ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στο Ελληνικό

Για εξαπάτηση και επικοινωνιακή φούσκα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το Ελληνικό.

Το επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό αξίζει μια θέση στο εγχειρίδιο εξαπάτησης και ανικανότητας υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έχει εισπράξει ούτε ευρώ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Απαιτούνται τουλάχιστον 3,5 χρόνια για την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων, ενώ όπως συζητούν οι πολίτες σε κοινωνικό επίπεδο ''ο επενδυτής, μόνος του πλέον, διότι οι ξένοι αποχώρησαν από το σχήμα και έχει μείνει αποκλειστικά η lamda development , δεν πρόκειται να διαθέσει δισεκατομμύρια ευρώ, και τελικά μάλλον εμείς θα πληρώσουμε την ''επένδυση''.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: Το επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό αξίζει μια θέση στο εγχειρίδιο εξαπάτησης και ανικανότητας

«Ένα χρόνο μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δήθεν «ξεμπλοκάρισμα» της επένδυσης στο Ελληνικό σε μία εβδομάδα, προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα στην εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας βαφτίζοντας ως “ανάπτυξη” τις εργασίες κατεδάφισης πέντε (5) εκ των εννιακοσίων (900) αυθαίρετων κτισμάτων. Κι όλα αυτά τη στιγμή που το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ» αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει:

«Μετά και τη διάψευση της υπόσχεσης του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, ότι η επένδυση θα ξεκινούσε έως το τέλος του 2019, είναι προφανές ότι το θράσος και οι επικοινωνιακές φούσκες αποτελούν τα μοναδικά εργαλεία άσκησης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Πέντε κατεδαφίσεις και χιλιάδες ψέματα δεν φέρνουν την ανάπτυξη. 

Το επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό κερδίζει, όμως, επάξια μία σελίδα σε εγχειρίδιο συγκάλυψης πολιτικών ευθυνών και ανικανότητας. Και αυτό είναι το μόνο για το οποίο αξίζετε συγχαρητήρια, κύριε Μητσοτάκη».


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στο Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">