ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Εγκληματική οργάνωση κρίθηκε η Χρυσή Αυγή σε αντιδιαστολή της πρότασης που είχε υποβάλει η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου ότι δεν υφίσταται εγκληματική οργάνωση και πως όλες οι ενέργειες είναι μεμονωμένα περιστατικά.

Ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίνονται οι: Μιχαλολιάκος, Λαγός, Κασιδιάρης, Παππάς, Ματαθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Γερμενής και ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίνονται οι υπόλοιποι 11 κατηγορούμενοι βουλευτές (Άγγος Αποστόλου Καζαντζόγλου Καλαρίτης Μιχαλάρος Μπαρέκας Παπαβασιλείου Παπαδόπουλος Πόπορη Ρουπακιάς Σκιατούνης Σκάλκος Στεργιοπουλος Στρατος Τσακανικας Τσορβας Τσαλικης Χατζηδάκης Χρυσαφιτης). 

Για να αναπτυχθεί και να πείσει ο φασισμός χρειάζονται πάντα αυτοί που τον απενοχοποιούν, που φτιασιδώνουν την αποτρόπαιη μορφή του, που κρύβουν τα εγκληματικά στοιχεία για να κάνουν το κομμάτι τους. 

Πριν παρελάσει ο φασισμός κυκλοφορεί ανάμεσά μας με τις σημαίες μιας ψευδούς αναγκαιότητας που έρχεται ώστε να τιμωρήσει το κακό. ( Να ανατρέψει τους κακούς ώστε να έρθουν οι καλοί !)

Δεν πρέπει να υπάρχει αυταπάτη πως τελειώσαμε με τους φασίστες. 

Οι φασίστες υπάρχουν μέσα στον κοινωνικό αυτοματισμό και βρίσκονται σε όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα. 

Ο ρατσισμός και ο φασισμός καιροφυλακτεί μέσα στο φόβο για το διαφορετικό που το μετασχηματίζουν εύκολα σε μίσος και αιτία. Αναπτύσσεται στις αγκαλιές των υποτακτικών δημοσιογράφων και των κυνικών πολιτικών.

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή και τίθεται ευθαίως το ερώτημα: Οι υπόλοιποι είναι δημοκράτες ?

Γνωρίζεται ποιοι αξίωναν την καταδίκη των εγκληματιών ;  Πλήν των συγγενών των θυμάτων κυρίως συγκεκριμένα αστικά πολιτικά κόμματα τα οποία αποτελούνται από 
απείρως μεγαλύτερους εγκληματίες , οι οποίοι δεν κάνουν χρήση όπλων διότι τα όπλα είναι για κατώτερης νοημοσύνης άτομα, αυτοί διαθέτουν ανώτερη νοημοσύνη άρα οι δικές τους ενέργειες είναι άρτια σχεδιασμένες ώστε να επιφέρουν σύγχυση σε κοινωνικό επίπεδο άρα χωρίς κυρώσεις για τους ιδίους.

Αν θέλετε την προσωπική μας άποψη κοιτάξτε προσεκτικά τα ισχύοντα στο Δήμο Γλυφάδας και είναι σαφές ότι θα έχετε πλήρη εικόνα ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες - φασίστριες - οι οποίοι/ες ασφαλώς ποτέ δεν θα έκαναν χρήση ενός όπλου - πιστολιού - μαχαιριού - ώστε να πετύχουν τους  σκοπούς τους, χρησιμοποιούν πιο ελεεινές μεθόδους.

Υ.Γ: Εσείς πως χαρακτηρίζεται όσα έχουν μεθοδευτεί σε τοπικό επίπεδο ; Προσωπικά γνωρίζω ένα φασισμό ο οποίος ισχύει από τους φερόμενους δημοκράτες και δημοκράτισες στο δήμο Γλυφάδας. Γνωρίζω, όπως γνωρίζεται και εσείς όσα μεθόδευσαν και σχεδίασαν επανειλημμένα οι πραγματικά φασίστες και φασίστριες με τα προσωπεία των δημοκρατών, εκτός αν για ορισμένους από εσάς τα αυταπόδεικτα πρέπει να αλλοιώνονται ώστε να γαλουχούνται γενιές επί γενεών στην απάτη και την υποκρισία.

Υποσημειώσεις:

Οι ναζί στη φυλακή και οι ''αντιναζί'' - κόκκινοι - πράσινοι - γαλάζιοι - να τα τρώνε μαζί . . . ( σε βάρος της εντολής των πολιτών , άρα χωρίς διαφάνεια και δημοκρατία.) Πείτε μας λαϊκιστές , όμως μη μας πείτε φασίστες.

