη διαχείριση και το κόστος λειτουργίας-συντήρησης ενός μητροπολιτικού πάρκου, ανοιχτού για το λαό, με όλες τις απαιτούμενες υποδομές. Να αναπτυχθεί ο λαϊκός αθλητισμός και πολιτιστικές δραστηριότητες. Να διασφαλισθεί η εύκολη πρόσβαση του λαού της Αττικής, με φθηνές και γρήγορες συγκοινωνίες».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΚΕ: Μόνο οι επιχειρηματίες πανηγυρίζουν στο Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">