ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο γιατρός και η επιστήμη του

Ο κ. Μπουντουτσίδης επιχειρεί δια μέσω θέρους , καθώς και διακοπών , να παρέχει το δικό του στίγμα αναφορικά με το μείζον ζήτημα του κορωναϊού , το οποίο προέκυψε ξαφνικά σε μια περίοδο διεθνών ανακατατάξεων και ζυμώσεων , καθώς και κοινωνικής απόρριψης πολλών παλαιών παθογενειών σε επίπεδο εθνών.

Ασφαλώς με όσα διαμορφώθηκαν σε τοπικό επίπεδο , Δήμου Γλυφάδας , πλέον είναι αυταπόδεικτο ότι πλήν της ανθρώπινης αξιοπρέπειας , η οποία επιχειρείται να εκλείψει δεδομένων συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, σταδιακά θα εκλείψει και η αλήθεια , τουλάχιστον σε όσα αποκαλούν τοπικά ΜΜΕ, διότι είναι ξεκάθαρο τι πρεσβεύουν οι διοικούντες καθώς και πλειάδα αιρετών.

Η αντιστοιχία όσων ισχύουν με τον κορωναϊό σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας

Οδηγούμαστε σε οριακό σημείο , στο οποίο η αλήθεια θα βρίσκετε επί διωγμό , καθώς θα χαρακτηρίζεται ''αιρετική'' κάθε αντίθετη άποψη με τους κρατούντες και όσους προσκολούνται σε δαύτους για ειδικούς λόγους και σκοπούς. 

Δείτε όσα τελούν σε ισχύ τουλάχιστον μια δεκαετία στο Δήμο Γλυφάδας , με όσους '' ουδέποτε χρηματίστηκαν '', ''ουδέποτε συκοφάντησαν'', καθώς επίσης ''ουδέποτε ύβρισαν δημόσια'' , άρα όσα έχουν τελεστεί και έχουμε γίνει μάρτυρες ''ουδέποτε έγιναν'' ! 

Δεδομένων των συμφερόντων και των σκοπιμοτήτων ορισμένων, πρέπει να κατηγορηθούμε εμείς για συκοφάντιση της ''τιμής'' τους , η οποία μεταφράζεται σε συντήρηση , αναχρονισμό , και καθεστώς επιτήδειων, οι οποίοι με τραμπουκισμούς και θράσος ζουν σε βάρος της κοινωνίας και χαλκεύοντας την αλήθεια όπως εξυπηρετεί μονομερώς τους ιδίους ! ( Πρέπει να ευχαριστούμε θερμά δήμαρχο , δημοτική αρχή , και αιρετούς για την συμβολή τους σε όσα ισχύουν από το 2014 μέχρι σήμερα. Είναι ηλίου φαεινότερον ποιο δήμο οραματίστηκαν , και ποιο μέλλον διαμορφώνουν συνεργαζόμενοι και αρωγοί όσων τους αποκαλούσαν  πολιτικά απόβλητα, λαμόγια, σαβούρα, απομεινάρια , υπόλοιπα του σάπιου πολιτικού συστήματος κ.α.  )

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΣΤEΙΕΥΕΤΑΙ. 

 Δημήτρης Μπουντουτσίδης 
 
19-8-2020 
 
Αντί Υστερόγραφου. 

Είσαι σύμφωνος ΓΙΑΤΡΕ με το υποχρεωτικό εμβολιασμό και με ποινή 10 χρόνια φυλάκιση όσοι δεν συμμορφωθούν με τον Νόμο που ψήφισαν στη ΒΟΥΛΗ; (σε αυτή την ΒΟΥΛΗ που ψηφίζουν τα πάντα και όλα εις βάρος μας;) 

Και εάν δεν είσαι σύμφωνος, γιατί με την σιωπή σου τους επικροτείς; Είμαστε στα πρόθυρα της εξαφάνισης ως ανθρώπινη ύπαρξη ή στα πρόθυρα της εξαφάνισης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας; Αυτή η ΕΡΩΤΗΣΗ αφορά και εσένα ΓΙΑΤΡΕ, όχι μόνον εμένα.  

