ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημόσια κλήτευση Δημάρχου

Δημόσια κλήτευση δημάρχου

Δήμαρχε, Γ. Παπανικολάου, φρόντισε στις 30/10/2020 στις 9 η ώρα να βρίσκεσαι στο κτίριο 8 αίθουσα 2 στο Β' Τριμελλές πλημ/κειο Αθηνών ως μάρτυρας και να ακουστεί δια στόματός σου η απόλυτη αλήθεια.

Σε ενδεχομένο που για πολλοστή φορά ως δήμαρχος υπονομεύσεις το δίκαιο, και προκύψει κακοδικία δεν σου υπόσχομαι απολύτως τίποτα. Θα ζήσετε όσα δεν έχετε ζήσει δια βίου μέχρι σήμερα.

Οι δημότες - δημότισσες Γλυφάδας γνωρίζουν την αλήθεια

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ποιοι είναι οι εξυπηρετούμενοι , οι ''φροντισμένοι'', οι διορισμένοι, και οι χρηματισμένοι σας , καθώς επίσης ποιοι είναι οι στόχοι ορισμένων ώστε να συντηρούνται οικονομικά αδιαφανώς .

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πότε, πως, και για πόσους επιδείξατε ενδιαφέρων (μέριμνα), από το 2014 μέχρι και σήμερα , με ομαδικές και μεμονωμένες συμβάσεις , αναθέσεις, κ.α. ενέργειες, την ίδια χρονική περίοδο που είχατε καταλύσει την τοπική δημοκρατία και την εντολή 5.000 χιλιάδων δημοτών για τοπικό κανάλι.

Οι δημότες - δημότισσες Γλυφάδας έχουν πλήρη εικόνα τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς και των δεκαετιών που προηγήθηκαν , κακοδιοικήσεων οι οποίες συνολικά παρανόμησαν επί των σύννομων ενεργειών και των αιτήσεών μας ενώ αδιαφανώς επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο σε πλειάδα ημετέρων τους.

Ενδεχομένως για ''δημοκράτες'' όπως του λόγου σας, η ζωή όσων δεν είχαν εντολή από 5.000 χιλιάδες δημότες είχε προτεραιότητα , ενώ η δική μας δεν είχε ! Ενδεχόμενη αδράνεια επί του δικαίου θα ανοίξει τους ασκούς  του ''αιόλου'' και θα δρομολογήσει εσάς στην δικαιοσύνη ώστε να εξεταστεί ποιοι είχαν προτεραιότητα και σύμφωνα ποιων διατάξεων. 

Επίσης , οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι ο υποφαινόμενος, πλήν καταχρηστικών  διώξεων και κατασχέσεων, δεν έχει απολαύσει ούτε ένα ευρώ από τον δήμο, σε πλήρη αντιδιαστολή χιλιάδων ημετέρων σας. Αυτή τη ''τοπική δημοκρατία'' έχετε συστήσει. 

Επισημάνσεις:

Ο Δήμαρχος , Γιώργος Παπανικολάου, γνώριζε την εντολή των δημοτών στις δημοτικές εκλογές, και μάλιστα αποτελούσε προεκλογική του δέσμευση - είχε υποσχεθεί και το έχουμε καταχωρημένο σε βίντεο - ότι θα καλύψει την εντολή των Γλυφαδιωτών συνεργαζόμενος με το σύνολο των τοπικών παρατάξεων.

Αντί της κάλυψης της εντολής χιλιάδων δημοτών διαπιστώσαμε την ιδιαίτερη μέριμνα παράνομων και διαρκείας ανανεούμενων συμβάσεων σε ημετέρους , σε αποτυχόντες των εκλογών, σε κουμπάρους - κολλητούς και σε πλειάδα έτερων.

Ο δικηγόρος δήμαρχος τιμά το δίκαιο ;

Αντί να ευεργετείται αδιαφανώς ημετέρους , και όσους σας πλεύρισαν μυστικά ώστε να γίνουν το μακρύ σας χέρι , (δημόσιοι κλακαδόροι και όχι μόνο ), και να συντηρείτε άτομα ώστε για λογαριασμό σας να καταθέτουν ψευδείς μηνύσεις , να έρθετε ο ίδιος να πείτε στην έδρα την απόλυτη αλήθεια. 

Είστε υποχρεωμένος δήμαρχε να πείτε ότι διαμορφώσατε δυσαρέσκεια έπειτα των εκλογών και των ευεργετημένων σας , ενώ την ίδια περίοδο αδικούσατε σειρά έτερων συμπολιτών μας οι οποίοι μας απέστειλαν όσα δημοσιοποιήθηκαν.

Έχετε υποχρέωση ως δήμαρχος σε περιπτώσεις - δικαστικές υποθέσεις - που εμπλέκεστε προσωπικά, και έχει διαστρεβλωθεί με σκοπιμότητα η αλήθεια , να παραστείτε και να αποσαφηνίσετε τα ισχύοντα. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων ποιοι μεθόδευσαν τις ψευδείς μηνύσεις και που αποσκοπούν. 

