ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αποτελεί συκοφαντία και εξύβριση κ. Ντογιάκο ;

Δεδομένου ότι δεν προέκυψε ανταπόκριση από τον κ. εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και δεδομένου ότι για εμάς η αλήθεια θα βρίσκεται εσαεί πάνω από οτιδήποτε υπάρχει , επαναδημοσιοποιούμε όσα κυκλοφορούσαν κατά χιλιάδες στη πόλη μας την προεκλογική περίοδο.

Αναφορικά με τους αναγνώστες μας , είμαστε βέβαιοι ότι έχετε σχηματίσει πλήρη εικόνα όσων ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας, και αν ενδέχεται στη πόλη μας να προκύψει οτιδήποτε άλλο πλην  γραφικών καταστάσεων , τις οποίες πριμοδοτούν δημοτικές αρχές, αιρετοί, δήμαρχοι, και πλειάδα κατοίκων.   

Κύριε Ντογιάκο, περισσότερα από 40 χρόνια δεν έχουμε υπάρξει εκβιαστές, καθώς και τσιράκια δημοτικών αρχών, δημάρχων, αιρετών. 

Καλέσαμε δημόσια και επανελλημμένα όποιον διαθέτει έστω και ένα στοιχείο σε βάρος μας να το εκθέσει, ενώ στον αντίποδα συνολικά η τοπική κοινωνία βο ά, ποιος είναι ο φερόμενος ''εκδότης'', καθώς επίσης πως διαβιεί επί σειρά ετών. 

Μας ενδιαφέρει κ. Ντογιάκο στον μέγιστο βαθμό ποια Δικαιοσύνη υφίσταται στο τόπο μας , και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό το θράσος επιτήδειων από την ακεραιότητα , την ειλικρίνεια και την αλήθεια, την οποία μεθοδευμένα έχουν κατακρεουργήσει, και επειδή δεν παζαρεύουμε την αλήθεια σε λίγες ημέρες θα γίνετε αποδέκτης πλειάδας αποδεικτικών στοιχείων.

Το ιστορικό που δεν κοσμεί καθόλου τη Γλυφάδα

Σύμφωνα με όσα ισχύουν τοπικά στο Δήμο Γλυφάδας τα τελευταία χρόνια , γνωστός υβριστής και συκοφάντης , ο οποίος διατελούσε σε έμμισθη υπηρεσία από την προηγούμενη δημοτική αρχή , προέβη σε σειρά συκοφαντικών - υβριστικών δημοσιευμάτων.

Κατά την προεκλογική  περίοδο του 2014 καλέσαμε δημόσια την παράταξη του κ. Παπανικολάου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες αναφορικά με όσα κυκλοφορούσαν κατά χιλιάδες σε τοπικό επίπεδο.

Αμέσως έπειτα των δημοτικών εκλογών , και ενώ συνεχιζόντουσαν τα συκοφαντικά και υβριστικά δημοσιεύματα καλέσαμε εκ νέου την δημοτική αρχή να προβεί στις δέουσες ενέργειες.

Με βασικό δεδομένο ψήφισμα 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας για τοπικό μέσο όλων των δημοτών καλέσαμε δημόσια , και επανειλημμένα δήμαρχο , διοίκηση, καθώς και αιρετούς στην ισχύ της εντολής μας ώστε να εξαλειφθούν ακραία φαινόμενα και συμπεριφορές, χωρίς καμία ανταπόκριση από την πλευρά τους.

Τα υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα συνέχιζαν να υφίστανται από την πλευρά φερόμενου ''εκδότη'' ο οποίος διατηρεί ένα blog.

Σύμφωνα του γεγονότος προσφυγής του εν λόγω σε πρώτο δικαστικό βαθμό , έπειτα από μια ανάρτηση μας η οποία δεν αποτελούσε τα δικά μας γραφόμενα , ο γνωστός κατά τόπους συκοφάντης - υβριστής προσφεύγει με μήνυση ό,τι του σπιλώσαμε την τιμή διότι ουδέποτε συκοφάντησε, ύβρισε, καθώς επίσης χρηματίστηκε από δημάρχους και αιρετούς.

Παραθέτουμε στη κρίση σας όσα ακολουθούν με την επισήμανση, αποτελούν η όχι συκοφαντία και εξύβριση ; Αν όντως αποτελούν συκοφαντία, και εξύβριση, ποιοι οι λόγοι που ο υποψήφιος δήμαρχος , και εν συνεχεία δήμαρχος και γαμπρός σας Γιώργος Παπανικολάου δεν προσέφυγε στην δικαιοσύνη, ώστε να παρέχει το δικαίωμα στη συνέχεια σε υβριστή - συκοφάντη να προσφύγει σε βάρος μας διότι του σπιλώσαμε ''την τιμή'' ; ( Εμείς διαθέτουμε τα πλήρη στοιχεία ποια ''τιμή'' επικαλείται , διότι η ανάρτησή μας αποτελούσε διακωμώδηση - σάτιρα - ενώ τα δικά του δημοσιεύματα είναι συκοφαντικά και υβριστικά. )