Είμαι ένας από τους πολλούς που καθημερινώς και αδιαλείπτως ψάχνει, μελετά και αναλύει όλες τις πηγές που προέρχονται από ερευνητές επιστήμονες διεθνούς εμβέλειας και κύρους και δυστυχώς για τους πολλούς των παρακάτω συνομοταξιών που περιγράφω και που καθημερινώς τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν, είναι ένα ΦΙΑΣΚΟ και αυτοί που το δημιούργησαν, το συντηρούν και μας το επιβάλλουν, τους λόγους τους γνωρίζουν. 

Και να πω ό,τι ο πλανήτης μας δοκιμάζεται άγρια και βίαια από τους: Ανενημέρωτους, από τους λίγους, από τους φοβικούς, από τους δήθεν, από τους καπάτσους, από τους μωροφιλόδοξους, από τους υλιστές, από τους πριμοδοτούμενους κυβερνόντες, από τους πριμοδοτούμενους αξιωματούχους, από τους πριμοδοτούμενους επιστήμονες, από τους πριμοδοτούμενους επιχειρηματίες, από τους …., από τους ευκολόπιστους, από τους Ωχαδελφιστές και από τους βλάκες. 

Είναι πολλές οι παραπάνω συνομοταξίες, οπότε δεν γλυτώνουμε. Η Δημοκρατία λειτουργεί και η πλειοψηφία έχει πάντα δίκαιο; Να κοιμόμαστε ήσυχα; Όμως, όλες αυτές οι συνομοταξίες που παραπάνω αναφέρω, άθελά τους ή ηθελημένα ένα πετυχαίνουν, την επιβολή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 

Όταν η τεχνολογία βρίσκεται στο σημερινό επίπεδο και εσύ προσπαθείς να κρύψεις την αλήθεια, είναι και επικίνδυνο και επιπόλαιο και είσαι συμμέτοχος για την εξαφάνισή σου από αυτόν τον πλανήτη και που τόσο άγρια δοκιμάζεται. Δεν μπορείς να κρύψεις πολλά με την τεχνολογική εξέλιξη γιατί αργά ή γρήγορα θα το πληρώσεις. 

Και το ερώτημα που τίθεται σε όλους αυτούς που μας ψεκάζουν με τις κατευθύνσεις των διεθνών κέντρων είναι: 

1 ον . Μπορούν να μας πουν πόσοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που για χρόνια και καθημερινά ασχολούνται με τα Ιατρικά εργαστήρια -πόσοι πέθαναν από Κορωνοιό; 

2 ον . Υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο του ρετροϊού; (οι γιατροί ξέρουν τι είναι αυτό). 

3 ον . Ο Λοιμωξιολόγος (κ.Τσιόρδας) δήλωσε δημοσίως ότι το εμβόλιο που ετοιμάζουν θα συνδέεται με το DNA μας; 

4 ον . Η σύνδεση του εμβολίου που ετοιμάζουν θα μεταλλάσσει τα κύτταρα; 

5 ον . Το Ιατρικό επάγγελμα που ο Ιπποκράτης τους το δίδαξε, τους έμαθε να λένε ψέματα ή να είναι ενδοτικοί; KAI ΦΥΣΙΚΑ -ΟΧΙ-. 

6 ον . Επιτρέπετε από την ΒΙΟΗΘΙΚΗ σε αυτούς τους επιστήμονες, του ΙΑΤΡΙΚΟΥ Επαγγέλματος, του επαγγέλματος του γιατρού, καθημερινώς να κάνουν τέτοιες δηλώσεις; 

Εντάξει, Ο BillοGeits, κάποιες Μ.Κ.Ο, ο ΣΟΡΟΣ και λοιποί υποστηρικτές της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ δεν είναι γιατροί, ούτε και πειραματίζονται οι ίδιοι σε ιατρικά εργαστήρια και μπορούν να λένε ότι θέλουν προκειμένου να κερδίσουν. 