Οι δημότες έχουν σχηματίσει λάθος εικόνα

Δεν θα παρακάμψουμε αυτή τη φορά δια χειρός μας να φτάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία σε κάθε σπίτι Γλυφαδιώτη , διότι το 2014 με την 'τοπική απάτη του αιώνα', κατάλυσης της εντολής των συμπολιτών μας , δεν έγινε . Χιλιάδες συμπολίτες μας αγνοούν ποιοι πραγματικά είστε. 

H παρούσα αίτηση , η οποία έχει αποσταλλεί στον Δήμο Γλυφάδας , και παράλληλα αποστέλλεται σε πλειάδα φορείς, να πρωτοκολληθεί και το αποδεικτικό της καταχώρησής της να αποσταλεί από την υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση glyfadaweb@gmail.com

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Ο εν λόγω δήμαρχος , εκτός από τους κατά τόπους ημετέρους του , ευεργετεί και έτερους με WEB TV , ενώ δεν σεβάστηκε την εντολή 5.000 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας στις δημοτικές εκλογές για δικό μας κανάλι. 

* Ο δήμαρχος να επιλέξει ορθά τα πεπραγμένα του διότι θα κινηθεί δικαστική προσφυγή επί του συγκεκριμένου ζητήματος, και εμείς σε αντιδιαστολή του ιδίου δεν διαθέτουμε ''άκρες'' σε επίπεδο δικαιοσύνης, διαθέτουμε τα πειστήρια κατάλυσης της εντολής μας , άρα της τοπικής δημοκρατίας , με στόχο έλλειμα διαφάνειας πλουραλισμού - πολυφωνίας , αμεσότητας  καθώς και της ευεργέτησης εκατοντάδων ημετέρων κατά της ζωής μας και των συνταγματικών μας δικαιωμάτων. 

* Είναι γνωστό ότι στο δήμο Γλυφάδας , έξι ολόκληρα χρόνια , δεν έχει γίνει ούτε μια τοπική συζήτηση έπειτα από την κατάλυση της εντολής μας, ενώ ορισμένοι '' προοδευτικοί'' αιρετοί εξαργύρωσαν την σιωπή τους με αποσιώπηση διαρκείας η οποία αντιστοιχεί με τέλεση εγκλήματος.

* Το σύνολο των εμπλεκομένων και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία κατάλυσης της νομιμότητας , καθώς και των εξυπηρετήσεων σε ημέτερους κ.α., συμπεριλαμβάνονται στην μηνυτήρια αναφορά μας η οποία σε εύλογο χρονικό διάστημα κατατίθεται στην δικαιοσύνη και στο Ε.Δ.Α.Δ. (Η λίστα συμπεριλαμβάνει πλειάδα δημάρχων - αιρετών, καθώς και των ημετέρων τους, και αφορά συνολικά την περίοδο 2005 - 2020 κατά την οποία παρανόμησαν σε όλες τις σύννομες αιτήσεις μας καθώς και στην εντολή χιλιάδων δημοτών. )

* Οι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας είστε τόσο αχαρακτήριστοι που αγνοείται ότι οτιδήποτε έχει δημοσιοποιηθεί στον ιστό , ακόμα και να το χαλκεύσεις , να το παραποιήσεις , κρατείται και ανα πάσα στιγμή μπορείς να έχεις αυτούσιο αντίγραφο με την ημερομηνία που δημοσιοποιήθηκε , καθώς και την ημερομηνία που παραποιήθηκε - τροποποιήθηκε , όπως εσείς , κάτω από γνωστές συνθήκες , παραποιήσατε την εντολή των συμπολιτών μας χαλκεύοντας το προεκλογικό πρόγραμμα που ψήφισαν. 

* Ευελπιστούμε να μην αγνοείται οι υπόλοιποι ότι ο βασικός συνεργάτης του ''γαλάζιου'' δημάρχου , Σταμάτης Σκαμπαρδώνης , ως διαχειριστής της σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ''πετσόκοψε'' κατά το δοκούν το προεκλογικό πρόγραμμα. Σε μια από τις συνελεύσεις της Ο.Μ να ρωτήσετε τον εν λόγω τι εξυπηρετεί και κατά πόσον καλύπτει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ στρεφόμενος κατά της διαφάνειας και της εντολής της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας. 

* Αναφορικά με τον βουλευτή της Β'Αθηνών Ν.Παππά '' Η τοπική κοινωνία πράγματι βρίσκεται ενώπιον μεγάλης απάτης '' την οποία σχεδίασαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας σε απτή συνεργασία με τον δήμαρχο , άρα λοιπόν οτιδήποτε επικαλείστε ισχύει και δια μέσω των στελεχών του κόμματος σας ενώ εσείς κατηγορείτε αποκλειστικά τον πρωθυπουργό. Λέτε '' την προοδευτική παράταξη την αφορούν οι ανάγκες της κοινωνίας. Είναι έτοιμη να συσπειρώσει δυνάμεις, να ενώσει παραδόσεις, να μετασχηματίσει δομές, να εμβαθύνει στο πρόγραμμά της και να προετοιμάσει την αναγκαία πολιτική αλλαγή ''. Με ποιούς θα πραγματοποιήσετε όσα αναφέρετε όταν η βάση σας είναι πλήρως αλλοιωμένη και παριστάνεται ότι δεν το γνωρίζεται ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημόσια κλήτευση Δημάρχου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">