ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η φάρσα του Πέτσα

Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα. 

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος - glyfada@gmail.com

Δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου και υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό, Στέλιου Πέτσα, ανακοινώθηκε η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νέα χρηματοδότηση των ΜΜΕ για ''καμπάνια ευαισθητοποίησης'' για την πανδημία, από τον επόμενο μήνα.

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής είπε ότι από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει σε μια νέα καμπάνια , όπως το "Μένουμε Σπίτι", όπου θα γίνει μέσω σποτ που θα προβληθούν από τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Το ποσό που θα διατεθεί για αυτή την καμπάνια θα είναι 2 εκατομμυρία ευρώ συν το ΦΠΑ.

Μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από τον Πέτσα και την κυβέρνηση Μητσοτάκη ; 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:Εμείς δεν είδαμε ούτε δεκάρα από τα εκατομμύρια τα οποία διατέθηκαν από την κυβέρνηση, όμως , ακόμα και μια ανάρτησή μας, η οποία αφορά την ΔΟΥ Γλυφάδας, έχει κάνει δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις και βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις μηχανές αναζήτησης όταν οι συμπολίτες μας, και εν γένει οι κάτοικοι Νοτίων προαστίων, αναζητούν πληροφορίες για την Εφορία.

Τίποτα δεν έχει αξία αν δεν έχει χρησιμότητα 

Τίποτα δεν έχει αξία αν δεν έχει χρησιμότητα  , και είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος όπως λέγεται έχει δημοσιεύσει βιβλία και άρθρα για θέματα  «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης» , και πρόσφατα ανέφερε «είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή» , σύμφωνα των πολιτικών που εφαρμόζει δεν έχει καμία χρησιμότητα για πλειάδα πολιτών της χώρας μας. 

Ενδεχομένος - μπορεί - να είναι πολύτιμος για μια χούφτα οικογένειες στις οποίες πριν από λίγους μήνες χάρισε πλειάδα εκατομμυρίων και επιπροσθέτως έρχεται σήμερα να τους χαρίσει περισσότερα. Παρέχοντας πακτωλό εκατομμυρίων στους πολυεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες ΜΜΕ προστατεύεται η ανθρώπινη ζωή !

Να θυμίσουμε στον κ . Πέτσα ότι η στρουθοκάμηλος δεν χώνει το κεφάλι της κάτω από την άμμο , άρα προφανώς αγνοεί ότι αποτελεί μύθο ο στρουθοκαμηλισμός , όμως η κυβέρνηση μέσα σε λίγους μήνες απέδειξε ότι φάσκει και αντιφάσκει , αποτελεί το μακρύ χέρι μιας χούφτας οικογενειών , και αδυνατεί πλήρως να φέρει σε πέρας τις συνταγματικές υποχρεώσεις.

'' είμαστε υποχρεωμένοι  να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή ''

Ο Στέλιος Πέτσας επανέλαβε παράλληλα πως «είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή, κάτι που γίνεται σταδιακά, προσθέτοντας με τα μέτρα είτε οριζόντιου είτε τοπικού χαρακτήρα, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε εφόσον χρειαστεί».

Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος

Είναι ξεκάθαρο πως ''προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή'' , και άλλωστε δεν υπάρχει πολίτης στη χώρα μας ο οποίος αγνοεί πως διαχειρίστηκαν τα 20.000.000 εκ. ευρώ , και που κατέληξαν.

Αθλιότητα χωρίς τέλος να υφίστανται αστικά κόμματα - κυβερνήσεις - και πολιτικοί οι οποίοι καταλύουν το Ελληνικό Σύνταγμα.

ΥΓ: Παρακάμψαμε σύσσωμη την αντιπολίτευση, η οποία ζητά ''διαφάνεια'', δεδομένου ότι αγνοούμε πλήρως ποιοι ενδιαφέρθηκαν για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο , διότι τα κόμματα βρίσκονται στον Δήμο Γλυφάδας, στον οποίο σχεδόν όλα τελούνται αδιαφανώς.

* Λαθεμένος ο όρος στρουθοκαμηλισμός, όμως σύσσωμη η αντιπολίτευση στο Δήμο Γλυφάδας , τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια , όλα τα βλέπει, όλα τα γνωρίζει, και όλα τελούν εν κρυπτώ. Αδιαφάνεια - αδιαφάνεια - αδιαφάνεια - στόμα έχουν και λαλιά δεν έχουν - όμως ο πακτωλός εκατομμυρίων καταλήγει σε ημετέρους - συγγενείς , κολλητούς, και κλακαδόρους. Μια από τα ίδια η ''γαλάζια'' διοίκηση με τις ''γαλάζιες'' κυβερνήσεις.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η φάρσα του Πέτσα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">