7 ον . ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ που ο Ιπποκράτης σου έμαθε την τέχνη του ΓΙΑΤΡΟΥ για ποιο λόγο το κάνεις;  

8 ον . Εεε! Σε σένα απευθύνομαι ΓΙΑΤΡΕ. Έχεις το δικαίωμα να επέμβεις στη γενετήσια αξία του ανθρώπου; Σου το απαγορεύει η Ιατρική Κοινότητα δια παντός και μάλιστα με ποινές φυλάκισης και αφαίρεσης πτυχίου;. 

9 ον . Είσαι σύμφωνος ΓΙΑΤΡΕ με το υποχρεωτικό εμβολιασμό και με ποινή 10 χρόνια φυλάκιση όσοι δεν συμμορφωθούν με τον Νόμο που ψήφισαν στη ΒΟΥΛΗ; (σε αυτή την ΒΟΥΛΗ που ψηφίζουν τα πάντα και όλα εις βάρος μας;)., Και εάν δεν είσαι σύμφωνος, γιατί με την σιωπή σου τους επικροτείς; 

10 ον . Είναι ή δεν είναι ΓΙΑΤΡΕ το ανθρώπινο σώμα προσωπικό δεδομένο;. και εάν δεν είναι προσωπικό δεδομένο, για ποιο λόγο σε καθημερινή βάση και σε ένα δύσκολο θέμα για σένα -επικαλείσαι- το δεν το δημοσιοποιώ γιατί είναι προσωπικά δεδομένα του ασθενή;. 

11 ον. Είναι ή δεν είναι βιασμός από την βουλή γιατρέ, αυτά που ψηφίσανε για τα 10 χρόνια φυλάκιση όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο; 

12 ον . ΓΙΑΤΡΕ! Γιατί δεν αντιδράτε στον καθένας από το επάγγελμά σας για να ακουστεί και η φωνή των συναδέλφων σας που έχουν διαφορετική άποψη για τον κορωϊδοιό;. 

Γιατί ΓΙΑΤΡΕ εσύ ο ίδιος δεν επιμένεις ώστε να ακουστεί από τα Δημόσια ΜΜΕ και η φωνή του άλλου συναδέλφου σου; 

Είναι ή δεν είναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑΤΡΕ, αυτό που καθημερινώς γίνεται Δημόσια από τα ΜΜΕ εις βάρος της υγείας του ανθρώπου; 

Είναι ή δεν είναι ΓΙΑΤΡΕ από τους παγκοσμιοποιήτες ένα ΦΙΑΣΚΟ προκειμένου να περάσουν τις δικές τους πολιτικές και τα δικά τους συμφέροντα; 

Ποιόν φοβάστε ΓΙΑΤΡΕ; Φοβάστε μήπως ξυπνήσει το κοινό αίσθημα και δεν φοβάστε που διακυβεύονται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και γίνεστε συμμέτοχοι σε αυτό;

Και τέλος, Γιατί ΓΙΑΤΡΕ επιτρέπεις να βάλουν ΜΑΣΚΑ τα παιδιά στα σχολεία όταν γνωρίζεις τις επιπτώσεις που θα έχει σε καθημερινή βάση και τόσες ώρες που θα την φορά; 

ΓΙΑΤΡΕ! Για ποιον λόγο ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στα μέτρα οι άλλοι συνάδελφοί σας; Μήπως γνωρίζουν ότι οι κυβερνήσεις -ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ- τους λαούς τους και ότι ο κορωνοιός είναι ΨΕΥΤΟ και γνωρίζουν ότι εκτελούν εντολές σε ένα καλοστημένο σχέδιο εις βάρος όλης της ανθρωπότητας; 

Μπράβο στους ΙΣΠΑΝΟΥΣ που ξεσηκώθηκαν. 

 Δημήτρης Μπουντουτσίδης 

 19-8-2020
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο γιατρός και η επιστήμη του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">