ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αναδρομή στην ''σκοτεινή'' προεκλογική περίοδο

 

Γλυφάδα: Ο επιχειρούμενος σκοταδισμός ,  οι συκοφαντίες , η εξαπάτηση , καθώς και πλειάδα φαύλων μεθοδεύσεων στο τέλος δεν θα φέρουν το αποτέλεσμα το οποίο επιθυμούν ορισμένοι επιτήδιοι.

Σήμερα 20 Αυγούστου θα σας θυμίσουμε με μια αναδρομή όσα διαδραματίστηκαν τοπικά το Μάϊο του 2014 κατά την προεκλογική περίοδο στο Δήμο Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα στις 9 Μαϊου του 2014 προέκυψε το φιάσκο, για τα  τοπικά ΜΜΕ, της πρώτης προεκλογικής ομιλίας του δημάρχου εκείνης της περιόδου Κώστα Κόκκορη , όπου συμμετείχαν  82 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Δυνατή Γλυφάδα" και οι παρευρισκόμενοι συνολικά δεν ξεπέρασαν τους 300 !

Οι επιτελείς του δημάρχου είχαν επενδύσει πολλά στην πρώτη επίσημη προεκλογική ομιλία του Κ. Κόκκορη θεωρώντας ότι θα δημιουργούσε παράσταση νίκης από το πλήθος κόσμου το οποίο είχαν υπολογίσει ότι θα ερχόταν , όμως κατέληξε σε φιάσκο.

Από τις άγνωστες πτυχές της συγκεκριμένης ημέρας είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στους ''300'' οι οποίοι παρευρέθηκαν ήταν και ορισμένοι στους οποίους είχαν αναθέσει το μοίρασμα συγκεκριμένης φυλλάδας στην οποία παρουσιαζόταν ως ''εκδότης'' ο Καραχάλιος συκοφαντώντας , υβρίζοντας , και χλευάζοντας την παράταξη του σημερινού δημάρχου.

Ενώ οι συμμετέχοντες δεν ξεπέρασαν τους 300 , ο αριθμός των εφημερίδων που έφεραν παραμάσχαλα οι υποστηρικές Κόκκορη , καθώς και σε μια γωνία της πλατείας Καραϊσκάκη , ήταν αριθμητικά πολλαπλάσιες.

Το περιεχόμενο αυτής της φυλλάδας , το έχουμε αναρτήσει επανειλημμένα από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB και είναι το παρακάτω:


Για πολλοστή φορά επαφίεται στη κρίση σας τι σημαίνει Καρα χάλιος , και πως οδηγήθηκε από φανατικός υποστηρικτής Κόκκορη, καθώς και χρηματοδοτούμενος ώστε να τυπώσει χιλιάδες φύλλα κατά της Νέας Δημοκρατίας, του Γ. Παπανικολάου, καθώς και των παραταξιακών του, παρουσιάστηκε στη συνέχεια , επίσης, ως ο ''φανατικότερος υποστηρικτής'' της δημοτικής αρχής Παπανικολάου !

Αποκαλεί την ΝΔ και τα στελέχη της διοικούσας παρατάξεως πολιτικά απόβλητα, λαμόγια, απομεινάρια και υπόλοιπα του σάπιου πολιτικού συστήματος , βάζοντας στο κάδρο και τον τέως Δήμαρχο Σ. Σφακιανάκη, και ειδικότερα τον Παπανικολάου τον χαρακτηρίζει μπουρδολόγο, αμπελοφιλόσοφο, άσχετο, ανεπάγγελτο , και κυρίως ότι έχει δίπλα του πολιτικά απόβλητα και περιθωριακούς , καθώς επίσης ότι θα είναι έγκλημα αν εκλεγεί δήμαρχος.

Γνωρίζεται συνολικά τι σημαίνει έγκλημα. Το έγκλημα τελείται από κακούργους, άρα αποκάλεσε προεκλογικά τον Γ. Παπανικολάου δημόσια ΚΑΚΟΥΡΓΟ. Τουλάχιστον αυτό αντιλαμβανόταν ο μέσος κάτοικος Γλυφάδας από τα γραφόμενά του .

Ασφαλώς αυτή η πράξη δεν λογίζεται συκοφαντία  για τους  εισαγγελείς πρωτοδικών, ( ! ) , και ειδικότερα για την κ. Ευθυμία ΣωτηροπούλουΕισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία αναγράφει ότι ο προαναφερόμενος ουδέποτε συκοφάντησε , άρα απαιτούνται υψηλότερου κύρους δικαστές για την αποκατάσταση του δικαίου και της αλήθειας στο τόπο μας.

