ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Τραμπ σε θεραπεία αντισωμάτων για τον κορωναϊό

Ο Τραμπ, που εξ αρχής υποβάθμιζε τον κίνδυνο της πανδημίας, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια μπαίνουν σε καραντίνα αφού βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19​.
 

Όπως μεταδίδει το CNN, ο Τραμπ θορυβήθηκε μετά τη διάγνωσή του με κοροναϊό και ανησυχούσε όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα καθώς εμφάνισε συμπτώματα, όπως πυρετό. 

Σε πειραματική θεραπεία με πολυκλωνικά αντισώματα για την Covid-19 έχει υποβληθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ. 

O Σον Κόνλεϊ, ο γιατρός του προέδρου των ΗΠΑ, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι του χορήγησε μια δόση από το πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία Regeneron. 

Ο Τραμπ λαμβάνει επίσης ψευδάργυρο, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη και ασπιρίνη. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει μεταβίβαση εξουσιών και αρμοδιοτήτων στον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς. "Ο πρόεδρος παραμένει επικεφαλής" σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου. 

Σε κάθε περίπτωση, η νόσος ήρθε για τον Τραμπ στη χειρότερη δυνατή στιγμή, καθώς αναγκάζεται να τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, με τις εκλογές να είναι προγραμματισμένες για τις 3 Νοεμβρίου. 

Ο Τραμπ αναγκάζεται πλέον να ακυρώσει όλες τις επικείμενες ομιλίες και συγκεντρώσεις του, ενώ εξαιρετικά αμφίβολο παραμένει το εάν θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ντιμπέιτ με τον Τζο Μπάιντεν, που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Οκτωβρίου. 

Ο Tζο Μπάιντεν, 77 ετών Δημοκρατικός, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο των Η.Π.Α ενώ παράλληλα δήλωσε ότι σταματά τις αρνητικές διαφημίσεις σε βάρος του, ενώ στον αντίποδα από την πλευρά του προέδρου δήλωσαν ότι αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν τις αρνητικές διαφημίσεις σε βάρος του Μπάιντεν. 


Τα ΚΑΠΗ στην εξουσία των Η.Π.Α 

Ο συντηρητισμός σε όλο του το μεγαλείο στις ΗΠΑ δεδομένου ότι υποψήφιοι για την προεδρία είναι δυο υπερήλικες.

ΥΓ. Μην κοιτάτε τι ισχύει στην δική μας χώρα στην οποία πριν από τριάντα χρόνια βρέθηκε κάποιος ραδιοφωνατζής από την Γλυφάδα ο οποίος ''έσπειρε'' τα μηνύματα για το ηλικιακό όριο των πρωθυπουργών και των δημάρχων με την γενιά των 40 ρηδων. Δεν το εκτίμησε κανείς από δαύτους. 

Γνωρίζω, γνωρίζεις, γνωρίζουμε . . . εκτός αν πιστεύεις στα τυχαία φαινόμενα, διότι το άτομο που έκανε την σπορά τις περιόδους των 80χρονων πρωθυπουργών και δημάρχων  - ο υποφαινόμενος - δεν πιστεύει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Τραμπ σε θεραπεία αντισωμάτων για τον κορωναϊό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">