Αναφορικά με όσα έχει συντάξει η εισαγγελέας πρωτοδικών , τα οποία στο σύνολό τους είναι ασύστολα ψεύδη, θα ακολουθηθεί προσφυγή μας στο υπουργείο Δικαιοσύνης καθώς και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Αποκαλεί τέως δημάρχους και την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας πολιτικά απόβλητα, λαμόγια, σαβούρα, απομεινάρια και υπόλοιπα του σάπιου πολιτικού συστήματος , και στη συνέχεια των εκλογών τους προσεγγίζει, αξιώνοντας συνεργασία με το Δήμο, ώστε να διαβιεί με τα χρήματά μας , ενώ επί μήνες έγραφε ''δαγκωτό Κόκκορης'' , και αντί όσων έπρεπε να ισχύσουν κάποιοι δέχονται τις προτάσεις του. 

Δεδομένου ό,τι ο Γ. Παπανικολάου δεν έκανε για δήμαρχος, διότι ήταν το παιδί του κομματικού σωλήνα που χρησιμοποιούσε μπουρδολογία και αμπελοφιλοσοφίες , και ενώ ήταν άσχετος είχε συμμαχήσει με περιθωριακούς τύπους , λαμόγια - παμφάγα - χαμαιλέοντες , πως τον προσέγγισε στη συνέχεια και πως μεταλλάχθηκε ;

Ήταν η δεν ήταν χρηματισμένος της προηγούμενης διοικήσεως ;
Που έβρισκε τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ για ολοσέλιδες εφημερίδες διαφημιστικού τύπου συγκεκριμένων παρατάξεων ;

Τι ισχύει σήμερα ; Με ποιο επάγγελμα , η εισόδημα διαβιώνει ; Ευελπιστούμε να μην θεωρούν ορισμένοι τους συμπολίτες μας αδαείς, διότι με ένα blog στις μέρες μας , το οποίο αναρτά πέντε αναπαραγωγές από Αθηναϊκές εφημερίδες, δεν επιβιώνει κανείς στη χώρα μας, αν δεν υφίσταται η οποιαδήποτε ''επιδότηση'' - ''ευεργεσία'' από τη πλευρά Δήμου , Δημάρχου, αιρετών , κ.α.

Το θέτουμε στη κρίση των συμπολιτών μας για το αύριο - μέλλον του δήμου - το οποίο είναι εξαρτώμενο των επιλογών αστικών πολιτικών κομμάτων και των δημοτών. Αν η τοπική κοινωνία χρειάζεται όσα προηγήθηκαν, και τα επικροτεί παράλληλα το πολιτικό σύστημα και η δικαιοσύνη , είναι ξεκάθαρο ποιοι φέρουν την ευθύνη.

Ταιριάζουν με τους υβριστές και τους συκοφάντες τους. Την μια ημέρα τους κατασυκοφαντούν και τους βρίζουν και την επόμενη τους προσεγγίζουν με παρατεταμένες τις γλώσσες, και αντί να σταθμίσουν τι πρέπει να τελεί σε επίπεδο δήμου ξαφνικά ανακαλύπτουμε συνεργασίες και δολοπλοκίες με στόχο την τοπική κοινωνία, που υποτίθεται οι μεν ''εκπροσωπούν'' και δε ''ενημερώνουν''.

Χαραμίζονται στο Δήμο, αρμόζουν στη Βουλή, στο ''μεγάλο τσίρκο''  των διαξιφισμών και των εντυπώσεων για τον έλεγχο των μαζών, και να αφήσουν τον Δήμο στους δημότες. 

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει ίχνος αποκλίσεων , και διαφοροποιήσεων αναφορικά με τις παθογένειες δεκαετιών, όσο βρίσκονται διαχειριστές αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικοί.

Τι θα κάνει ο δήμαρχος αναφορικά με την μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος μας από τον συκοφάντη του ο οποίος τον σπίλωνε δημόσια ; Θα κάνει τον ουδέτερο και τον αδαή , και θα περνά ότι εκπροσωπεί τη τοπική κοινωνία ενώ μεθοδεύουν από κοινού τις δολοπλοκίες σε βάρος μας ; Αν είχε προσφύγει σε βάρος του το 2014 ο υποψήφιος τότε δήμαρχος θα συνέχιζε τις συκοφαντίες και τις ύβρεις ,  τόσο σε βάρος του , όσο και σε βάρος των υπολοίπων δημοτών ;

Είναι ξεκάθαρο ποιοι φέρουν την ευθύνη, και να έχετε υπόψιν σας ότι απαιτούνται και ''καθαιρέσεις δικαστικών λειτουργών'', οι οποίες όπως φαίνεται ζουν σε δική τους - στεγανή πραγματικότητα - και δεν ασκούν ελέγχους τι έχει προηγηθεί , εκτός αν όλα είναι διαβλητά και κατασκευασμένα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αποτελεί συκοφαντία και εξύβριση κ. Ντογιάκο ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">