Ο εν λόγω εν μέσω της προεκλογικής περιόδου αναφέρει στους δημότες Γλυφάδας ότι ο Γ. Παπανικολάου θα είναι έγκλημα αν θα εκλεγεί δήμαρχος άρα ''είναι κακούργος''  , όμως δεν εξηγεί που έγκειται το έγκλημα. Το ''έγκλημα'' έγκειται στο γεγονός ότι έβγαλε αρκετά χρήματα - χιλιάδες ευρώ - κατά την διοικητική περίοδο Κ. Κόκκορη , και δεν ήταν βέβαιος αν θα ίσχυε το ανάλογο επί διοικήσεως Παπανικολάου, άρα η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ευθυμία Σωτηροπούλου δεν διαθέτει ικανότητα κρίσεως, είτε ήταν προκατειλημμένη, είτε πλήρως ανενημέρωτη χωρίς να διεξάγει ενδελεχή έρευνα για το ποιος είναι ο καταγγέλων.

Δεδομένου ότι ο ίδιος προηγήθηκε χαράσσοντας δημόσια την συγκεκριμένη ορολογία, με σαφείς χαρακτηρισμούς και ενέργειες , χωρίς να του υποβάλουν μήνυση ο Γ. Παπανικολάου και οι συνπαραταξιακοί του, όσα έγραψε και πράττει σε βάρος έτερων δημοτών  δεν αποτελούν κορυφαία αθλιότητα ;

Όσοι και όσες εκ των συμπολιτών μας επιθυμείται να συμμετάσχετε στην φαύλη και απαράδεκτη παράσταση παρασιτικά διαβιούντων , τους οποίους χρησιμοποιούν δήμαρχοι και αιρετοί , αναφαίρετο δικαίωμά σας , όμως την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν πρόκειται να την διαβάλλει κανείς.

Θα πληρώσουμε το όποιο τίμημα των φαύλων και απαράδεκτων πρακτικών που ακολουθούν ορισμένοι, όμως αν υπάρχει έστω και ένας σε τοπικό επίπεδο να μας κατηγορήσει για ανάλογες πρακτικές, όσων προαναφέρθηκαν , ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Τέλος, δεν θα κάνουμε δημόσια το αφελές ερώτημα πως τυπώθηκαν όλες αυτές οι χιλιάδες συκοφαντικές φυλλάδες. Με ποια χρήματα, και κατά πόσον μπορεί να αποδείξει ο προαναφερόμενος ότι η δραστηριότητα αυτή ήταν καθ' όλα νόμιμη. 

Το αναφέρουμε διότι επικαλείται ότι ''ουδέποτε χρηματίστηκε'' από δημοτικές αρχές, δημάρχους, αιρετούς , και βρέθηκαν ορισμένοι να τον συνδράμουν ! Αναφορικά με το αν έχει συκοφαντήσει - υβρίσει ούτε λόγος να γίνεται διότι είναι ηλίου φαεινότερον.

Πραγματικά αποτελούν όνειδο όσοι είχαν προτάξει το δίκαιο και την διαφάνεια ώστε να βρεθούν στα δημοτικά έδρανα , ενώ είναι οι βασικοί αρωγοί της ευτέλειας, της αδιαφάνειας και της αδικίας. ( Ευχόμαστε, ένθεν και ένθεν καλή αξιοποίηση των απολαβών του ''έργου'' τους, καθώς και καλή συνεργασία με τους συκοφάντες και υβριστές τους για το δήμο που αρμόζει σε υποκριτές και φαρισαίους αντί για το δήμο της διαφάνειας, της δημοκρατίας, και της προόδου. )

Όσοι πρεσβεύεται αυτόν τον Δήμο να τον χαίρεστε. 

Υ.Γ: Η χαρά ορισμένων θα είναι προσωρινή. Να αναμένουν τις δικές μας ενέργειες. Δεν θα παραμένουμε εσαεί τριτοκοσμική χώρα επειδή το επιθυμούν ορισμένοι κύκλοι και άτομα.



 # Αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς Φρειδερίκες και Εβίτες , έχοντας στο κάδρο Παπανικολάου - Σφακιανάκη,  ουδέν σχόλιο διότι διακυβεύεται πλήρως το κύρος της Δικαιοσύνης. Της δικαιοσύνης η οποία γίνεται αρωγός του ατόμου που έχει αναγάγει την συκοφαντία σε μέθοδο βιοπορισμού, ενώ στέκεται σε μια φωτοσόπια η οποία αντικατοπρίζει τι όφειλαν σε βάρος του όσοι κατασυκοφάντησε !  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αναδρομή στην ''σκοτεινή'' προεκλογική περίοδο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">