Ο φερόμενος ''αναμορφωτής'' της Γλυφάδας , παράλληλα των ''άριστων αριστερών αντιπολιτευομένων '' οι οποίοι/ες επ' ουδενί είναι φασίστες και φασίστριες , ( η μοναδική τους αξίωση ήταν να μας θέσουν εκτός εκλογών ), ''τήρησαν'' απαρέγκλιτα την εντολή χιλιάδων δημοτών , και αντί να ισχύσει η εντολή παραποίησαν το πρόγραμμα , κάλυψαν εκατοντάδες ημετέρους και τσιράκια , και στη συνέχεια χρημάτισαν τα τσιράκια τους ώστε να μας υποβάλουν και μηνύσεις. Όλα αυτά δεν είναι φασισμός ούτε εγκληματική δράση, φασίστες και εγκληματίες είναι οι χρυσαυγίτες.

Ευελπιστώ να μην έχετε ξεχάσει πως ισχύει η αντιπροσώπευση - εκπροσώπηση - στο Δήμο Γλυφάδας από δαύτους. Την ίδια χρονική περίοδο που κάλυψαν εκατοντάδες ημετέρους - τσιράκια τους , μεθόδευαν σειρά διώξεων και κατασχέσεων σε βάρος μου. Σήμερα συντηρούν τσάτσους - χαφιέδες - και τσιράκια, ενώ τους αμοίβουν στη ζούλα ώστε και μας υποβάλουν μηνύσεις.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση φασισμός , οι οργανωμένοι/ες των κομμάτων , παράλληλα των έτερων οργανωμένων του συστήματος , ( του κρατικού μηχανισμού ) , αντί να εκπροσωπούν είτε να λειτουργούν ανεξάρτητα , οι μεν να διασφαλίζουν την προσωπική τους κάλυψη χαλκεύοντας την εντολή της κοινωνίας, και οι δε να ακολουθούν όσα προττάσουν οι αλλοιωτές και παραποιητές της εντολής της κοινωνίας. 

Έχουν βαφτίσει δημοκρατικές διεργασίες τον φασισμό , τον ρατσισμό , και την ιδιοτέλεια τους. Έστω και ένας κάτοικος Δήμου ΓΛΥΦΑΑΔΑΣ θα μας υποδείξει οτιδήποτε έτερο πλην όσων έχουν μεθοδευτεί αδιαφανώς ;    

Τι λέτε να είναι , αν δεν είναι φασισμός ; Περισσότερα από 40 χρόνια μας διώκουν και μας μηνύουν διότι δεν γίναμε τα τσιράκια τους. Περισσότερα από 40 χρόνια κακοδιοικείται ο Δήμος Γλυφάδας προς χάριν συγγενών, ημετέρων, τσάτσων, και κλακαδόρων.

Διοικήσεις των ''κολλητών'' , των τσάτσων , των ημέτερων, των αυλοκολάκων και των καφενείων.

Δεν γίναμε το αντίστοιχο χιλιάδων έτερων - παρασιτικά διαβιούντων - στο ρόλο των δημόσιων κλακαδόρων των εκάστοτε κρατούντων , και ειδικότερα στο δήμο Γλυφάδας στον οποίο όλα διευθεντούνται αδιαφανώς. 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ είναι οι οργανωμένοι δολοφόνοι του Φύσσα , οι έτεροι οργανωμένοι ουδέποτε έχουν τελέσει εγκλήματα , η μήπως έχουν τελέσει περισσότερα και πιο απεχθή με πλήρη κάλυψη του σάπιου συστήματος και της σάπιας κοινωνίας ? (Το μαρτύριο Φύσσα κράτησε λίγα λεπτά , χιλιάδων έτερων κρατά δεκαετίες.)

Τι έγινε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM ; Τι έγιναν τα χρήματα που επενδύσαμε ; Τι έγινε ο φάκελλος αδειοδοτήσεως που καταθέσαμε ; Η ζωή μας επί δεκαετίες διώξεων και κατασχέσεων αντί όσων υπόσχονται οι οργανωμένοι '' δημοκράτες '' τι έγινε ; 

* Ρεμάλια νεοέλληνες η δίκη σας ''δουλίτσα'' έγινε στη ζούλα και στα μουλωχτά ; Οι μετέχοντες της δήθεν δικαιοσύνης μασάτε τις αποδοχές βουλευτών ; ( Προς αποφυγή παρεξηγήσεων τα ρεμάλια τα οποία διαβιούν στη ζούλα έπειτα από τις μουλωχτές τους ενέργειες - αδιαφανώς - γνωρίζουν ποιοι είναι. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">