ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αφίσα της Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α για την 24ωρη πανελλαδική απεργία

Αφίσα της Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α για την 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020.

Απεργιακό συλλαλητήριο στις 10:00 π.μ στην πλατεία Κλαθμώνος με βασικά αιτήματα: 

Ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας

Καμία περικοπή στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγειινής εργασίας

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Ο.Τ.Α

Προστασία της υγείας και της ασφάλειας από τον κορωναϊό

Σχόλιο του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ουσιαστικά εμείς έπρεπε να λαμβάνουμε μισθό και επίδομα επικίνδυνης και ανθυγειινής εργασίας από τους Ο.Τ.Α αντί να τα λαμβάνουν τα τσιράκια του ''γαλάζιου'' δημάρχου Γλυφάδας ώστε να μας υποβάλουν ψευδείς μηνύσεις.

Αυτά τα λαμόγια αποκόμισαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές , καθώς και από την παρούσα.  

Εσείς ως Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α , ως εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση έχετε να δηλώσετε οτιδήποτε για τις τακτικές που ακολουθεί ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Γλυφάδας δια των χρηματισμένων του ;

Πως χαρακτηρίζεται ένα δήμαρχο ο οποίος εξυπηρετεί τα τσιράκια του για την προσωπική του συστημική προπαγάνδα , και παράλληλα τους ενισχύει ώστε να καταθέτουν μηνύσεις σε βάρος μας ;

Όσα χρόνια υπάρχετε ως εργαζόμενοι , συνδικαλιστές και πολίτες - δημότες , έχετε δει έστω μια δική σας ανακοίνωση από τους χρηματισμένους και βολεμένους των δημάρχων του Δήμου Γλυφάδας ;

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί δεν επιτελούν κανένα λειτούργημα - έργο , είναι απλά δημόσιοι κλακαδόροι - τσουτσέκια δημάρχων. Καθίσταται σαφές ότι είναι παρασιτικά διαβιούντες , διότι οι μετέχοντες της κοινωνίας δεν μπορεί να εξαφανίζουν την κοινωνία και ειδικότερα τους εργαζόμενους και τα αιτήματά τους. 

Για όσους αυτοαποκαλούνται εκδότες οι εργαζόμενοι είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες , ενώ οι αιρετοί της πρώτης ; Πλήρης κατάλυση αυτού που αποκαλούν δημοκρατία. Ντρέπονται να καταμαρτυρήσουν ότι είναι οι βασικότεροι συντελεστές κατάλυσης. 

Σε κάθε τοπική κοινωνία υφίστανται δεκάδες σελίδες προβολής δημάρχων και αιρετών. Οι εργαζόμενοι ουδέποτε υπήρξαν η υπάρχουν για δαύτους. 

Κρίμα για όσους υπολείπονται φαιάς ουσίας και ακόμα και σήμερα δεν έχουν κατασταλάξει τι διαμορφώνουν όσο επενδύουν πάνω σε δαύτους. ( Δεν μπορεί από τη μία εκατομμύρια πολίτες να είναι στον αγώνα για επιβίωση με ένα μισθό , και έτεροι στην ανασφάλεια , και να στηρίζουν όσους δια της πλαγίας αποσπούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ ώστε να εξαφανίζουν διαχρονικά την κοινωνία.

Η αφίσα της  Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αφίσα της Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α για την 24ωρη πανελλαδική απεργία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">