ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Μαριάννα Λάτση αποχωρεί από την επένδυση στο Ελληνικό


Την ασυμφωνία της από τις επενδυτικές επιλογές της οικογένειας Λάτση εκδήλωσε επίσημα η κ. Μαριάννα Λάτση η οποία πούλησε την συμμετοχή της στην Lamda και αποχώρησε από την εταιρεία που υλοποιεί την επένδυση του Ελληνικού.

«Μετά από συμφωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας Λάτση, η Consolidated Lamda Holdings (CLH) πώλησε, στις 24/7/2020, 8.900.000 μετοχές της εταιρείας Lamda Development ΛΑΜΔΑ-1,46% AE και θα εκκινήσει άμεσα διαδικασία διάθεσης συμπληρωματικού πακέτου 5.992.760 μετοχών της Lamda Development AE προκειμένου να διευκολυνθεί η νέα επενδυτική στρατηγική που η κα Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της έχουν διαμορφώσει και στην οποία δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή τους στη Lamda Development ΑΕ και στο έργο του Ελληνικού.

Οι οικογένειες Σπύρου Λάτση και Μαργαρίτας Λάτση διατηρούν τη συμμετοχή τους στη CLH και στηρίζουν πλήρως το έργο ανάπτυξης του Ελληνικού.

Μετά την ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών, η CLH θα κατέχει ποσοστό 42,2% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Lamda Development AE, διατηρώντας τον έλεγχο επί της Lamda Development AE.»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα πακέτα μετοχών της Lamda που πουλήθηκε χθες μέσω του Χρηματιστηρίου, 2,83% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με τιμή ανά μετοχή 5,6 ευρώ και συνολικής αξίας 28 εκατ. ευρώ αγοράστηκε από το βρετανικό επενδυτικό κεφάλαιο Brevan Howard Asset Management LLP.

Το προαναφερόμενο επενδυτικό κεφάλαιο στην Ελλάδα είναι και βασικός μέτοχος (έμμεσα μέσω ελεγχόμενης από αυτό εταιρείας) στην Orilina ΑΕΕΑΠ η οποία διαθέτει 9 ακίνητα αξίας 81,7 εκατ. ευρώ.

Επισήμανση: Κυρία Μαριάννα Λάτση δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος δεν μας έχει ληστέψει σε αυτή τη χώρα. Γιατί το κάνετε εσείς ; Γιατί δεν συμμετέχετε ώστε να μας ''ληστέψετε'' και εσείς ; Εδώ μας λήστεψαν επανειλημμένα αστικά πολιτικά κόμματα, πρωτίστως η Χούντα του 1967 - 1974 με τις απαλλοτριώσεις στην συνοικία Βοσπόρου - Γλυφάδας - Ελληνικού, μας λήστεψαν όλοι οι διατελέσαντες δήμαρχοι Γλυφάδας , ακόμα και οι πλέον γραφικοί τύποι. Γιατί το κάνετε αυτό, πρέπει να συμμετάσχετε , πρέπει να μας ληστέψετε.

Σας υπενθυμίζουμε: Γεννήθηκα εντός του τέως αεροδρομίου στη συνοικία Βόσπορος, αρχικά έπειτα της απαλλοτρίωσης - ουσιαστικά δίωξης - ξεσπιτωθήκαμε , εν συνεχεία δέχτηκα μια ντουζίνα διώξεις - κατασχέσεις ενός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ οι διατελέσαντες δήμαρχοι συντηρούσαν οικονομικά δημότες Σαρωνίδας, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας, Βούλας, Αλίμου, Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, και σειράς άλλων δήμων. Το αντίστοιχο ισχύει και σήμερα, σε ένα Δήμο που ουδέποτε διοίκησαν οι αυτόχθονες , και ''κατευθύνουν'' το ''κοπάδι''αστικά κόμματα ξενόφερτων.

Αν με ρωτήσουν σήμερα ποιος είναι ο τόπος μου θα απαντήσω εν ριπή οφθαλμού: Κακούργοι λήσταρχοι γόνοι και απόγονοι κλεφτών και ληστοσυμμοριτών, κλεφτοκοτάδων και κατσικοκλεφτών.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Μαριάννα Λάτση αποχωρεί από την επένδυση στο Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">